Antroposoferna svarar Apotekaresocieteten – Vår medicin är vetenskaplig och säker

0
191

Vi hoppas att sjukvårdsministern tar intryck av vad patienterna själva vill och hur man hanterar sådana här frågor i de flesta andra länder, skriver Ursula Flatters och Anders Kumlander, från Vidarkliniken. Det skriver Dagens Homeopati.

”Apotekaresocieteten, som företräder läkemedelsbranschen, uppmanar på DN Debatt ansvarig minister Gabriel Wikström, att inte släppa in de antroposofiska läkemedlen i den svenska läkemedelslagen. De hävdar att det saknas vetenskaplig grund för deras effekter och understryker vikten av att svensk sjukvård bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet, vilket Vidarkliniken menar är helt felaktigt.”

Läs hela repliken i DN: Antroposofisk medicin är patientsäker och vetenskaplig


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här