Ecuador kämpar för hela mänskligheten – Grekland för Grekland

1

Anders Romelsjö - Foto: Sthlm Universitet PressAnders Romelsjö: “Denna artikel av Andre Vltchek har ett annat fokus är ett annat än det vanliga – Vlitchek är full av kritik och missnöje med den europeiska vänstern, som många av oss tillhör! Kan upplevas som provocerande, men ger skäl för eftertanke i ödmjukhet. Artikeln publicerades 7 juli i Counterpunch. Den har översatts av den kända fredskämpen och anti-imperialisten Agneta Norberg, som fäste min uppmärksamhet på artikeln.”

Läs mer på Jinge.se


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelBara 8 % av lånen till Grekland har gått till det hårt arbetande grekiska folket!
Nästa artikelLars Bern: Den fina tanken med EU var att skapa ett fredligt Europa – Det misslyckades
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
JR
JR
Gäst
14 juli 2015 kl 20:51

Rafael Correa är den regionala rösten i Latinamerika mot en dollarbaserad invasion från norr och står rätt ensam nu när Hugo Chavez är borta och Raul Castro drar en vals med Washington. Detta har ju hållit på i hundra år, och om den startade med Rockefellers bedrägerier med Standard Oil eller andra trick kan man ju tvista om. Intressant att se om de gröna papperlapparna med pyramiden på kan hålla illusionen uppe så länge till.