Giant swarms of locusts in Russian region

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 juni 2015
- NewsVoice redaktion

Locusts-russia-june2015.pgRT.com. Locust swarms appear in the area nearly every year, finding fertile breeding grounds on abandoned farmlands. This year, dry weather has created a superabundance of the creatures.

“The swarms include locusts of different ages, some only able to crawl and hop, others already on the wing.”

Read more and watch videos


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: locustRussia
Stöd NewsVoice 2024
 • castorpollux@. Svårt att dra alla partier med en och samma kam. Alla partier som har värdekonservativa värderingar är positivt. Det finns godhjärtade (om än naiva) individer inom alla partier.

  Kulturmarxismen är en farlig ideologi då den vill splittra upp allt som vi tidigare, av naturliga skäl, uppfattat som gott som t ex familjen och den naturliga reproduktionen, etik och moral. Värdekonservativa värderingar lutar sig också mot det lokala och nära mot globalisternas strävan att utplåna lokala, individuella inre och yttre särdrag. Alla partikulariteter är av ondo. Är inte detta något att försöka motverka – oavsett partifärg?

  • @birgitta. “Alla partier som har värdekonservativa värderingar är positivt.” Jag vet ju vad ett axiom är men detta påstående är ju löjligt. Drillningen verkar fungera. Att öka klyftorna i samhället är värdekonservativt på ett underligt sätt. Att säänka skatterna för finansbolag kontraproduktiv. De har inte skapat fler jobb och tänker inte göra det heller. Att fascism är värdekonservativ är ju en sak, men tillför knappast något samhälle något gott.

   “Kulturmarxismen blir ett lika främmande slagord betydande ingenting och det passar säkert en okunnig skara anhängare.

   Är det någon som gett globalisterna plats i Sverige så är det sd ihop med alliansen.

  • @birgitta De brända ordens taktik imponerar inte. Säck och aska i ett språkbruk vittnar bara om de egna begränsningarna och kommer nog inte fungera annat än för proselyten.

 • @yngve. Så det som utspelas och beskrivs i skriften har ingen verklig grund? Annars framstod ju hyckleriet, maktmissbruket och korruptionen i ett alldeles särskilt ljus där religionen fick tjäna fond, sås och bakgrund såväl som adekvat kontrast till den rådande och orättvisa maktstrukturen. Att det religösa judiska etablissemanget levde gott och högt på sina undersåtars bekostnad trots existensen under romersk lag bekymrade dem föga. Så till den grad nonchaleras detta faktum att dagens likvärdiga maktstrukturer gör allt för att skylla avrättningen av Jesus på Pilatus. Allt för att maktmissbruket och hyckleriet inte ska bli tydligt eller solklart. Då som i nuet och varenda sekund däremellan blev sanningen allt för besvärlig. Förtryckets Farao fick smaka på den beska medicinen. Att sedan Uz, Israel och andra tror sig vara gud i denna värld ska väl inte göra någon förundrad när vem som helst kan kalla sig för sverigedemokrat. Det är inte så skämmigt eftersom vem som helst kan kalla sig sosse, liberal, kristdemokrat och moderat. Den som inte lyder får ju inte leka med knapparna!

  F.ö. Jag ställer mig på kackerlackornas sida när de vägrar bli jämförda med sverigedemokrater.

  Sist men inte minst förutsågs i GT att judarna skulle förskjuta, förneka, döma och förnedra Jesus. De har aldrig slutat ha sanningen som sin värsta fiende och det verkar konstigt nog vara sd’s också.

 • @birgitta. “Det enda område där full jämlikhet får råda är inom det sexuella; gärna så depraverat som möjligt för att prägla oss kognitivt.” Mig veterligt har vi bara haft en justitieminister som kom i närheten av den vidriga beskrivningen. Som väl var fick dennes sexualreform aldrig laglig legitimitet. Ska denne missanpassade tjäna skräckexempel för “kulturmarxismen?

 • Birgitta 29 Jun, 2015 11:46:

  Det enda område där full jämlikhet får råda är inom det sexuella; gärna så depraverat som möjligt för att prägla oss kognitivt. Däremot verkar intellektuell jämlikhet vara nästintill totalförbjuden där allt fler ord och tankeassociationer förbinds med “hate speech”. Ord, tankar och bilder som kan verka demokratiskt förlösande är naturligtvis mycket farliga då även dessa kan komma att prägla oss kognitivt, fast i fel riktning, vilket inte gagnar gräshopporna.

  Hear, hear. Intellektuell jämlikhet är verkligen oerhört hotande, för det etablissemang som bygger sin makt på ‘artificiell autism’, som f.ö. tycks generera äkta dumhet.

 • Du kan tro du är efter allt, och jag protesterar inte. Ett välvilligt råd är att sy igen din mun, så du inte helt ruinerar dig.

  Nya testamentet, eller evangelierna och det kring “jesus” härstammar från buddismen, från sutror. Främst Mûlasarvâstivâdavinaya som översattes först i slutet av sjuttiotalet till engelska från sanskrit + Lotussutran/Sad-dharma-pundarîka. Det är som en “efterlikning” av något man tycker är buddism/buddistiskt. Man fabricerade om det om, och stoppade in en “jesus”.

  Genom gematria och analys av ord, namn och ordseriers ljud- och talvärde så vet man att nya testamentet kommer från sutror, från Indien och sanskrit.

  Inget i Nya testamentet är kring historiska platser eller personer i Israel eller Palestina.

  Marxismen är till för att förstöra allts integritet, eller gränser, för att lösa upp allt därute, och förstöra människan – din fråga är så absurd.

 • castoropollux, ju mer du pratar ju mer gör du bort dig.

  Förr ville man “återvända”, det var vad ursprunglig religion och andlighet var. Då var det alltid solen, allt kretsade kring den. Även det vi kallar ursprunglig buddism. De skapande gudarna i bibeln kallas EL-ohim, det är solen och de gasformiga planeterna. De ger de fem elementen, vilket utgör allt hår i vårt tidsrum. Nya testamentet handlar om sådant, fast kodat. Noahs ark visar på att “rädda sig” är att ta sig upp från/ur elementen, berättelsen är om det, från jorden, via vatten, trä, osv.

  Samma väg tillbaka som vi kom hit, det var vad allt gått ut på vad gäller andlighet/religion/kultiveringsvägar. Lämna de fem EL-ementen.

  Det är det kring EL och MAG-netism. Det var tre MAG-dalenas i NT. Allt är berättelser som ytterst är om enkla SANNA principer – hon han, yin yang, el och mag…

  Sedan kan du blogga om Lundsberg… ser inte skogen för bara trän…

  Nu vänder science sinnena förvrider… på barnen/folket och de glömmer härkomst, meningen med livet, vad är en människa, etc. De kommer att söka “räddning/tillflykt” i det som den onda fenomenet står för. Sådant som leder bort, och är att gå under, att civilisationen upphör. Så när du pratar om “bästa läxan” så vet du inte vad du talar om.

  Du hittar inget kring gamla monument och byggnader som inte finns där för annat än solen och sirius (isis och horus, som blev maria och jesus). Nya testamentet kommer allt från sanskrit, eller kalla det buddistiska saker… som var principer att höja sig, återvända, och det var solen, den vägen, eftersom vi kom den vägen hit, våra kroppar, och allt här utgörs av dessa EL-ement. Sedan las principer över på personer, det blev annan slags religion.

  • Påstår du och fortfarande står fast vid att “marxismen förstört Sverige” är din cykeltur.. Att du försöker spå min text, min hand, skönja mina tankar efter godtyckligt sinne är liksom bara grädde på snömoset.

   Offret på korset för våra synder är lika verkligt var du än påstår NT komma ifrån. Många ord men ingenting sett! Du kan ju tro du var före allt, ingen kommer köpa det..

 • Gräshoppssvärmar kommer och går medan kulturmarxismen består, vilken riskerar att sluka oss med hull och hår om vi inte blir medvetna om dess destruktiva agenda.

  Kan vara intressant att granska hur gräshoppor, som metonymisk representation, gestaltas inom populärkulturen. Ett filmklipp från barnfilmen “A bugs life” visas hur “the leader of the grasshoppers explain what would happen if the stupid ants were to realize that they don’t have to be under the control of the grasshoppers.”

  Gräshoppor anser sig alltså stå över myror. Gräshoppor i filmen, liksom kulturmarxismen som verkar genom staten, använder härskarideologi som ett mjukt vapen för att undertrycka demokratiska ideal. Ett av de viktigaste attackorden är “jämlikhet” som används för att förtrycka, söndra och härska och för att införa en totalitär regim över den stora massan. Med ordet jämlikhet äter de sig in i vårt allra privataste för att parasitera och besluta om allt över våra huvuden.

  Det enda område där full jämlikhet får råda är inom det sexuella; gärna så depraverat som möjligt för att prägla oss kognitivt. Däremot verkar intellektuell jämlikhet vara nästintill totalförbjuden där allt fler ord och tankeassociationer förbinds med “hate speach”. Ord, tankar och bilder som kan verka demokratiskt förlösande är naturligtvis mycket farliga då även dessa kan komma att prägla oss kognitivt, fast i fel riktning, vilket inte gagnar gräshopporna.

  http://samtiden.nu/10275/kulturmarxismen-kommer-aldrig-sluta-forstora/
  http://samtiden.nu/7765/kulturmarxismen-och-staten/

  A bugs life; Grashoppers against ants: https://www.youtube.com/watch?v=ysLaU6e_pVs

  • En enastående å presentation att få jämlikheten, utjämningen av klyftorna att verka hotande, förtryckande och förfärande. Vi hade möjlighet till bildning på alla nivåer, nu och framöver finnas inget. På köpet blev vi ett hot mot förtrycket i resten av världen, belönades med oändlig tacksamhet av alla dem vi var med och räddade ur vilddjurens klor osv. Klart att både nuet och framtiden måste räddas från sådant medvetande.. Ä andra sidan kan ju sagans värld lika väl bedra sinnet som det kan charma, medan verkligheten offras för “nya” men urgamla ideal. Tack för filmpresentationen.. Nu är bildningsvägarna stängda och förseglade, inte oväntat uppträder sd-anhängare som gräshoppor och de klagar inte på att bildningsmöjligheterna upphört, de har aldrig saknat dem bara exekverat avundsjuka och missunsammhet. Så många solklara representanter för en bedrägligare värld på en och samma sida. Jo jag tackar..

   SD och Alliansens representanter personifierar inget annat än de främmande republikanska intressen som skattar sin rikedom högre än folkens.. De äter allt, de slukar allt och svärmar för allt de kan ha vinning av..

   Att sminka Moder Svea som Frankensteins syrra fungerar på obildade..

  • @Birgitta. Sedan får vi vänta med stigande spänning på förklaringen att barnfilmen “Free Willy” var en förtäckt vuxenfilm med en agenda att uppmana till kamp mot feminismen, vilken uppenbarligen hotade svärma de lönsamma “the killing fields”, producenter och odlare med sitt otäcka, blottade fredsbudskap. Inget jubel i busken här eller där..

   Japp! “Mars Attacks” skrevs av de chokladbistra konkurrenterna. Ett dystert försök att hugga främlingskapet och hoten i marsiansk sten. Att äta sig till hälsa och njuta fritt, hotade den egna utspädda sötsliskiga skräpkulturen.

   Trivs bäst i “Öppna landskap” blev i fylla, villan och i grottan ett ogenomträngligt landskap där vändkorset in i dödsskuggans dal matade in aningslösa individer under sken av att de skulle slippa marxismen och njuta friheten, det fria valet, medan kvalen snart vände upp genom strupen.. Men det fanns som tur var 400 kanaler på tv och fem partier som lät som enda röst. Vem vill inte spy upp den skumma inhemska brygden?

   Det finns de som på allvar tror att ett av Muhammeds berg på vett och vilja flyttades hit för att skrämma blå och gulslagna svenskar till otro. Det behövdes inte, de hade ändå inget att tro på. Själva tyckte de Kamprad gjorde rätt som flyttade sitt miljardberg utomlands så att de fick bära oket under alltmer bistra sinnen o tyngda knän.. Det blågula utanverket i avsaknad av hemvist bekämpade och red på all arbetarklass både inom och utom landet med skamlig effektivitet. Själv skulle denne på ålderns höst och under nyreligiös plafond komma att uppleva sina surt förvärvade slantar som gräshoppor..

 • “Skär man av härkomst, den sanna historien, så är det samma sak som att man skär av den personens eller mänsklighetens väg in i framtiden.” Skär man bort det som du kallar problem från det du säger, framstår din egen problematik som det ursprungliga och ensammaste dilemmat. Qui Vadis?

 • castoropullox, jag håller inte med om något… förutom:

  “Gud är det bestående och säkra.”

  “Världen är god oavsett vad du har att säga om den”

  Jag vet inte vad du menar med “världen”. Människan är god för att så är hennes/kosmos natur. Men du vill de krafter som är bakom eliten, som i sin tur äger politiker och annat få människan att vända sin natur ryggen. Idag var den första prideskamsparade i min stad – så fattar alla själva sammanhangen.

  Angående kultur skriver du:

  “Den som utövar en egen…”

  “Utövar”…- det säger en del om att du har inte förstått något. En kultur är ingen hobby eller något sådant, inget man “utövar”. Du har en materialistisk syn på tillvaron, och har inget hum om att människan har härkomst utanför detta fängelse/karantän/samsara.

  “Jag tänker inte på pengar, speciellt inte andras eller folkets, det sköter Alliansen och SD med en bravur tom fräckheten, samhällsomstörtarna och försnillarna avundas.”

  Jo, du tänker hela tiden på pengar, orättvisor (som du tror det är) och aktivismpolitik med dess retorik. Du tror som aktivister gör, det har man sett i många av dina kommentarer, att bara man “får bort” de dumma… peka på andra – och att bara man själv fick hålla i tårtspaden så skulle alla plötsligt få mycket mer. Tänk som bottnar i känslor som avundsjuka.

  Du skriver också:
  “Agendan är att sänka välfärden i djupen, tillsammans med skatten! Hur svårt är det?”

  Dina tankar är upphakade kring pengar. Vad du skriver är bara kring politik, och inte kring “agendan”.

  Att marxismen och annat snott detta land, så att man som du skriver “sänka” – javisst. Alla ska bli lika värdelösa, hållas halvfattiga, skuldsatta, osv – så de fyller sin tid med att STRÄVA, vara upptagna med det. Men det är inte agendan, utan fenomen på vägen att förstöra mänskligheten, på djupet, hennes själ.

  Rasismgrejen är som allt det för ut – men du verkar inte se de krokar “de” för ut. Hur instanser, organistationer, annat som regering och riksdag tillsätter av olika direktiv, riktade “värdegrundsditrektiv” med allt material, regler, pengautdelning till de som senare ska föra ned det till folket, förskolor, skolor, det genomsyrar allt.

  Om det är denna tid… devolution, tror du, eller verkar det som, om politiker är till för oss, eller är de till för att driva det som kommer uppifrån agendaägarna? Du vet säkert.

  “Historiens bästa läxa är att mycket går att ändra och bestämma riktning för”

  Helt fel. Inget bestäms nedifrån, vad vore det för konstigheter – livet här styrs från det ovan. Det är en pyramis och hierarki – tvärtemot hur aktivister tänker då, oftast. Här kan det se ut som “kamp” osv ger något som gick att tillkämpa sig – men det är en illusion. Saker ändras bara då det ska ske, men orsaken var egentligen inte alls kampen i sig, utan den var bara ett sätt som den himmelska ordningen/lagen eller förändringar i kosmos gestaltade sig här.

  Kultur igen då. Du tror du tänker själv, men skulle du säga vad du säger om man istället för kulturer talar om det som utgör vår egen fysiska kropp? Allt är samma sak som återspeglar sig på olika sätt. Om våra gränser översvämmades av främmande saker på två ben – är inte det samma som tex ett organ inom oss, eller dess cellers MEMBRAN-gränser börjar glappa eller vackla och främmande saker strömmar in och annat ut, att det blir kaos i cellen och organet den tillhör, det blir sjukdom, cancer och död. Det är ingen skillnad på en kultur, etnicitet eller ras. Så folk måste vända på sitt tänk, annars kan de sluta att undra varför de är sjuka, eller hur ska man bli frisk från det eller det. Jorden gränser däruppe i “lagren” är också under förfall och attack. Man och kvinna och den familj som är en enhet, är sanslöst under attack.

  Precis som med rasism-ordet och andra, så är ordet mångkultur och att slå och begränsa det kitt som vi är en del av, också ett vapen. Det finns ingen mångkultur. En kultur särskiljs inte från sin plats på jorden, det klimatet, den energin, det nedärvda… och bakåt – och man hamnar bortom denna planet, eler det som är vårt “tidsrum”.

  Tro inte på någonting “de” för ut utan att vända på det. En kultur som är som vi halv, invaderas av andra uppryckta eller upplösta kulturer – blir en halv plus en halv ETT? Nej, det blir en kvarting. Därför sker detta mot Sverige.

  För att avsluta detta lite för långa inlägg, så titta på en video. Man kan se lite om vilka som ligger bakom eliten/Illuminati och att vi kommer “utifrån” (just det sägs helt i slutet).

  Att mixa och göra kulturer till okulturer, det är för att man ska vända sig bort från sitt ursprung, inte ha andlig förståelse – “de” ersätter det med den nya härskande guden eller religionen, Science, ateism, evolutionslära och allt som är sammankopplat med kommunismens olika små paket.

  Vi kommer utfrån och ska återvända dit/uppåt, det är meningen med våra liv, och all ursprunglig andlighets mening, och inte fastna här i karantänen. Men det är vad de dåliga krafterna bakom illuminati vill, och de vill ta över våra kroppar. Att som i skräckexemplet Absurdistan/Sverige ha ett försvar… samtidigt som man ödelägger man/kvinna, familj och denna kultur borde man kunna inse är bland det sjukaste som görs. Skär man av härkomst, den sanna historien, så är det samma sak som att man skär av den personens eller mänsklighetens väg in i framtiden.

  https://www.youtube.com/watch?v=AL1xS5ZsjOw

  • “Här och nu” är inte din bästa sida…. Dessutom verkar den inte lektuella eliten vara dina bästa lärare.. Också det motsäger allt du försöker säga om självständigt tänkande.

   Med all respekt åt Red Sasserson och av platsbrist, väljer jag bloggen som plakat för det rus jag inte känner igen. Det glas jag aldrig tömt eller det innehåll jag inte någonsin sett och den baksmälla ingen vill ha när den väl når de förvånade cellerna.. http://wp.me/p1zCpc-7kcv

 • Kulturskräcken är tydligen svensk också. Den har på något märkligt sätt invandrat i gränslöst sparsmakade sinnen. Det mest signifikanta över hur mångkultur målas som hotfull är att dessa hotbildade ingen kultur alls har. Den som utövar en egen respekterar andras och har svårligen en attityd av att andras inte duger om man inte vill gräva sin egen grav.

  Världen är god oavsett vad du har att säga om den. Det är du som har problem och ditt bästa och enda bidrag är att ändra dig själv först.

  Med tanke på skilsmässostatistiken är kärleken ett större problem i vanliga förhållanden.. För det var väl den du hade något att klandra? Kyrkan borde ta sig en funderare där i många fler fall. Lite som du.

  Jag vet inte men uppgivenheten skriker i din kommentar. Jag tänker inte på pengar, speciellt inte andras eller folkets, det sköter Alliansen och SD med en bravur tom fräckheten, samhällsomstörtarna och försnillarna avundas.

  Agendan är att sänka välfärden i djupen, tillsammans med skatten! Hur svårt är det? Allas lika värde, ja iaf de som förstått vad det är, far all värdens väg ner i det stora blå och du vägrar se?

  Historiens bästa läxa är att mycket går att ändra och bestämma riktning för. Dessutom kan man använda sin fria vilja istället för att låta dystra profeter tatuera ens näsa så att den för alltid förblir blöt. De enda som vill undergång i denna världen är de som har vinning av krigen, eländet, krisen, svälten och sist men inte minst smittorna.. Att bygga sina vinster på grav destruktivitet kanske inte är så lyckat, men ett ok om halsen är det och garanterar vår lydnad.

  Gud är det bestående och säkra. Uppehållande allt vi kan hålla i och lita på.

  Försök inte skilja på sak och person! Vilks skulle få rita om varenda tavla han gjort sedan stora snurren…

 • Du är mest inom politisk retorik.

  Ja eliten (media, etc) har massivt fört ut vissa ord för att stöpa om samhället, rasism, du är rasist, det är rasism…

  Säger man något om islam, dår är man rasism, som om eländet (är ej religion) vore en ras.

  Alla måste se det. Allt de för ut vitt och brett är till för att dölja sanningen, och istället få till det upplösande i devolutionen.

  Man är kränkt, diskriminerad, sedan finns det de som inget ska förstå, vi kallas fobiker, homofobiker, islamofober… – fast fobi är en allvarlig sak, en sjukdom, extrem, obefogad och överdriven rädsla för något – fast det bara är naturlig avsky man känner.
  Framför allt hakar man på ord som “kärlek” för att få ut pervoagendan, eller “öppenhet”.

  De missanvänder ord, och har dom som krokar, så att folk går på det, för vem vill inte vara “tolerant”, och fobiker, nej det vill man ju absolut inte vara…

  Nu ska en präst här tala i kyrkan, och berätta hur det är att leva öppet som homo – för han har förstått hur viktigt det är med “öppenhet”. Vidrig missanvändelse av ord som ska låta fina, för att normalisera in sjukligheter. Det går rasande fort. Som man ser på affischen, ett kristet kors iklätt regnbågsvidrigheten och med ordet “kärlek”.

  De klistrar på ett visst antal ord i sammanhang att driva agenda vidare, och vissa av dom är där hela tiden.

  Du tänker så mycket på pengar, och är full av retorik – se lite djupare vad agendan syftar till.

  De ska sabba med kulturer, eller familjen och det är oförlåtligt och leder till undergång, så är historiens enda läxa.

 • För “ELITEN” ut ord som rasism? Det krävs en otroligt brist på förmåga i att tro att vi inte kan tänka själva.. Eller att eliten skulle styra över vårt tänkande. Antisrasism bygger på humanism och en insikt om att inget skiljer oss åt trots hudfärg, kultur och härkomst.

  De enda representanter på pervomassa är de avslöjade tangentbordskrigarna, anhängarna och medlemmarna i SD. Ingen elit har talat om för dem hur dumt de låter. Det klarade de ut på egen hand. Själva förstod de inget av det de sa eller vad de visade sig vara skyldiga till. Det talar för stora brister i självinsikt och självkritik. Självförbrännandet är en egen konstruktion och bränslet till de inskränkta åsikterna är utpekandet av syndabockar. Tror du på fullt allvar att “främlingen” är den stora utgiftsposten i stats och de kommunala utgiftsposterna? Vem har sett till att den ekonomiska kakan blivit allt mindre? Vem har dränkt stat och kommun i utgifter allt för att krossa vår ekonomi? Hur har utförsäljningen av alla företag påverkat statens förmåga att hålla kassa? Vems tankebygge och beslut är utgiftstaket? Vem bestämde att kommunerna inte skulle få höja skatten? Vem skor sig på främlingen och flyktingen? Varför röstade SD inte mot Alliansens främlingsvänliga politik under fyra år? De kunde både hotat och fällt dem under dessa år, kommer ut som Svarte Petter efter DÖ och larmar och gör sig till.. SD är våra bästa charlataner och det vid sidan av den förkättrade buketten av sju klöver.. Vilken är ytterligare en eftergift åt folks bristande förstånd och förmåga att tänka.

  SD har som sagt inte betytt mer demokratin än wrestlingen gjort för brottningen..

  Rösta de för skattesänkningar för kapitalet är de garanterat dina värsta fiender.. Det är nyliberalerna som utarmat din skola, din sjukvård, din framtid, dina möjligheter, din trygghet, din välfärd. Välkommen ut ur bunkern.

 • I dag är allt upp och ned. Eliten för just då ut ord som “rasism”, för att de vill attackera folks härkomst, våra olika folkslag och raser, de ska mixa sönder allt till att bli värdelöst, så de på rad blir jämnt ställda/jämnställda. Som en hjärntvättad pervomassa. Nyttiga idioter förstår inte att de är det, utan vidarebefordrar det som om det vore naturligt. De som talar om rasism är de som är med och förstör det inneboende medfödda, såsom raser, och de olikheter som följer med. De kommer i nästa andetag skriva om “allas likavärde”. De dåliga krafterna och eliten skrattar åt hur dumma folk blivit.

 • Varför inte wafers? Det finns massor av självutnämnda profeter som skulle behöva ett näringsrikt mål. 🙂 Betydligt mindre otidsenligt än tillverkningen av “hot dogs” eller “Cheaky McNugliest”. Skulle vara skönt att slippa höra folk låta som “I am a hamburger”, leva ut och hylla slaveriets alla villkor, åsikter och rasism under en och samma dystra sydstatsfana.. Eran “dog eat dog” skulle få ett nesligt och grinigt slut…. Folket som lyckats åka i cirkel i 100 år..

 • Ta dom med HAARP.
  Eller om man kan göra ett miljövänligt material av dom, som man sedan kan göra trendiga foliehattar av, som man kan dela ut till kommentatorer på alternativa sajter.
  Nej, låt dom leva.

 • Kan man inte fånga in dessa gräshoppor med någon typ av fällor och där man lockar in dem och sedan göra biogas av dem?

 • Alla som sett “Den Innersta Kretsen” kommer väl ihåg sekvensen där Sydamerikanska odlingar översvämmas av gräshoppor släppta från flygplan odlade i den då nya sabotageteknikens barnkammare hos CIA.. Att göra sig till gud allsmäktig med jordbävningar, översvämningar, katastrofer och omskakande politiska program har ständigt skändat den frihetliga fanans färger, stater och intentioner. Inte ens krigen kan man rättfärdiga annat än med lögner och falskeligen fabricerad underrättelsinformation.. Inte förvånande är terrorn denna politiks bästa vän och yttersta förutsättning.

  Välkommen in i fiktionen där sanningarna blir tydligare. Både Sjukhussjukan, fästingens och andra kryps giftighet ser i ljuset av sponsorernas önskemål inför planeringen av och syftet med Unit 731 och andra liknande inrättningar där eller i Europa bara ut som den mardröm man kunde tänka sig att skapa och kunna nyttja för politisk, numerär och ekonomisk vinning. Alla veta ju idag hur man i Uz, från de mest människofientliga och rikaste krafterna ser på sjukvård åt alla. Ett kommunistiskt påfund. Där det sjukaste är köerna. Själva vet vi ju att köerna här uppstod i den stund den privata sjukförsäkringen gjorde entré på scenen och sjukvården blev en villig sköka åt inhemska bäst betalande utan också åt de utrikaste intressena.. Saddam Hussein, Saudi och andra tenndemokrater, såsom de målas av frenetiska pr-byråer… De var också sponsorerna av de ohyggliga labben, vars skuld tillskrivits tillfälliga politiska nycker.. Politiska nycker som hade samma krafter, sponsorerna av de ohyggliga labben. Tror vi på den enkla nyckfulla förklaringen motsvarar vi definitivt deras förväntningar.. Så enkelt kan det ju inte vara.. Så billigt ska vi inte sälja oss.

  Regn är som sagt ingen konst att blåsa bort..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *