Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Medierna ignorerar dödsfall orsakade av vaccin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 april 2015
- NewsVoice redaktion

Linda Karlström om HPV-vaccinSaldot efter Sveriges Radios insats i programmet Medierna lördagen den 18 april 2015 gav Linda Karlström två av tre rätt. Medierna prickade in både det första och andra alternativet som Linda Karlström hade serverat dem i en tidigare artikel

“Ni hade inte behövt vara så blygsamma Medierna, ni hade fått ta det tredje alternativet också”.

Text: Linda Karlström   Bild: Faksimil från nyhetssändning i NDTV 2010

När jag lyssnade på programmet blev jag först mållös. Hur kan en public service-kanal vara så fylld av människoförakt? Hur kan Sveriges Radio så ogenerat blotta sin totala okunskap? Sedan insåg jag snabbt att detta nonchalanta och kränkande förhållningssätt till både medmänniskor och vetenskapliga fakta motsvaras av föreningen VoF.

Läs mer

Tredje statsmakten Media AB är ett produktionsbolag med inriktning på samhällsjournalistik. Bakom bolaget står grundarna Martin Wicklin, Petter Ljunggren och Lars Truedson (VD). Företaget producerar programmet Medierna i P1 och Söndagsintervjun, på uppdrag av Sveriges radio.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq