Dr Bradstreet som lyckades behandla autism begick ett “uppenbart självmord” enligt mainstream-media

publicerad 30 juli 2015
- K. Reporter

Dr Bradstreet - Foto: drbradstreet.comDEBATT & ANALYS. Läkaren och amerikanen Jeff Bradstreet, som under många år framgångsrikt behandlade barn med autism med hjälp av metoder som ogillades av läkemedelsetablissemanget, hittades död i en flod den 19 juni i år. Bradstreet hade ett skott i bröstet och en pistol hittades senare i vattnet av polisen. Familjen tror inte på att det var självmord, men mainstream-medierna har redan bestämt sig.

Text: K. Reporter, uppd. kl 22:29, 31 juli 2015 | Foto: drbradstreet.com

Dr Bradstreet arbetade med GcMAF och enligt hans erfarenhet hade preparatet god verkan på autistiska barn. Det är även ett framgångsrikt cancerpreparat. I en publicerad vetenskaplig artikel (länk) från 2014 beskriver han sina observationer.

GcMAF upptäcktes av dr N. Yamamoto så sent som 1990. Yamamoto har publicerat tre kliniska prövningar med imponerande resultat gällande ämnets förmåga att bota cancer.

“According to a European website on GcMAF treatment, Dr. Jeffrey Bradstreet had treated over 2,000 autistic children with GcMAF and the results are well established. In 15% GcMAF makes no difference. 85% improve, if only a little, and of them 15% have their autism eradicated. In all 3,000 children have been treated with GcMAF with similar results.” / GcMAF.se

Familjen tror ej på självmordshypotesen

Tre dagar före det misstänkta mordet, den 16 juni, utfärdade den lokala domstolen en husrannsakningsorder för Bradstreets mottagning. Den första punkten på listan var att beslagta GcMAF. Detta skulle utföras senast den 30 juni.

Dr Bradstreet var djupt religiös och skulle aldrig begå självmord, i synnerhet inte med handeldvapen, hävdar hans familj.

De flesta skulle bedöma att en man som hittas skjuten i bröstet i en flod blev mördad, men inte mainstream-media i USA.  Fox News, Times, CNN mfl kallar det misstänkta mordfallet för ett “uppenbart självmord” (apparent suicide) och att de som misstänker att det snarare skulle röra sig om misstänkt mord anklags för “konspirationsteorier”.

Times: “Läkare som motsatte sig vacciner hittades död i uppenbart självmord” (Doctor Who Opposed Vaccines Found Dead in Apparent Suicide).

Forbes: “Konspirationesrykten efter uppenbart självmord av antivaccinläkare och alternativläkaren doktor Bradstreet

CBS: “Myndigheter: Antivaccinläkare död i uppenbart självmord

Den här typen av rubriker fortsätter genom i stort sett alla amerikanska/brittiska mainstream-medier. Se Google.

Washington Post skriver i artikeln: “Antivaccinläkare som låg bakom autismbehandling hittades död. Familjen skriker det stinker”, att det sannolikt är självmord och att det är möjligt att ett självmord kan genomföras genom att skjuta sig själv i bröstet, även om det är ovanligt.

Tidningen passar på att kritisera att Bradstreet lät avgifta patienterna från gifter med med en metod som kallas kelering, en framgångsrik metod som används framgångsrikt av läkare i Tyskland bland annat för att få ut skadliga tungmetaller ur kroppen.

Washington Post nämner överhuvudtaget inte de fina resultat dr Bradstreet uppnådde. I stället låter tidningen ensidigt en kritiker få uttala sig:

“It’s still unclear why the raid was carried out. For many, however, the timing seemed to fit with the official explanation of a suicide. Bradstreet’s body was found near where he and his wife vacation, the Daily Post reported. And, although less frequent than bullets to the head, suicide shots to the chest are not uncommon.

“Chelation is certainly not appropriate” for treating autism, Michael Katz, a senior adviser to the March of Dimes and professor emeritus at Columbia University, told The Washington Post. He added that numerous studies have debunked the link between mercury in vaccines and autism, rendering chelation pointless.

“Bradstreet was promoting chelation therapy, which is dangerous and without any benefit,” Hotez said. Chelation involves the use of chemicals to remove metals from a patient’s blood.

Medias cyniska och kallsinniga hantering av det tragiska och oväntade dödsfallet säger mycket mer om tillståndet i mediavärlden än om hur Dr Bradstreet i själva verket dog.

Familjen kräver en oberoende utredning av det misstänkta mordet. Det har startats en insamling för ändamålet och en Facebooksida.

Text: K. Reporter

NewsVoice kommentar: Behandlingen av dr Bradstreet påminner på många sätt om hur svenska myndigheter behandlat den svenska läkaren dr Erik Enby. Trots att Enby, med vittnesstöd av patienter som blivit hjälpta för allvarliga kroniska sjukdomar, har svenska myndigheter polisanmält Enby och arrangerat polisrazzia (i slutet av 2014) på Enbys klinik. Inga bevis har hittats som visar att Enby har begått något vårdfel.

Både dr Bradstreet och dr Erik Enby har enligt patienter och anhöriga tillämpat framgångsrika vårdmetoder som allvarligt hotar läkemedelsindustrins intäktsmöjligheter och vårdapparatens prestige.

Läs mer och se video om Erik Enby på: NewsVoice,  Canal Second Opinion, 2000 Talets Vetenskap, Humanism & Kunskap.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Nyckeln för att många ska se omfattningen av det hela är naturligtvis media. Så länge media är mer rädda för allehanda hot och tillrättavisningar, än för vad resultatet blir om de inte säger som det verkligen är, blir det inget massuppvaknande. Men ett alltmer omfattande underground-uppvaknande kan ändå vara nyckeln, så att det ska bli tillräcklig press på media för att de trots alla hot och tillrättavisningar, ändå ska våga börja förklara hur läget egentligen är. Men det är ingen lätt uppgift för dem, då det kognitiva gapet nu har hunnit bli helt formidabelt.

  Hot och tillrättavisningar:

  Mikael Nyberg berättar i en artikel “”Lyckan är att vinna”” 2015-02-16, med referens Dagens Nyheter 941018, att Peter Wallenberg, som genom Investor var huvudägare till Svenska Dagbladet och som retade sig på tidningens självständiga ekonomijournalistik, sagt att
  – Vi ska inte ha en chefredaktör som inte vet att lära journalisterna vilken hand som matat dem.
  Detta alltså i samband med att Svenska Dagbladets chefredaktör Bertil Torekull fick sparken 1991.

  2015-07-29 fick media också ett budskap, i form av “Just nu: SVT-redaktion avspärrad – efter hot”. “SVT Nyheter Blekinges redaktion i Karlskrona har spärrats av under morgonen efter att ett kuvert med vitt pulver hittats, skriver redaktionen på sin hemsida.” Detta var toppnyhet från SvD:s Nyhetsbrev 2015-07-29. Relevant i sammanhanget är att efter 9-11 spreds många Anthrax brev i USA, så insatta kan inte missa innebörden i denna typ av budskap.

  En annan faktor för att inget göra eller säga, är att man inte ser några lösningar. Den gordiska knuten är att dessa visar sig först när vi börjar tala sanning…

  Ytterligare ett hot är f.ö. att sökmotorträffar är rensade från många ‘alltför vakna människor’. Jag har redan samlat på mig en lista med mycket vakna människor som jag läst mycket bra av, men trots att det går att hitta texterna på nätet genom att söka på citat ur dem, går det inte att hitta dem genom att söka på deras författares namn. Media måste vara medvetna om att de på detta sätt kan förlora större delen av sin intäkt, genom att så att säga “försvinna” (eller “försvinnas”).

 • Bo Sonnsjö: “Till slut måste det bli uppenbart för allmänheten…”

  Det kan också bli så att de kognitiva förmågorna hos flertalet snabbt avtar, i takt med att skillnaden mellan presenterad bild och förnuft tilltar. Och framför allt i takt med tilltagande nonsensinformationsbrus och tilltagande mängd information som inte befrämjar att förstå den större dynamiken, och därför fungerar distraherande, så det inte blir tillfälle till eftertanke och egen analys.

  Detta alltså för alla som inte, genom att bedriva självständig analys, försvarar dessa sina kognitiva förmågor. Tendensen är ju dessutom att föredra en bekväm lögn framför en obekväm sanning. Och det är verkligen en obekväm sanning, hur stor omfattningen av det hela är. “Så kan det ju inte vara […för då… xxx]”, är en mycket vanlig reaktion. För skulle omfattningen av bedrägeriet börja ses, då raseras hela den egna världsbilden, och det är ju aldrig, erkännes bredvilligt, bekvämt. Been there, done that.

  Så, antingen blir ‘alla’ idioter, eller så blir det så obekvämt “i idiotrike”, att det faktiskt blir bekvämare att börja se omfattningen av det hela.

 • Jag botade min cancer utan gifter genom att avgifta och fylla kroppen med näringsämnen som samtidigt är anti-cancer verkande.Jag gjorde intensiv kelenering med en onkolog , Dr. Lipekki,som arbetat på Sahlgrenska och sedan öppnade egen keleneringsklinik i Göteborg.Den stängdes av myndigheterna och sedan dess får svenskar åka till Tyskland och Schweiz där denna gamla och medicinskt erkända metoden är tillåten förutsatt att den utförs av läkare.Sverige liksom USA är styrda äv Läkemedlesboloagen intressen framför allt och många gånger kommer allmänhetens intressen i andra hand och många patienter dör i onödan eller lider av behandlingar som definitivt inte är effektiva men med många allvarliga biverkningar.Med vänliga hälsningar Kerstin Unger Salen

 • Undras just vad George Orwell skulle ha presenterat för uttryck, som skulle passat som komplettering till “krig är fred”, “lögn är sanning” … , eller hur skulle Frantz Kafka beskrivit det hela i sin “Processen” …

  Till slut måste det bli uppenbart för allmänheten hur illa samhällets ledande krafter hanterar/missbrukar sin “makt över medierna…”

 • Jag ser ingen som helst skillnad mellan pressen i USA och i Sverige. Man drivs av samma konsensus journalistik. TT representerar den allmänna synen som framförs i stort sett i all Svensk media. Samtidigt är det besvärande att nästan all journalistik bedrivs från samma mediehus som dessutom har mycket starka kopplingar till vår största finansfamilj. Man “styr” och påverkar våra tankar och tyckande i de flesta betydande frågor. Det man ser nu är hur man vänder och vrider på hur man ska få allmänheten att rata allt alternativt. Media, kosttillskott, kost, medicin mm. Starka ekonomiska krafter vill inte att vi ska se vad som sker bakom våra ryggar. Man märker att murverket börjar spricka, och arbetar för fullt med att hålla ihop bygget, och att fortsätta ha makten över våra tankar och tyckande. Även mord kan vara ett verktyg i det arbetet. Flera liknande fall kan misstänkas ha skett i Sverige de senaste åren. Var uppmärksam på att fler kan ske då raset av murarna börjar bli alltför uppenbart.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *