Kändisar misstänkta för sexövergrepp – The Times

publicerad 21 maj 2015
- av NewsVoice

Jimmy Savile in 2006 - Photo: Maximilian SchönherrDN. Den brittiska polisen får allt fler anmälningar om sexuella övergrepp mot barn. Bland de misstänkta finns hundratals TV-kändisar, politiker och idrottsmän.

På onsdagen [20 maj 2015] berättade den brittiska polisens nationella råd om den kraftiga ökningen av anmälningar om sexuella övergrepp mot barn, rapporterar The Times. Ökningen har kommit efter skandalen med programledaren Jimmy Savile, känd bland annat från det populära programmet “Top of the pops”.

Läs mer i DN | Foto på Jimmy Savile in 2006: Maximilian Schönherr, Wikimedia Commons


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *