Bankerna slaktas i Grekland – Vilken påverkan har grekiska folket?

publicerad 4 augusti 2015
- av NewsVoice
Wolf of Wallstreet - Paramount Pictures

Banker arrested in the movie "Wolf of Walstreet" - Photo: Paramountpictures“Den grekiska bankslakten fortsätter. Det samlade indexet visar på tisdagen illröda minus 29 procent”, skriver SvD.

“Sämst går det för Pireus Bank, Eurobank, Alpha Bank och National Bank of Greece, som alla befinner sig strax under 30 procent ned. Det är också den gräns som satts upp för hur mycket en aktie får tappa på en dag i Grekland. Attica Bank rasar 25 procent.”

Bankman arresteras i filmen “Wolf of Walstreet” – Foto: Paramountpictures

Diskutera

Frågan är hur stor påverkan de grekiska folket har på bankslakten. Har tex uttagen från bankkontona någon betydelse för hur bankernas värde sjunker? Vad anser du?

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Det här är ett start av europas förstörelse.Att just det är Grekland är mycket symboliskt att i demokratins vagga händer det.Europas folk ska förstå det att det är inte demokratin och folket som styr EU istället det är de som ligger i skymmer dessa banksters som styr.Det här kan gå väldigt illa till för den grekiska folket eftersom vi har redan sett vad har hänt i Cyper inte så länge sedan.Detta borde ha inte skett men var ämnat som ett uppstart och medelande till övriga europeiska länder.Det var också mycket ironiskt att just oppositionen som folket valde ner som hjälpte med röstande i parlamentet för ennu hårdare “sanktioner”mot Grekland.Det ser mycket dystert ut för framtiden både i EU och den övriga världen när dollarn håller att fasas ut av BRICS och andra nya handelsavtal i Asien och Oceania.Sydamerika har de redan förlorat så kommer dessa bankster att skruva åt ordentligt i de kvarvarande länderna som imperiet har under sig.Det är inte heller förgäves att de attackerar Ryssland med sådan kraftig propanganda krig.

  • “Frågan är hur stor påverkan de grekiska folket har på bankslakten. Har tex uttagen från bankkontona någon betydelse för hur bankernas värde sjunker? Vad anser du?”

    Den stora frågan är sannolikt inte vad enskilda tycker, utan varför detta händer, som helhet? Cui bono?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *