Dagens Homeopati: “Rekordmånga studerar klassisk homeopati hos professor George Vithoulkas”

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 24 juni 2015
- NewsVoice redaktion

George VithoulkasI år är det 20 års-jubileum på International Academy of Classical Homeopathy. Vi var 160 homeopater på advanced cource 8 – 17 juni Alonissos i Grekland och lyssnade på prof George Vithoulkas och dr Carlos Barbosa.

Text: Marina Szöges

Programmet bestod bland annat av föreläsning av Vithoulkas, vad är hälsa och strategier hur man går till väga för att komma fram till rätt homeopatiskt medel. Vi fick också titta på många patienterfall. Dels redan inspelade, modell extra svåra, där Carlos undervisade och live cases med Vithoulkas, där både nybesök och uppföljningar ingick.

George Vithoulkas fick tidigare utmärkelsen Right Livelihood Award.

Läs mer

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *