Glöm inte att dela med dig av dina erfarenheter av alternativmedicin

2
375

Torbjorn_Sassersson_TrueScience-5okt2014Satsningen på det alternativmedicinska användarbiblioteket Användarberättelser på adressen Anekdoter.se som drivs av 2000 Talets Vetenskap utvecklas långsamt, men det är beroende av att du som framgångsrikt blivit botad av alternativmedicinska metoder lämnar in dina berättelser om hur du blev botad.

Ett exempel om hur du kan bota muskelvärk:

Jag har i 40 års tid lidit av värk och fibromyalgi, artros, mag- och tarmbesvär, även nedsatt hörsel på höger öra. Stel i leder och hela kroppen. Svullen i händer och fingrar. Har aldrig varit smärtfri på dessa år, trots all behandling. Har provat allt alternativt + tabletter fast i liten skala.

MSM har hjälpt mig på följande sätt: Jag vågar knappt skriva om det, hoppas det håller. Varit nästan smärtfri. Mindre eller ingen alls svullnad i händer och fingrar. Magen har fungerat bättre och hörseln på höger öra är bättre. Har över huvud taget mått bättre i hela kroppen, är rörligare. Hoppas bara detta håller. Tror att jag har fått ett nytt liv! Det tog två veckor innan jag märkte resultat av MSM och håller detta är det en revolution! / Stina Tranberg

Lämna in in din användarberättelse eller ta del av bibliotekets tips på botande alternativmedicinska metoder


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jouni Tamola
Gäst
11 augusti 2015 kl 11:52

RIFE – frekvens medicin/teknologi som även fungerar på DNA fjärrteknologi/quantum entanglement; Spooky2.com

Sofia
Gäst
3 oktober 2015 kl 10:29

Vad betyder MSM i detta sammanhanget?