Antroposoferna svarar Apotekaresocieteten – Vår medicin är vetenskaplig och säker

publicerad 25 maj 2015
- av NewsVoice

Vi hoppas att sjukvårdsministern tar intryck av vad patienterna själva vill och hur man hanterar sådana här frågor i de flesta andra länder, skriver Ursula Flatters och Anders Kumlander, från Vidarkliniken. Det skriver Dagens Homeopati.

“Apotekaresocieteten, som företräder läkemedelsbranschen, uppmanar på DN Debatt ansvarig minister Gabriel Wikström, att inte släppa in de antroposofiska läkemedlen i den svenska läkemedelslagen. De hävdar att det saknas vetenskaplig grund för deras effekter och understryker vikten av att svensk sjukvård bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet, vilket Vidarkliniken menar är helt felaktigt.”

Läs hela repliken i DN: Antroposofisk medicin är patientsäker och vetenskaplig


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Homeopati

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *