Ecuador kämpar för hela mänskligheten – Grekland för Grekland

publicerad 13 juli 2015
- av NewsVoice

Anders Romelsjö - Foto: Sthlm Universitet PressAnders Romelsjö: “Denna artikel av Andre Vltchek har ett annat fokus är ett annat än det vanliga – Vlitchek är full av kritik och missnöje med den europeiska vänstern, som många av oss tillhör! Kan upplevas som provocerande, men ger skäl för eftertanke i ödmjukhet. Artikeln publicerades 7 juli i Counterpunch. Den har översatts av den kända fredskämpen och anti-imperialisten Agneta Norberg, som fäste min uppmärksamhet på artikeln.”

Läs mer på Jinge.se


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Rafael Correa är den regionala rösten i Latinamerika mot en dollarbaserad invasion från norr och står rätt ensam nu när Hugo Chavez är borta och Raul Castro drar en vals med Washington. Detta har ju hållit på i hundra år, och om den startade med Rockefellers bedrägerier med Standard Oil eller andra trick kan man ju tvista om. Intressant att se om de gröna papperlapparna med pyramiden på kan hålla illusionen uppe så länge till.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *