Antroposoferna svarar Apotekaresocieteten – Vår medicin är vetenskaplig och säker

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 maj 2015
- NewsVoice redaktion

Vi hoppas att sjukvårdsministern tar intryck av vad patienterna själva vill och hur man hanterar sådana här frågor i de flesta andra länder, skriver Ursula Flatters och Anders Kumlander, från Vidarkliniken. Det skriver Dagens Homeopati.

“Apotekaresocieteten, som företräder läkemedelsbranschen, uppmanar på DN Debatt ansvarig minister Gabriel Wikström, att inte släppa in de antroposofiska läkemedlen i den svenska läkemedelslagen. De hävdar att det saknas vetenskaplig grund för deras effekter och understryker vikten av att svensk sjukvård bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet, vilket Vidarkliniken menar är helt felaktigt.”

Läs hela repliken i DN: Antroposofisk medicin är patientsäker och vetenskaplig

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Homeopati