Forskare allt närmare lösningen, hur homeopati fungerar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 juni 2015
- NewsVoice redaktion
Dr Steven Cartwright Homeopati - Foto: Margot Granvik

Dagens Homeopati. Dr Steven Cartwright berättar att de har forskat fram en metod för hur man hittar potenser i lösningar (homeopatiska medel). De använder ett särskilt färgämne som reagerar väldigt subtilt och ändrar färg för olika potenser. Dessa färgförändringar kan bara ses med rätt instrument, och inte med blotta ögat.

“För att göra det har vi utvecklat ett kemiskt system som kan upptäcka potenser i lösningar säger Dr Cartwright och menar att det är mycket viktigt att vi tar reda på, hur homeopati fungerar.”

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Homeopati
Stöd NewsVoice 2024
  • Det finns en okänd kunskap om tillvaron (för de flesta). Den kallas strålning, ibland för energifält. Allt som finns avger energi, håller sig med ett energifält i någon form. Dessa fält har olika frekvenser, långt bortom vad dagens mätinstrument kan avläsa. Man kommer att kunna göra det i framtid. Men inte nu. Dessa fält med sina frekvenskombinationer kan av vissa ses som aura. Med rätt instrument kan man mäta frekvensspektrat, man kan avläsa massor av saker som idag betraktas som nonsens.
    Det är på denna nivån som homeopati fungerar. Den påverkar frekvensspektrat och skapar därmed en förändring i auran som i sin tur slår igenom i kroppen. Ofta fungerar homeopati så att den kompletterar med de frekvenser kroppen saknar.
    Dagens medicin är som att slå ihjäl en mygga med en artillerikanon. Man träffar betydligt mer än vad som behövs och skadorna övergår ofta nyttan.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *