Vaken.se når besöksrekord med över 200 000 besökare senaste månaden

publicerad 12 april 2015
- av NewsVoice

Vaken.seI tidigare artikelVi vet varför Vaken.se har passerat 172.000 besökare” förklarade Vaken.se varför intresset för sajten är så stort. Senaste mätningar visar att Vaken.se nu passerat 200 000 läsare per månad och det är nytt rekord.

Över 10 år av ideellt arbete har gett resultat och Vaken.se står sig som en sajt alla väljer att läsa, oavsett om de uppskattar Vaken.se eller inte. Statistiken, kommentarerna och e-posten som sajten får visar att allt fler människor läser alternativmedia. Även de som är djupt fast i mainstream-fåran om hur världen fungerar sneglar på Vaken.se flera gånger i veckan, skriver Vaken.se.

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Vaken.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *