Svenska soldater attackerades i Mali – april 2015

2
180

En grupp svenska soldater angreps i eftermiddags i Mali. Ingen skadades. Försvaret vet inte vilka angriparna var, skriver SvD.

Det var när styrkan var ute på patrulleringsuppdrag på huvudvägen mellan samhället Goundam och Timbuktu som den plötsligt besköts av två oidentifierade män med finkalibriga vapen. Styrkan besvarade elden och stannade på platsen.

Läs mer

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.

2 KOMMENTARER

  1. Vad gör Sveriges militär där? Vem följer i deras fotspår? Är det för få stora hotellkomplex där? Sak gruvnäringen grotta ner sig? Kärnkraften befria folk från sitt förstånd? Oljan smörja och svärta blott några få? Kan himlen inte vänta?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here