Kalla fakta: Slav i Sverige – om det organiserade tiggandet

1
400

Det finns tiggare i Sverige som lever under slavliknande förhållanden. Det upptäcker Kalla fakta i sin nya granskning. Programmet avslöjar att antalet anmälningar om människohandel kopplat till tiggeri ökar. Sen 2013 har polisen fått in över 50 ärenden men ingen av anmälningarna har lett till en fällande dom.


Programledare: Nicke Nordmark

Kalla fakta granskar och avslöjar politiker, makthavare och samhällsfenomen. Programmen lyfter fram människor och känslor och visar hur dagens svenskar påverkas av de beslut som fattas i maktens korridorer.

Läs mer i Metro

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

1 KOMMENTAR

  1. Det skall bli intressant att se hur turistnäringen redovisar sina resultat efter sommaren i år.
    Sverige har haft namn om sig att ha välordnade vandrarhem och campingplatser. Men när nu sydeuropéer blir utsatta för den svenska integrationen och flyr turistlandet kommer då Migrationsverkets utgifter att redovisas som turistinkomster?

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här