Times: Secret 9/11 dossier implicates Saudi Arabia in attack

publicerad 5 juni 2015
- av NewsVoice

Bob Graham - Image from Fox NewsThe Times on June 5 2015. Pressure is building on the White House to release a secret chapter of an official report said to link Saudi Arabia to the September 11 terrorist attacks.

Fox video from April 13, 2015 – Bombshell claim from former Florida senator

Bob Graham, who was chairman of the US Senate Intelligence Committee, at the time, says that an inquiry he led uncovered evidence that the Saudis were the “principal financier”.

However, a 28-page chapter of the final report, believed to point a damning finger at the Saudi hierarchy, was redacted by the second president Bush.

Read more in The Times


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det låter som förberedelser för förändringar i MÖ mer än som en öppning beträffande 9/11.

 • Jag håller med Pål. Det är lovande. I så måtto att själva grundvalen för USA:s agerande gentemot så många länder, därmed smulas sönder. 9/11 har utmynnat till ett krig mot individen, och därmed ett krig som aldrig kan vinnas, men som motiverar en total övervakning av varenda människa på planeten, eftersom vem som helst kan vara terrorist.
  Hela den enorma apparat som dragits igång, med NSA och allt, kan läggas ner.
  USAs “rätt” att anklaga länder för att vara skurkstater, omintetgörs. Min magkänsla säger mig att detta är något som borde ske omgående.
  -Men troligen går det med detta som det brukar: det sällar sig till raden av uppseendeväckande avslöjanden som inte leder nån vart…och är passerat och glömt inom nån vecka. Jag har gärna fel…:-/

 • Ang. att journalister skulle vakna, de var ju så vakna att de intervjuade uppenbara ‘crisis-actors’ innan tornen ens rasat och Dan Rather intervjuade i sändning en expert, Jerome Hauer — Bio-Warfare Expert, Drug Company Director, Bush Administration Insider m.m. —, som kunde ‘förklara’ alltihop inkl. ‘vem som var skyldig’, bara 33 minuter efter att andra tornet attackerats. Hur mycket mer vaken kan man vara?

  Problemet är inte att journalister inte är vakna, problemet är att de som är vakna inte låter oss veta vad de är vakna inför. Sedan kan de vakna naturligvis även ha vilselett ej informerade kollegor. ‘Need-to-know’ o.s.v.. Journalister som i dag köper desinformationen måste dock vara avsiktligt okunniga. Dvs ljuga även för sig själva. Många journalister förstår förstås på vilken sida de måste stå, för att få behålla jobbet. Sveket mot de som studerar journalistik är att de antagligen inte redan när de väljer yrkesbana blir informerade att jobbet innebär att vilseleda allmänheten.

 • Tycker detta är lovande. En lång kamp kan gå mot sin upplösning. En hel del tyder på Saudiarabisk inblandning. På ett eller annat sätt. Exakt hur den ser ut återstår att se. Öppnar man den dörren för insyn kommer det bli mycket svårt att hålla folk borta från att vilja veta vart den leder, tillbaka till USA. Kanske rent av journalister vaknar denna gång.

 • Instämmer, Jens. Vi som studerat ämnet några år vet att hade man velat kunde man gått ut med detta dag 1, vilket gör slutsatsen ganska självklar att det redan från början togs fram som en backup-plan.

  Det tycks ha funnits flera olika backup-planer den där dagen, av olika inriktningar, för olika alternativa handlingsmöjligheter i framtiden.

  Det finns TV-intervjuer medan det hände som dessutom helt uppenbart är med ‘crisis actors’, som i något fall bara är lite väl uppenbara, som han som i detalj ‘förklarar’ lite väl mycket om varför byggnadernas strukturella integritet inte kunde motstå elden:

  Brasscheck TV auktoriserade alla att återpublicera följande video efter att den tagits ned av Google Video, här min kopia (spara först, titta sedan): http://911.lege.net/BrasscheckTV/The_911_Solution.flv . Så här skrev Brasscheck TV i ett mail den 14 februari 2007: “On 2/10/07 I posted “The 9/11 Solution”, and since then our logs show that 19,802 have visited the page and seen the video. Unfortunately, for reasons not clear, Google Video removed the video from their web site last night. This morning I attempted to upload the video to YouTube. It was automatically removed: “…due to terms of use violation.” I have read the Terms & Conditions of both Google Video and YouTube and there is nothing in this video that violates their written terms. I am the video maker and am sole copyright owner of the material. The content is not illegal, an invasion of anyone’s privacy, obscene, an incitement of hate or violence, or a portrayal of graphic violence. In short, they had no cause to remove it. […] P.S. If you were one of the lucky few who downloaded the video before it was pulled, please feel free to distribute it in anyway you want. As the copyright owner, I authorize you to do this.

  Obs att det här handlar givetvis folk från den superkriminella världen, som skyddas av världens regeringar, men som regeringarna själva knappt har någon insyn i.

 • Denna “nyhet” efter nästan 14 år låter framtagen som stödargument för en ny plan mot Saudi Arabien som nu förefaller ha spelat ut sin roll för USA. BombShell indeed! Förkortat BS. Vi får se vart det leder, men Saudi-Arabiens medverkan i 9/11 tror jag inte på. Lika lite som Osama Bin Ladens.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *