Glöm inte att dela med dig av dina erfarenheter av alternativmedicin

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 4 augusti 2015
- Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson - Foto: Anna Böhlmark, 2000tv.se

Torbjorn_Sassersson_TrueScience-5okt2014Satsningen på det alternativmedicinska användarbiblioteket Användarberättelser på adressen Anekdoter.se som drivs av 2000 Talets Vetenskap utvecklas långsamt, men det är beroende av att du som framgångsrikt blivit botad av alternativmedicinska metoder lämnar in dina berättelser om hur du blev botad.

Ett exempel om hur du kan bota muskelvärk:

Jag har i 40 års tid lidit av värk och fibromyalgi, artros, mag- och tarmbesvär, även nedsatt hörsel på höger öra. Stel i leder och hela kroppen. Svullen i händer och fingrar. Har aldrig varit smärtfri på dessa år, trots all behandling. Har provat allt alternativt + tabletter fast i liten skala.

MSM har hjälpt mig på följande sätt: Jag vågar knappt skriva om det, hoppas det håller. Varit nästan smärtfri. Mindre eller ingen alls svullnad i händer och fingrar. Magen har fungerat bättre och hörseln på höger öra är bättre. Har över huvud taget mått bättre i hela kroppen, är rörligare. Hoppas bara detta håller. Tror att jag har fått ett nytt liv! Det tog två veckor innan jag märkte resultat av MSM och håller detta är det en revolution! / Stina Tranberg

Lämna in in din användarberättelse eller ta del av bibliotekets tips på botande alternativmedicinska metoder


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *