Kalla fakta: Slav i Sverige – om det organiserade tiggandet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 maj 2015
- NewsVoice redaktion

Det finns tiggare i Sverige som lever under slavliknande förhållanden. Det upptäcker Kalla fakta i sin nya granskning. Programmet avslöjar att antalet anmälningar om människohandel kopplat till tiggeri ökar. Sen 2013 har polisen fått in över 50 ärenden men ingen av anmälningarna har lett till en fällande dom.

Programledare: Nicke Nordmark

Kalla fakta granskar och avslöjar politiker, makthavare och samhällsfenomen. Programmen lyfter fram människor och känslor och visar hur dagens svenskar påverkas av de beslut som fattas i maktens korridorer.

Läs mer i Metro


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Det skall bli intressant att se hur turistnäringen redovisar sina resultat efter sommaren i år.
    Sverige har haft namn om sig att ha välordnade vandrarhem och campingplatser. Men när nu sydeuropéer blir utsatta för den svenska integrationen och flyr turistlandet kommer då Migrationsverkets utgifter att redovisas som turistinkomster?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *