Antroposoferna svarar Apotekaresocieteten – Vår medicin är vetenskaplig och säker

0
330

Vi hoppas att sjukvårdsministern tar intryck av vad patienterna själva vill och hur man hanterar sådana här frågor i de flesta andra länder, skriver Ursula Flatters och Anders Kumlander, från Vidarkliniken. Det skriver Dagens Homeopati.

“Apotekaresocieteten, som företräder läkemedelsbranschen, uppmanar på DN Debatt ansvarig minister Gabriel Wikström, att inte släppa in de antroposofiska läkemedlen i den svenska läkemedelslagen. De hävdar att det saknas vetenskaplig grund för deras effekter och understryker vikten av att svensk sjukvård bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet, vilket Vidarkliniken menar är helt felaktigt.”

Läs hela repliken i DN: Antroposofisk medicin är patientsäker och vetenskaplig


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer