Wikileaks: Saudier ville ha svensk PR-hjälp

0
217

King Abdullah bin Abdul al-Saud - DoD photo by Cherie A. ThurlbySvD. Saudiarabien ville i hemlighet anlita en svensk pr-byrå för att stärka relationen mellan länderna. Det framgår sedan Wikileaks släppt 60 000 dokument från saudiska myndigheter, skriver Svenska Dagbladet.

“Organisationen Wikileaks, känd för att offentliggöra hemligstämplade dokument, har börjat publicera påstått officiella handlingar med saudisk diplomatpost på nätet. Över 500 000 dokument ska släppas och hittills har 60 000 handlingar publicerats, uppger sajten som 2010 publicerade enorma mängder hemligstämplad amerikansk diplomatpost.”

Läs mer i SvDFoto på King Abdullah bin Abdulaziz Al Saud: DoD, Cherie A. Thurlby


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer