Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Dr Bradstreet som lyckades behandla autism begick ett “uppenbart självmord” enligt mainstream-media

publicerad 30 juli 2015
- K. Reporter

Dr Bradstreet - Foto: drbradstreet.comDEBATT & ANALYS. Läkaren och amerikanen Jeff Bradstreet, som under många år framgångsrikt behandlade barn med autism med hjälp av metoder som ogillades av läkemedelsetablissemanget, hittades död i en flod den 19 juni i år. Bradstreet hade ett skott i bröstet och en pistol hittades senare i vattnet av polisen. Familjen tror inte på att det var självmord, men mainstream-medierna har redan bestämt sig.

Text: K. Reporter, uppd. kl 22:29, 31 juli 2015 | Foto: drbradstreet.com

Dr Bradstreet arbetade med GcMAF och enligt hans erfarenhet hade preparatet god verkan på autistiska barn. Det är även ett framgångsrikt cancerpreparat. I en publicerad vetenskaplig artikel (länk) från 2014 beskriver han sina observationer.

GcMAF upptäcktes av dr N. Yamamoto så sent som 1990. Yamamoto har publicerat tre kliniska prövningar med imponerande resultat gällande ämnets förmåga att bota cancer.

“According to a European website on GcMAF treatment, Dr. Jeffrey Bradstreet had treated over 2,000 autistic children with GcMAF and the results are well established. In 15% GcMAF makes no difference. 85% improve, if only a little, and of them 15% have their autism eradicated. In all 3,000 children have been treated with GcMAF with similar results.” / GcMAF.se

Familjen tror ej på självmordshypotesen

Tre dagar före det misstänkta mordet, den 16 juni, utfärdade den lokala domstolen en husrannsakningsorder för Bradstreets mottagning. Den första punkten på listan var att beslagta GcMAF. Detta skulle utföras senast den 30 juni.

Dr Bradstreet var djupt religiös och skulle aldrig begå självmord, i synnerhet inte med handeldvapen, hävdar hans familj.

De flesta skulle bedöma att en man som hittas skjuten i bröstet i en flod blev mördad, men inte mainstream-media i USA.  Fox News, Times, CNN mfl kallar det misstänkta mordfallet för ett “uppenbart självmord” (apparent suicide) och att de som misstänker att det snarare skulle röra sig om misstänkt mord anklags för “konspirationsteorier”.

Times: “Läkare som motsatte sig vacciner hittades död i uppenbart självmord” (Doctor Who Opposed Vaccines Found Dead in Apparent Suicide).

Forbes: “Konspirationesrykten efter uppenbart självmord av antivaccinläkare och alternativläkaren doktor Bradstreet

CBS: “Myndigheter: Antivaccinläkare död i uppenbart självmord

Den här typen av rubriker fortsätter genom i stort sett alla amerikanska/brittiska mainstream-medier. Se Google.

Washington Post skriver i artikeln: “Antivaccinläkare som låg bakom autismbehandling hittades död. Familjen skriker det stinker”, att det sannolikt är självmord och att det är möjligt att ett självmord kan genomföras genom att skjuta sig själv i bröstet, även om det är ovanligt.

Tidningen passar på att kritisera att Bradstreet lät avgifta patienterna från gifter med med en metod som kallas kelering, en framgångsrik metod som används framgångsrikt av läkare i Tyskland bland annat för att få ut skadliga tungmetaller ur kroppen.

Washington Post nämner överhuvudtaget inte de fina resultat dr Bradstreet uppnådde. I stället låter tidningen ensidigt en kritiker få uttala sig:

“It’s still unclear why the raid was carried out. For many, however, the timing seemed to fit with the official explanation of a suicide. Bradstreet’s body was found near where he and his wife vacation, the Daily Post reported. And, although less frequent than bullets to the head, suicide shots to the chest are not uncommon.

“Chelation is certainly not appropriate” for treating autism, Michael Katz, a senior adviser to the March of Dimes and professor emeritus at Columbia University, told The Washington Post. He added that numerous studies have debunked the link between mercury in vaccines and autism, rendering chelation pointless.

“Bradstreet was promoting chelation therapy, which is dangerous and without any benefit,” Hotez said. Chelation involves the use of chemicals to remove metals from a patient’s blood.

Medias cyniska och kallsinniga hantering av det tragiska och oväntade dödsfallet säger mycket mer om tillståndet i mediavärlden än om hur Dr Bradstreet i själva verket dog.

Familjen kräver en oberoende utredning av det misstänkta mordet. Det har startats en insamling för ändamålet och en Facebooksida.

Text: K. Reporter

NewsVoice kommentar: Behandlingen av dr Bradstreet påminner på många sätt om hur svenska myndigheter behandlat den svenska läkaren dr Erik Enby. Trots att Enby, med vittnesstöd av patienter som blivit hjälpta för allvarliga kroniska sjukdomar, har svenska myndigheter polisanmält Enby och arrangerat polisrazzia (i slutet av 2014) på Enbys klinik. Inga bevis har hittats som visar att Enby har begått något vårdfel.

Både dr Bradstreet och dr Erik Enby har enligt patienter och anhöriga tillämpat framgångsrika vårdmetoder som allvarligt hotar läkemedelsindustrins intäktsmöjligheter och vårdapparatens prestige.

Läs mer och se video om Erik Enby på: NewsVoice,  Canal Second Opinion, 2000 Talets Vetenskap, Humanism & Kunskap.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq