Sonia Choquette: ”Ditt sjätte sinne borde vara ditt första sinne”

publicerad 18 maj 2015
- av NewsVoice

Sonia Choquette - Photo: own workASCALA. Sonia Choquette firas världen över som författare, andlig lärare och visionär guide. Hon har skrivit över 19 internationellt bästsäljande böcker. Men det är som vägledare för vårt sjätte sinne som hon gjort sig mest känd. Hon har undervisat bland annat Louise Hay, Caroline Myss och Julia Cameron.

Textutdrag från Ascala Magazine | Foto: Courtesy of Sonia Choquette

För en tid sedan lanserade Ascala Magazine en ”Intuitionsskola” för våra medlemmar. Samtidigt rapporterar vi från Universal Heart, föreläsningsserien med syfte att sprida kunskapen att det är hjärtats visdom vi behöver följa för att hitta vårt välmående. Därför är vi extra glada att kunna presentera en internationellt känd röst som vill utveckla vårt sjätte sinne.

Sonia Choquette:

“Intuitionen är den vägledande rösten från hjärtats intelligens. Det är sätet för din själ och sambandspunkten för din autentiska Ande som är tidlös. Det är din personliga inre kompass, som strävar, genom subtila impulser, för att skydda dig från skada, att hålla dig trogen ditt autentiska Själv och leda dig att leva ett meningsfullt och andligt tillfredsställande liv.”

Läs mer i Ascala Magazine