Kalla fakta: Slav i Sverige – om det organiserade tiggandet

1
624

Det finns tiggare i Sverige som lever under slavliknande förhållanden. Det upptäcker Kalla fakta i sin nya granskning. Programmet avslöjar att antalet anmälningar om människohandel kopplat till tiggeri ökar. Sen 2013 har polisen fått in över 50 ärenden men ingen av anmälningarna har lett till en fällande dom.

Programledare: Nicke Nordmark

Kalla fakta granskar och avslöjar politiker, makthavare och samhällsfenomen. Programmen lyfter fram människor och känslor och visar hur dagens svenskar påverkas av de beslut som fattas i maktens korridorer.

Läs mer i Metro


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
25 maj 2015 kl 21:59

Det skall bli intressant att se hur turistnäringen redovisar sina resultat efter sommaren i år.
Sverige har haft namn om sig att ha välordnade vandrarhem och campingplatser. Men när nu sydeuropéer blir utsatta för den svenska integrationen och flyr turistlandet kommer då Migrationsverkets utgifter att redovisas som turistinkomster?