Svenska soldater attackerades i Mali – april 2015

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 april 2015
- NewsVoice redaktion

En grupp svenska soldater angreps i eftermiddags i Mali. Ingen skadades. Försvaret vet inte vilka angriparna var, skriver SvD.

Det var när styrkan var ute på patrulleringsuppdrag på huvudvägen mellan samhället Goundam och Timbuktu som den plötsligt besköts av två oidentifierade män med finkalibriga vapen. Styrkan besvarade elden och stannade på platsen.

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Mali
Stöd NewsVoice 2024
  • Vad gör Sveriges militär där? Vem följer i deras fotspår? Är det för få stora hotellkomplex där? Sak gruvnäringen grotta ner sig? Kärnkraften befria folk från sitt förstånd? Oljan smörja och svärta blott några få? Kan himlen inte vänta?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *