NewsVoice.se tappade läsare under påsktiden 2015

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 12 april 2015
- Torbjörn Sassersson red.

Efter att NewsVoice.se erfarit en ständigt stigande besökartillströmningen genomgick nättidningen en kraftig besöksnedgång under påsktiden. Det kan även bero på andra skäl och personer associerade på redaktionen analyserar om det kan finans andra orsaker.

Inkom med tips och klagomål till NewsVoice.se så att tidningen innehåller det som läsarna vill veta mer om.

Torbjörn Sassersson, redaktör

Statistik-NesVoice-30dgr-8mars2015

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: NewsVoice
Stöd NewsVoice 2024
  • Kan helt enkelt vara så att när folk är lediga under påsk så spenderar de mindre tid framför datorn och att surfa på telefonen än annars. Effektivt sätt att nå ut till folk är via sociala medier, i alla fall för små och medelstora sidor som ännu inte nått en riktigt stor och trogen publik. I alla fall för Vaken.se så kommer ofta runt 70 % av besöken från facebook.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *