De geopolitiska analytikern James Corbett tipsar om bra böcker att läsa

0

James Corbett som ligger bakom sajten Corbett Report som lägger ut populära analyser av världsläget sammanfattar i denna video några av sina bästa boktips på litteratur som handlar om världens geopolitiska status.

James Corbett skriver:

“People are always asking James what reading he recommends. It’s an overwhelming question with hundreds (or thousands) of must-read books that could be named, but here James offers a few suggestions to get you started. To continue exploring the question, please delve into the archives of corbettreport.com for the hundreds of book recommendations in previous podcasts and interviews.”

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer