Dr Mercola: “Vetenskapen” representerar inte längre sanning utan är ett hot mot demokrati och kunskap

publicerad 25 augusti 2015
- K. Reporter
Dr Mercola

Vårt samhälle framhåller i hög grad idén att vetenskapen kan hjälpa oss att ta rätt beslut, men nu står vi inför en värld full av problem som orsakats av falsk vetenskap, det verktyg som var tänkt för att hålla oss friska, säkra och produktiva. Det är budskapet i en artikel av dr Mercola.

Han fortsätter med att påpeka att vetenskapen har kapats av vissa intressen för självisk vinning. Modus operandi är att industrin utvecklat affärsmodeller som lanserar nya produkter vilka sedan marknadsförs med falska “vetenskapliga bevis”, varnar Mercola.

DrMercola Foto Consciouslifenews.com“När vetenskapen inte stödjer bolagets ekonomiska vinster, sopas den under mattan, även om människor dör och planeten blir ohjälpligt förgiftad som följd. Idag lever vi i en värld där stora bolag enkelt kan köpa och betala för sina egna forskningsstudier, samt lobbying för att att se till att lagen anpassas efter deras behov. Intressekonflikter har blivit normen inom praktiskt taget alla områden av vetenskap, vilket skapar en farlig – situation på lång sikt.”

Läs hela artikeln på Dr Mercola | Läs mer om Mercola i NewsVoice

Text: K. ReporterDr Mercola – Foto: Consciouslifenews.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Dr. Mercolas artikel handlar till stor del om Monsantos glyfosat men också om skandalen med Duponts spridande av teflon under mera än 30 år. Teflon är populärnamnet på PFOA http://www.healthvermont.gov/enviro/pfoa.aspx (polyfluoricoctanoic acid) som alltså används i till exempel stekpannor som vatten&fettavvisande värmetålig yta. Det kallas också C8 och är ett stabilt ämne som kommer att finnas på jorden långt efter att människan är borta. De som jobbade med ämnet fick lever- och njurskador men allt tystades ner.
  Sverige smyger försiktigt ner PFOA under mattan genom att i huvudsak beskriva ämnet (PFOS på svenska) som ett medel i brandsläckningsutrustning. Detta trots att 99% av svenska hushåll använt eller fortfarande använder föremål som innehåller detta cancerframkallande ämne vid matlagning. Det är alltså inte bara vattentäkter runt om i landet som förorenats av C8 vid brandkårers övningar. Titta också in i köksskåpet. http://www.wsp-pb.com/sv/WSP-Sverige/Vad-vi-gor/Tidigare-uppdrag/PFOSPFOA-I-MARK-VATTEN-BIOTA-OCH-AVFALL/ Det verkar som om den finansiella maffian inte skyr några medel i sin jakt på vinster. Över 300 forskare som kommit dem för nära har plötsligt försvunnit på olika sätt sedan 1980-talet. https://authenticmentoring.wordpress.com/2015/03/16/dead-scientists-who-knew-important-secrets/

 • LegeNet, ”en helt annan ‘kettle of fish’” är om Marknaden i nutid och rum, vill, kan och vågar ta reda på om det är EN offentligt registrerad näringsvÄrksamhet (myndighet, företag eller förening), som i tid och rum medvetet eller omedvetet har producerat säkerhetsbrist i producerad vetenskap eller forskningsresultat, i nutid, nära framtid och rum, lokalt i EN delstat i USA eller lokalt i EN medlemsstat på den inre solidariska fria marknaden för SKYDD av enskild ägd hälsa, miljö, säkerhet och ekonomiska intressen i EES och Europeiska unionen.

  Lärö den 31 augusti 2015
  Namn på det rättssubjekt som i tid och rum producerat resultat ovan, med STRIKT ansvar och risk, eller namnteckning av rättssubjekt utan STRIKT ansvar och risk, för producerat resultat ovan, lokalt i EN medlemsstat på den inre solidariska FRIA marknaden i EES och Europeiska unionen.

 • Man måste i fortsättningen förutsätta att vetenskapen INTE är fri, och man kan därför i praktiken INTE lita på att den ”vetenskapliga metoden” alltjämt genererar sanning. Jag menar, om forskningsresultat och lagstiftning är köpt, då måste istället underrättelseanalysmetoder tas till. Och det är ”en helt annan ‘kettle of fish’”.

  — LegeNet Holistisk detektivbyrå

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *