Dr Mercola: “Vetenskapen” representerar inte längre sanning utan är ett hot mot demokrati och kunskap

publicerad 25 augusti 2015
- av K. Reporter
Dr Mercola

Vårt samhälle framhåller i hög grad idén att vetenskapen kan hjälpa oss att ta rätt beslut, men nu står vi inför en värld full av problem som orsakats av falsk vetenskap, det verktyg som var tänkt för att hålla oss friska, säkra och produktiva. Det är budskapet i en artikel av dr Mercola.

Han fortsätter med att påpeka att vetenskapen har kapats av vissa intressen för självisk vinning. Modus operandi är att industrin utvecklat affärsmodeller som lanserar nya produkter vilka sedan marknadsförs med falska "vetenskapliga bevis", varnar Mercola.

DrMercola Foto Consciouslifenews.com"När vetenskapen inte stödjer bolagets ekonomiska vinster, sopas den under mattan, även om människor dör och planeten blir ohjälpligt förgiftad som följd. Idag lever vi i en värld där stora bolag enkelt kan köpa och betala för sina egna forskningsstudier, samt lobbying för att att se till att lagen anpassas efter deras behov. Intressekonflikter har blivit normen inom praktiskt taget alla områden av vetenskap, vilket skapar en farlig - situation på lång sikt."

Läs hela artikeln på Dr Mercola | Läs mer om Mercola i NewsVoice

Text: K. ReporterDr Mercola - Foto: Consciouslifenews.com