Forskare allt närmare lösningen, hur homeopati fungerar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 juni 2015
- NewsVoice redaktion
Dr Steven Cartwright Homeopati - Foto: Margot Granvik

Dagens Homeopati. Dr Steven Cartwright berättar att de har forskat fram en metod för hur man hittar potenser i lösningar (homeopatiska medel). De använder ett särskilt färgämne som reagerar väldigt subtilt och ändrar färg för olika potenser. Dessa färgförändringar kan bara ses med rätt instrument, och inte med blotta ögat.

“För att göra det har vi utvecklat ett kemiskt system som kan upptäcka potenser i lösningar säger Dr Cartwright och menar att det är mycket viktigt att vi tar reda på, hur homeopati fungerar.”

Läs mer

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Homeopati