Dansk TV2-dokumentär visar unga kvinnors förstörda liv pga Gardasil – Ansvarig myndighet pekar på EMA

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 4 maj 2015
- Torbjörn Sassersson
Gardasil, HPV, flickor, vaccinskador, Dansk TV2-dokumentär, 2015
Gardasil, HPV, flickor, vaccinskador, Dansk TV2-dokumentär, 2015
Gardasil, HPV, flickor, vaccinskador, Dansk TV2-dokumentär, 2015

TV2 Danmark sände den 26 mars 2015 dokumentären: “De vaccinerade flickorna – sjuka och svikna” (“De vaccinerede piger”) som handlar om hur unga flickor i Danmark misstänks ha skadats allvarligt av Gardasil och sedan övergivits eftersom myndigheterna precis som i Sverige och USA förnekar sambandet mellan vaccinet och skadorna.

Klicka: Se dokumentären på Brighteon

Enskilda klipp på Nyheder.tv2.dk:

tv2.dk/2015-03-26-vi-blev-syge-efter-vaccinen-laes-47-pigers-historier
tv2.dk/2015-03-26-sundhedsstyrelsen-skjulte-vaccine-advarsler-for-tv-2
tv2.dk/2015-03-25-laeger-advarer-frygter-bivirkninger-ved-hpv-vaccine
tv2.dk/2015-03-25-grafik-se-de-vaccinerede-pigers-symptomer

I dokumentären hukar sig inte filmskaparna. De ställer de svåra frågorna och de klipper inte bort de obekväma svaren som svensk tillrättalagd publik service gjort sig känt för. Anhöriga, drabbade och läkare intervjuas i filmen som fokuserar på tre fall. Flickorna har undersökts av dansk läkarvård, men de har inte fått någon hjälp eller inte fått rätt vård.

Två danska läkare från Frederiksberg Hospital säger att de aldrig sett något liknande under sina medicinska karriärer. Bägge har varnat de danska hälsovårdsmyndigheterna för de möjliga riskerna med HPV-vaccin.

Gardasil misstänks ha orsakat svimningar, illamående, spasmer, huvudvärk

Dr Louise Brinth från Frederiksberg Hospital har undersäkt 80 flickor som lider av misstänkta bieffekter av HPV-vaccin. Hon säger:

“De är alla yra. De förlorar medvetandet. Majoriteten av flickorna har svår huvudvärk, ofta kronisk huvudvärk. De har smärtor i bålen och lider av illamående. De har drabbats av ofrivilliga och okontrollerbara muskelrörelser och de är trötta.”

Henrik G. JensenNär danska TV2 utförde sin undersökning bad de att få ut alla dokument från de statliga myndigheterna om HPV-vaccinationerna i landet. Olyckligtvis “glömde” Henrik G. Jensen (th) som är chef för användarsäkerhet vid den danska Folkhälsomyndigheten att förse film-teamet med flera varningar som de danska myndigheterna fått från danska professionella vårdgivare. Henrik G. Jenson säger att man inte kan säga att det finns en koppling mellan HPV-vaccin och de drabbade flickornas symptom och att den auktoritet som godkänt vaccinerna är European Medicines Agency (EMA) med säte i London.

Henrik G. Jensen flyttar alltså skuld- och bevisbördan uppåt i den europeiska hierarkin.

Text: Torbjörn Sassersson

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq