Biokemisten Lucija Tomljenovic avslöjar hur industrin mörkar bieffekter av Gardasil

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 16 maj 2015
- Torbjörn Sassersson
Lucija Tomljenovic - Photo: ThinkExistFilms

VACCINER & SJUKVÅRD. Biokemisten Lucija Tomljenovic (PhD) från Neural Dynamics Research Group som finns på Department of Ophthalmology and Visual Sciences vid University of British Columbia nämner i intervjun studier som visar att när industrin undersökt vaccin har de helt enkelt valt att inte söka efter biverkningar, men de kan ändå i sina slutsatser påstå att de inte finns.

Text: Torbjörn Sassersson | Video från ThinkExistFilms

Lucija Tomljenovic säger att forskarna kan inte hitta något som de inte letar efter. Att då påstå att det inte finns bieffekter är minst sagt en vetenskaplig brist. Detta ovetenskapliga förfarande är rutin för dessa läkemedelsföretag menar en allt större grupp av forskare som under de senaste åren varnat för att industrin medvetet använder pseudovetenskap. Det handlar om “design”, så att forskningen visar det industrin vill ha fram och döljer det som industrin vill mörka.

Detta allvarliga problem adresserades av P1 Kaliber i reportaget “Beställningsjobb och köpt tystnad – är den fria forskningen hotad?” från 2006. Reportaget belönades med Guldspaden samma år.

Lucija Tomljenovic fick 2011 tag på dokument (PDF) som avslöjade att vaccintillverkare, läkemedelsbolag och hälsomyndigheter länge känt till att det finns flera risker med vaccin, men att de samordnat valt att inte redovisa det publikt. Komplexet av företag och myndigheter har valt att mörka denna väsentliga information.

Dokumenten kom från UK Department of Health (DH) och The Joint Committee on Vaccination and Immunization (JCVI), vilka är instanser som ger råd till Secretaries of State for Health i England angående tex vaccin.

Linda KarlströmVaccin.me har i en artikelserie på svenska sammanfattat vad dokumenten visar.

I november 2012 efterlyser Lucija Tomljenovic och Chris Shaw (neuroscientist) i ett pressmeddelande publicerat på University of British Columbias hemsida att HPV-vaccinet Gardasil måste undersökas eftersom det är känt att vaccinet orsakar skador.

Text: Torbjörn Sassersson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Den som hörde sommar av en chef på och i smittskyddsansvarig position förstår precis varför just hon fick platsen och varför vi la ner miljarder på ett vaccin som var både farligt och verkningslöst i medicinskt hänseende.. Det enda som verkade var vinstgenereringen med klausulen om ansvarsfrihet och åtalsfrihet mot eventuella skador. Det kriminella utpressningsförfarandet var alltså oerhört lönsamt och hotbilden med pandemin som rött skynke och var en hoax stod media för. Sett i ljuset av nedskärningarna, krisen i media har den, krisen alltså, möjliggjort bättre standard och följsamhet (!?) för ogrundade nyheter. En gammal nyhetsreporter hade aldrig gått på lurendrejeriet.. Chockdoktrinernas missfoster regnar över oss och media har givetvis anpassat sig till den nya demokratins krav att se ut som ett skelett kommet ur en urgammal dammig fascistisk garderob. Det enda kött på benen som kan komma ifråga har redan innan det säljs passerat bäst före datum eftersom det redan är både ruttet och skämt.

 • Annars är det ju en vanlig metod av industrin att påstå att några resultat eller bevis inte finns av skador eller liknande. De har ju själva sett till att begrava allt som skulle tyda på minskade förluster och risker.

  Att höra hur forskare beläggs med munkavle och alltså kan hotas av indragna bidrag och sponsorer om de berättar allt de kom fram är ändå avslöjande för tex läkemedelsindustrin. Den är å andra sidan inte ensam om att göra så.

  Sedan kan vi ju förstå riskerna under dessa premisser med att bara enskilda intressen ska kunna styra forskningen och de oberoende få kämpa för sin överlevnad..

 • Verkar som “pandoras ask” öppnats på vid gavel, vad gäller vaccin.
  Även:
  “Linda Karlström på Vaccin.me har i en artikelserie på svenska sammanfattat vad dokumenten visar.”
  Dokumenten verkar visa idel “smart” marknadsföring med mörklägganden och propagandalögner. Vart är mediedrevet mot vaccin-tillverkarna och deras marknadsförare? Här har tidningarna äntligen världens chans ge allmänheten uppenbara sanningar om vaccin. Man behöver inte nödvändigtvis jaga syndabockar, men ansvariga bör betala skadorna utan prut till de som drabbats på ett rättvist sätt och följas upp genom att skapa ett helt annat nätverk av ansvariga, utan möjlighet till jäv av ekonomiska eller andra maktintressen. Men man kanske drömmer och inget av detta har hänt :/

 • Jag är alltid skeptisk till personer som säger “egentligen är vacciner bra”. Dessa människor sprider desinformation och det är bra att Per upplyser om detta! Vacciner är aldrig bra för immunförsvaret, aldrig!

 • Lucija Tomljenovic framstår alltmer som en ny portalfigur för vaccinmotståndarna. Hennes vackra yttre och intelligenta utstrålning är lockande, men vems ärende går hon egentligen? I intervjun https://www.youtube.com/watch?v=GYgXse23mZk framgår det klart och tydligt att hon inte är emot vacciner i sig. Däremot anser hon att man behöver ersätta adjuvanten aluminium med någonting annat, mindre skadligt ämne. Jag tror för min del mycket mer på Dr Suzanne Humphries, Dr Sherri Tenpenny, Dr Rebecca Carley, Dr Thomas Levy, Mike Adams från Natural News, Linda Karlström från Vaccin.me, Dr Mercola med flera, som menar att vacciner i sig, även utan giftiga tillsatser som kvicksilver, aluminium, monosodiumglutamat, aspartam, formaldehyd, skvalen och så vidare, skulle ha en starkt störande inverkan på människor och djur och helt måste undvikas av den som är rädd om sin hälsa. Att i kroppen spruta in virus som är framodlade på människofoster, på olika vävnader från diverse djurarter, och på födoämnen som ägg och jordnötter skapar i sig olika problem, som autoimmunitet i motsvarande organ som viruset framodlades på, blandning av djur-DNA med mänskligt DNA, allergier mot de födoämnen som viruset framodlades på,…

  Dr Rebecca Carley är mycket tydlig med, att den vaccinmotståndare som kritiserar tillsatser i vacciner men inte är emot vacciner i sig, antingen inte har förstått hela problematiken med vacciner eller är en del av “the controlled opposition”. Det skulle alltså kunna vara så, att Tomljenovics uppgift från vaccinindustrin är att få tyst på vaccinmotståndet, genom att bana väg för en ersättare till aluminium i vacciner och samtidigt föra ut budskapet att “det är inte själva vaccinerna jag är emot, bara vissa tillsatser”.

 • Finns det möjlighet att samla dessa uppgifter och anklaga de ansvarig i en skriftlig anklagelse till The International Tribunal into Crimes against Humanity i Bruessel? Jag tror att det är det enda sättet att stoppa den typ av bedrägeri förutom naturligtvis vägrar vaccination.
  Intressant att före år 2000 var namnen angivna och nu är de borttagna. Skulle allt detta vara legal och sant fanns det ingen anledning att ta bort namnen.
  Dessa Individer verkar vara “kriminals” och som sådana brukar de fruktar att blir offentlig avslöjat och bestraffat.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *