Peter Hencz blir ny vice VD på Holistic – Han ska ta företagskulturen vidare in i framtiden

1
713
Peter Hencz
Peter Hencz – Pressfoto Holistic

Den 1 juli tillträder tidigare försäljningschef Peter Hencz som ny vice VD på Holistic. Som en av de ledande aktörerna i branschen är målet inställt på att fortsätta utveckla verksamheten och i ett längre perspektiv lyfta blicken internationellt. Men först står introduktionen av en ny produktserie på agendan med lansering till hösten.

Holistic utvecklar och säljer kosttillskott och har haft en god tillväxt de senaste åren. Företaget har vid fyra tillfällen blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri. Nu tar Peter Hencz över rollen som vice VD sedan Kjell Sandström lämnat sitt vice VD-uppdrag efter en avtalad treårsperiod.

”Tiden som försäljningschef gav mig möjligheten att lära mig branschen på djupet. Nu ser jag fram emot att fortsätta resan och tillsammans med organisationen bygga ett företag för framtiden där Holistic ska fortsätta vara ett företag i framkant vad gäller både utbildningar, produkter och utveckling”, säger Peter Hencz, vice VD.

Grundare och VD Bertil Wosk har stor tilltro på framtiden där Peter Hencz blir en av nyckelspelarna.

”Peter Hencz är en stor tillgång med sin gedigna erfarenhet och tydliga känsla för hur Holistic ska utvecklas framöver för att skapa värde för människor. Hans förståelse för Holistics vision och hans drivna engagemang gör honom till en nyckelspelare i ett lag med god framtidstro och stort hjärta. Jag känner mig oerhört glad och förväntansfull inför framtiden”, VD Bertil Wosk.

Text: Holistic


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här