Swift response – Största militära provokationen mot Ryssland sedan kalla kriget pågår i Europa

publicerad 19 augusti 2015
- av NewsVoice

Defense.gov_News_Photo_060207-F-4462M-011

Enligt USA:s armé är den militära övning vid namn “Swift response” som inleddes i lördags den 15 augusti 2015 den mest omfattande allierade luftburna militärövningen i Europa sedan det första kalla kriget.

Mer än 4 800 soldater från 11 NATO-länder deltar i övning under fyra veckor. Övningen utspelas i Tyskland, Italien, Rumänien och Bulgarien. Syftet är att förbättra NATO:s snabbinsatsstyrka att agera mer effektivt. Den 26 augusti ska 1000-tals fallskärmsjägare från NATO luftlandsättas i Tyskland och Bulgarien.

Övningen är ett tecken på det försämrade säkerhetspolitiska läget i Europa efter militära, politiska och ekonomiska aggressioner riktade mot Ryssland. Landets svar på dessa aggressioner ledde till annekteringen av Krimhalvön 2014 och strider i östra Ukraina.

Enligt NATO:s och militäralliansens logik beror en lång rad av dessa militära övningar intill Rysslands gräns omvänt på en “växande rysk aggression”.

Text: NewsVoice | Foto: U.S. Marines  hook up sling loads of supplies to a U.S. Army CH-47 Chinook helicopter, Pakistan, on Feb. 7, 2006. Wikimedia Commons


Så här kan du stötta Newsvoice

 • redhawk 2015-08-21 12:02, det är helt riktigt att detta går långt tillbaka.  Liksom att det är helt öppen beskrivet.  Hade det inte varit helt öppet beskrivit, skulle nämligen inte den essentiella produkten producerats.  För vad är det för produkt detta system lever på?  Skuld.  Det står i Bibeln att du föddes med skuld.  Som om fädernas skulder skulle göra även dig skyldig, men det står faktiskt även något åt det hållet i samma bok, för i 2 Mos. / Exodus 34:7 står det att fädernas missgärningar skall straffas inpå barnen intill tredje och fjärde led.  Detta är alla skuldbaserade systems grundbult, och utan att bygga upp sådan skuld måste människan vara fri, för det finns bara en lag; den som inte har skadat får inte skadas.  Men den som har skadat är inte fri, utan står i skuld.

  Detta är nyckeln till alla false-flags som får folket att gå med på att oskyldiga skadas; alla blir skyldiga.  Och det är liksom hela poängen med det skuldbaserade konceptet.  Genom att alla är skyldiga, så kan istället fängelsereglementen tillämpas, såsom Svensk författningssamling och andra godtyckliga anteckningar i fängelsevakternas anteckningsböcker.

  Adam NätvÄrkselev är inne på något essentiellt, nämligen att enligt systemets egna regler totalt formellt ställt dem till ansvar för “säkerhetsbrister”, för att inte själv bli lurad på egna enskilt ägda mänskliga rättigheter.  Den som inte säger “jag har inte godkänt detta” på striktast formella sätt, den är ju skyldig.  Den som röstat på krigsförbrytarna är skyldig.  Har du i okunnighet gjort dig skyldig till att stödja människorättsövergrepp, skynda dig att ändra dig, avsvär dig delaktighet och deklarera formellt och på striktast möjliga sätt att du inte vill bli lurad på egna enskilt ägda mänskliga rättigheter.  Kanske du då kan bli förlåten av dem som skadats, och vi alla kan gå vidare, bortom skuldsystemen?

  — LegeNet Holistisk detektivbyrå

 • @ EN. För att förstå vad som försiggår i världen måsta an vara kunnig i Historia, Sociologi,
  Psykologi. Det vi ser nu har rötter långt tillbaka i tiden. De som har planerat detta har tom skrivit öppen om det. De fanns många som har varnat men ingen har velat lyssna resp trodd då det var för osannolikt. Pga denna ignoransen har dessa maktfaktorer blivit allt fräckare och tom gjort uppenbarliga fel: Så som ex. att BBC rapporterar 7 minuter innan byggnad 7 i N.Y. sprängs att den är redan sprängt och många mera.
  Människor kunde dock inte tro detta. Nu överträffar verkligheten dikten, men precis som hitler i “mein kampf” beskrev detaljerat vad han hade för idéer, så finns det böcker skrivna med den exakta planen hur världen skall se ut och sålänge människor inte reagera kommer detta att verkställas.
  När man pratar om detta blir man inte betrodd. Människor är idag så överhopad av information inkl. falsk information och den dagliga stressen hindrar att gå i djupet. Scenariet är för många också så skrämmande att det måste avfärdar verkligheten och skapar sin tomtebolycka för att inte faller ihop.
  Att skapa rädsla genom hot är den stereotypa strategien av alla psykop ,när charmen inte fungera längre och viljan skall genomdrivas. (Se uzas beteende gentemot Ryssland)
  Det intressanta är att psyop är i botten bara mycket rädda människor, då de inte har empati, verkställer de hisnande saker som ingen annan skulle vilja ens tänker och därmed får dom mer makt. I detta ögonblick som man visar massivt motstånd och inte låta sig hotas, backar de flesta psyop.
  Dessvärre låter sig länder och dess politiker skrämmas, frågan är till vad? Som t.ex Putin gör, då han sannolikt har genomskådat spelet. Vad gör då väst och dess knähundar? Angriper och skäller och hotar. Om man blir hotat med förintelse genom bomber, gifter, mediciner, vädermodfikation är det väl inte så stor skillnad om man det sker nu,för om man går med på agendan som de flesta västländer har gjort, för då väntar förintelse ändå, bara lite senare för dessa program körs ju redan i nästan full styrka.
  Dessvärre är de flesta människor emot förändring och därför går man med på vad som helst för att bibehåller det som är. Livet är dock ständig förändring som måste accepteras för att inte bli så smärtsam. “Ibland måste man acceptera att förlora ett slag för att kunna vinna kriget.” Denna sanningen har dock våra politiker inte integrerad,då man alldeles för länge har följt överhetens order. Ju mer makt man ger åt någon annan desto mindre har man själv och idag står människornas frihet på spel( övervakningslagar,tvångsvaccinationer etc.), inte pga av ett hot från öst snarast pga vår egen dumhet och ignorans.Vi ställer inte ens regeringen till ansvar för alla skattemiljoner som kastas i sjön varje år. Det är tydligen bättre att ge sig hän livets ytligheter ( såpopera, kändiskulten) än att gå på djupet och fundera på, om man är villig att ge upp makten över sitt eget liv.
  Krig är krig och dödar, det är bara idioter som tror att dom kan komma undan. Det finns så många vapen numera , att de kan radera världen många gånger om. Är detta vi vill ha? Att bekämpa och döda en broder/syster för en futtig ideologi, tro, ras eller annat bäddar för den egna undergång. För den del skall man dock visa sin gräns och kallar ” en spade för en spade.”

 • Men bäste bror, va glad åt att kärnvapen inte funkar, det är positivt för oss alla, fö. så överväg mitt förslag och återkom om några månader, finns inga genvägar till insikt.

  • Janne D
   Jag är inte bror med bluffmakare. Och det tog inte lång tid att genomskåda Anders Björkmans desinfo, som framgår av tidigare kommentarer. Han och du bidrar till att förstöra för alla som har seriösa avsikter. Flygplansvideor från 9/11 är bevisligen förfalskningar, men herr psyop Anders Björkman tar det ett steg till och hävdar att alla videor av kollapsen är förfalskningar. Han saboterar avsiktligt vågar jag påstå. Såvida han inte är helt galen men det tror jag inte. Det är nog ett smart knep att ta till när man vill förstöra debatten att göra som de russofobiskt inställda skrev i en DN artikel. Allt är möjligt och ingenting är sant.

 • Red 2015-08-20 12:29:  “Ibland önskar jag att ni som här kommenterar styrde Sverige eller utgjorde en bas av rådgivare för regeringen.

  I dag är problemet att ingen av oss vet de egentliga problemen eller motiven, eftersom vi alla hålls “out of the loop”.  Det är teoretiskt omöjligt att kunna bedöma helheten i agerandet, eller om motiven är rimliga, eftersom vi endast så att säga utsätts för “street theatre” (slå upp det).

  Det ser ut som att vi som människor är utsatta för massiv attack.  Vi känner säkert alla människor som oskyldigt har attackerats på olika sätt av systemet, så det finns ingen tvekan om att det begås mycket grova människorättsövergrepp eller att det finns syntetisk autism hos myndighetsmänniskor.  Men det övergripande spelet?  Vi hålls helt utanför, och det värsta är att jag misstänker att även 99% av riksdagsmännen hålls helt utanför.

  Det finns uppenbarligen de som utgör rådgivare för regeringen, men vilka är dessa?  Vilka motiv har de?  Vilka problem ser de som du och jag inte har informerats om?  O.s.v..

  • Jag är övertygad om att Margot agerar utifrån en hotbild mot Sveriges ekonomi som de flesta demokrater gör när de förmyndar befolkningen. ‘För deras eget bästa.’ Därtill är hon nödd och tvungen som det heter. Sverige är så litet och maktlöst etc etc.. Men jag instämmer med att de flesta politikerna inte känner detaljerna.
   De som framför hoten eller vinkarna har självklart som villkor att de inte avslöjas.
   Gissningsvis förmedlas vinkarna via den svenska finans och företagssektorn som är direkt berörd av ekonomiska hot.
   Bostadsbubblan är säkert ett lättbegripligt hot för sittande regering.
   Usa vill hindra handeln österut. Det är Natos uppdrag och vad alla nuvarande konflikter handlar om. Inte ett totalt kärnvapenkrig. Kan det inte vara så att politikerna faktiskt accepterar det?
   Att de accepterar att det är ok om vi blir tvingade att se de framväxande ekonomierna bromsas och att vi tillsammans med de redan rika länderna sitter i samma båt i viss mån.
   Vi vill det inte men kan leva med det liksom vi kunnat leva med hur stora delar av världen blivit exploaterade utan att nämnvärt ingripa.
   Kan man inte tänka sig att de faktisk är så cyniska?

 • Peter, psyop moahhahha, den var bra, tänk nu på egen hand och inte via dina nuvarande filter, om denna bluff hade existerat och många här är överens om att denna sorgliga värld läääänge styrts av råpsykopater och deras nyttiga idioter, hur stor sannolikhet är det att ingen smällt en bautasmällare sen den 1:a påstådda provsprängningen på 40 talet.
  Lägg ner några hundra timmar på infosökning i ämnet, kontemplera sedan denna info några månader och skriv sen här vad kommit fram till.

  Nato är en av många förbrytarorganisationer och ingen behöver dom överhuvudtaget, lika lite som FN, WHO mfl, mfl.

  • Janne D då är du en frivillig psyop. Du försökte bluffa om belöningen.
   I Hiroshima fick många brännskador bara på den delen av kroppen som vette mot explosionen. Typiskt för strålning från det heta plasmat. Inte typiskt för nedbrunna hus.
   Enligt Jeff Smith tidigare IAEA har de (sen ~80-talet) noterat ett femtiotal sprängningar av mindre sort som inte var tester och som officiellt skyllts på bla bilbomber men som i verkligheten är tex hundra ggr starkare än som kan förklaras så.
   Enligt andra experter sprängdes fem taktiska kärnladdningar i Irak och Afghanistan.
   Dessa kärnvapen kan förklara en del extrema missbildningar som inte tros härröra från utarmat Uran. Tre olika sorters cancer hos en patient är tecken på stora stråldoser.
   Under det kalla kriget sprängdes kärnvapen även i atmosfären vilket fortfarande märks genom successivt förändrade proportioner av radioaktiva isotoper. Det går att använda för att åldersbestämma människor eftersom tändernas sammansättning av såna isotoper blir en datering. Janne D frivillig psyop är dessutom okunnig om seismiska mätningar som registrerat ett stort antal underjordiska sprängningar som bevisar sprängstyrkan.
   Ett kärnvapen alstrar dessutom en mer koncentrerad puls än om man skulle samla ihop miljoner ton vanliga sprängämnen. Det skulle kräva en underjordisk hålighet med minst 100m diameter om man skulle spränga 1 miljon ton vanliga sprängämnen. Kärnsprängningar av vätebomber i granit får den storleken ungefär men dom finns inte tror ju du så då får de bygga ett stort bergrum 500 meter ner i berget för att spränga 1 miljon ton tnt enbart för att upprätthålla myten enligt dig. Och Usa och Sovjet gjorde det massor av ggr.
   Ett annat exempel är små taktiska kärnvapen från 1954 med ca 10 tons styrka (formellt 1000ggr svagare än Hiroshima)och storlek som en melon. Det blir en mycket kraftigare kick än som är möjligt med en konventionell laddning av den storleken. Typiskt för kärnvapen som ger mycket högre temp är att det avges en hög smal rökpelare även när den initiala ljusblixten går över väldigt fort för såna små kärnvapen. Konventionella detonationer vars initiala temperatur är mycket lägre är mer utbredda

  • Lägg märke till hur listigt Anders Björkman låtsas att han erbjuder 1 miljon € för att bevisa att han har fel om kärnvapen.
   “Basic physics in a civilian laboratory on the other hand confirms that an A-bomb does not work at all. Prove me wrong and win €1 000 000:- . Reason is very simple. The free neutrons released at fission are too fast and cannot fission another atomic. A free neutron can only fission another atomic in a peaceful atomic power plant after being moderated, i.e. slowed down. You cannot moderate or slow down free neutrons in an A-bomb.”
   Men meningen ‘Prove me wrong’ länkar till ett annat problem. Juridiskt är det förmodligen lagligt att vara bedräglig på det viset. Och Anders argument i citatet är felaktigt. Neutroner kolliderar elastiskt och byter riktning vilket förlänger vägen inne i materialet och därför ökar fissionshändelser. De kolliderar också inelastiskt så att de bromsas vilket ökar fissionschanser. Dels komprimeras materialet kraftigt vilket ökar sannolikheten mer.
   De ingenjörsmässiga detaljerna som ger största effektivitet var givetvis hemligstämplade och kanske fortfarande är det. Även data över neutroners olika reaktionstvärsnitt är delvis opublicerade. Det är med såna data man kan öka effektiviteten för en given mängd klyvbart stoff. Ett exempel på kedjereaktionen i en atombomb nämner att det blir ca 41 successiva generationer av fissioner. Det betyder att neutronerna måste studsa omkring många ggr fram och tillbaka och inte genast slinker ut rakaste vägen vilket är vad Anders tycks förutsätta. Det är kanske det andra ämnet som är hans verkliga syfte med skriverierna.

 • Adam NätvÄrkselev, när jag först skrev svarade Emma Renheim, Ämnessakkunnig, Rättssekretariatet, Utrikesdepartementet, Regeringskansliet i e-brev (diarienr UF2015/32775/UD/RS) att regeringen skulle behandla frågan.

  Senare svarade, [“,” i verkligheten ny rad:] signerat Amanda Gåre, departementssekreterare, på brevpapper av REGERINGSKANSLIET, Utrikesdepartementet, Rättssekretariatet (UD RS), Ämnessakkunnig, Emma Renheim, [telefon, e-post], men utan något organisationsnummer, att “Någon sådan allmän handling som motsvarar din begäran förvaras inte i Utrikesdepartementet.  Din begäran kan således inte efterkommas.“.

  Jag svarade i e-brev till sekreteraren att “Jag har inte begärt att få ta del av allmän handling från Utrikesdepartementet, utan jag har begärt att få kopia av de källuppgifter som Margot Wallström baserar sitt uttalande på.

  Således
  — Inga organisationsnummer.
  — Sekreteraren påstod inte att de källuppgifter som Margot Wallström baserar sitt uttalande på saknas, utan påstår endast att de ej förvaras i Utrikesdepartementet.

  Logiskt sett ska jag därför upprepa mitt krav att regeringen redovisar dessa källuppgifter, eller redovisar att de är fria fabuleringar, eller att de påstår att de är så hemliga att de trots att de använts offentligt, ej kan redovisas.  O.s.v..
  Jag ska även kräva att organisationsnummer och säte på den som producerat och kvalitetssäkrat brevsvar redovisas.

  Tack, Adam NätvÄrkselev, för kvalitetssäkrade producerade resultat.

 • @ LegeNet, tack för att Ditt blinda öga INTE såg någon nytta med att anmäla Margot Wallström till KU!

  Riksdagens laglösa kollektiv av 349 värdefattiga partipolitiska målvakter, utan personligt ansvar och risk, för säkerhetsbrist som kan vara fördragsbrott i producerat resultat i styrelse, utskott eller nämnd, som del av EN helheten den svenska Riksdagen, med unik offentligt redovisad identitet och därmed ett lagligt rättssubjekt med enskild ägd rättighet [rättsförmåga/rättskapacitet, att i EN svensk domstol med hjälp av Regeringens advokat (JK), förneka uppsåt och grov vårdslöshet för säkerhetsbrist som kan vara fördragsbrott].

  Redovisar producent av Ditt brevsvar, vem som producerat säkerhetsbrist som kan vara fördragsbrott i Ditt brevsvar, organisationsnummer och säte på den som producerat och kvalitetssäkrat Ditt brevsvar och är brevsvaret adresserat till Dig som EN drabbad enskild medborgare?

  Om INTE blev Du på nytt blåst/lurad på Dina enskilt ägda mänskliga rättigheter och möjlighet till skattefritt skadestånd för säkerhetsbrist som är fördragsbrott, lokalt i EN medlemsstat på den inre solidariska FRIA marknaden, för SKYDD av enskild person, husdjur och egendom, samt enskild ägd hälsa, miljö, säkerhet och ekonomiska intressen i lokalt i EES och Europeiska unionen.

  Producerat resultat ovan är producerat av och kvalitetssäkrat i tid och rum enligt nedan
  Lärstad den 20 augusti 2015
  Namn på rättssubjekt eller namnteckning av rättssubjekt som i tid och rum ovan producerat och kvalitetssäkrat resultat med eller utan STRIKT produktansvar för säkerhetsbrist, som medvetet eller omedvetet blåser/lurar Marknaden på unika enskilda mänskliga rättigheter och möjlighet till skattefritt skadestånd för säkerhetsbrist som är fördragsbrott i hela eller del av debattinlägget ovan.
  Namnteckning av företrädare med äkta fullmakt för namn på rättssubjekt ovan, om så erfordras.
  Namnförtydligande av namnteckning ovan och identitet på rättsubjektet (namntecknare ovan).

 • Nu om nånsin är det hög tid att få fler att inse att med största sannolikhet så har kärnvapen aldrig funkat och gör det inte nu heller, läs vad Anders Björkman skriver på sin sida Heiwaco om detta och inse gärna hur denna insikt skulle påverka det kollektiva medvetandet, för rädslor är just vad tvåbenta parasiter till stor del lever på, den som är “skeptisk” vilket betyder att inget veta kan ju istället för att demonstrera sin ignorans tjäna 1 Miljon € hos denne Anders genom att såga hans påståenden.

  A-bömben är en av många ekonomiska svindlerier som ni vet vem har startat och ni vet också vem som betalar i vanlig ordning.

  A.k.Lege, jepp hög tid för vissa som gravt missbrukat sin förtroendepost ges valet att offentligt be om ursäkt och gottgöra den skada dom egennyttigt åsamkat sina medmänniskor, flytta härifrån för gott utan sitt rov, eller chansa och riskera ett spännande gatlopp. när är nog nog ? När är det blå skåpet fullt av skit ?

  • Är Janne D en psyop som vill hjälpa Natoanhängarna?
   Att påstå att kärnvapen inte finns gynnar dem som vill lura in oss i Nato.
   Varefter vi kan dras in i kärnvapenkrig.
   Då märker vi att kärnvapen finns om vi inte förstått det innan.
   De som betvivlar kärnvapnens existens kanske inte heller tror att Solen är en ‘fusionsbomb’.
   Lord Kelvin trodde Solen var brinnande kol och beräknade en brinntid på 60 miljoner år. Jag vet inte om han också trodde att det är fullt med Syre därute. (I så fall borde han ha haft problem med gravitationen från såna väldiga gasmassor. ) Kelvin trodde även att det bodde folk på Solen.
   Tänk om han hade rätt. Det måste vara ett helvete att bo där.

  • Anders Björkman erbjuder €1 miljon till den som kan bevisa att en byggnad lik dem vid wtc kan kollapsa av sin egen tyngd. Jag såg inte att han erbjöd något för att bevisa kärnvapens existens när jag ögnade igenom som hastigast. Han säger Bevisa att jag har fel beträffande två ANDRA bedrägerier och tjäna 1 miljon euro.

 • Jag funderade på att KU anmäla Margot Wallström efter nonsenssvar från UD i juni ang. var hon hämtat uppgifter från i en artikel.  Men det känns som hela gänget där i riksdagen och regeringen har förlorat förståndet så jag kan inte se vad det skulle nytta till.  Det är som att Gremlins har tagit över.  Det skulle behövas en oberoende krigsförbrytartribunal som kunde ta ställning till regeringens agerande.  Om de bleve dömda kanske man kunde be kungen ta över styret tills det ginge att hitta icke korrumperat folk…  Kungen är ju i vilket fall den som blir överbefälhavare vid krig.

 • Välkomna till den av George Orwell redan för 70 år sen observerade verkligheten vars sanna natur börjat avteckna sig tydligare för en liten minoritet medan många i denna minoritets umgängeskrets inte ens vill veta något. Gissar att det är så för många som vaknat.
  Usas taktik är att försvåra handeln med öst. Detaljerna i konflikterna i Ukraina Syrien Irak och Afghanistan, Thailand mfl visar på det. TTIP. Usa och Nato behöver den militära närvaron för att förhindra en fredlig handel mellan öst och Europa.
  Utan Usas agerande hade vi fått se en ganska snabb positiv utveckling under de senaste tio åren. Och hade de hållit sig hemma hela tiden hade utvecklingen inträffat redan på 1920-talet.

 • Vad som varit kännetecknande för den här konflikten är att väst beskyller Ryssland för vad de själva gör. I svensk debatt befaras man över Rysslands “utbredda anti-västpropaganda” och “den växande ryska aggressionen” men bryr sig föga om att det förekommer en extrem “anti-rysspropaganda” i västliga media, samt en kontinuerlig militär provokation från NATO i form av allt fler baser och övningar i Rysslands närområde.

 • Den stora problemet är också DEN POLITISKA KOREKTHETEN som stryper allt kritik,ingen politiker vågar stå upp för rättvisa och landets bästa,istället alla godkänner den politik som kommer från USA/Israel och som en stor man sagt “Världen kommer inte förstöras av den onda men det kommer att förstöras p.g.a. vi tittar på den onda med armana i kors”

 • @ Agneta du har alldeles rätt, människorna verkar inte begriper på vilken väg vi är.

  Vi får hoppas att Putin är den statsman som han hittills har visat sig vara och håller huvud kall, men tongångerna från landet i väst är mer oroväckande, då de eventuell kan tänka sig en ” first stryke” och detta med atomvapen för att få övertag direkt och komma åt Rysslands enorma resurser.
  Europa kommer att bli åter igen förloraren då de flesta atombomber kommer att falla där. man fattar sig för pannan vilka galningar som styr just nu, tydligen går det inte fort nog med befolkningsminskning med all gift från Monsanto,GMO, alla chemtrails,vacciner och mediciner. I Europa är det svårare att starta en “färgrevolution” som förstör infrastrukturen.
  För mig är mest obegriplig att bara 70 år efter Hitler har ingen försökt att fatta hur detta kunde ske. Enligt min mening pga av alla som tittade åt andra hållet och inte gjorde nåt när det började blir klar vad det skulle gå ut på. Under den tid var det dessutom svårare att se vad som händer än det är nu.

 • Ryssland har en ofantlig yta kringränd av USAs militärbaser i en vid båge från Grönland i norr via UK där USA har ett 40-tal militära installationer, Tyskland med 300 USA-baser, samt kärnvapen (som ska lastas på flyg) i Belgien, Holland, Tyskland, Italien, Turkiet. USAs basimperium sträcker sig runt hela det Euroasiatiska kontinenten fram till Japan som har över 100 USA-baser, lika många i Sydkorea.Jag har nyligen återvänt från demonstrationer utanför två av USAs baser – en i Kyoto och en i Hiroshima. USA har idag militära baser i Estland, Lettland,Litauen, Polen och Ungern. Förutom detta har USA installerat anfallsbaser i Rumänien och Bulgarien, som ju har kust mot Svarta havet. Sjätte Flottans enheter har gått in i Svarta havet. USA har 20 militärbaser i Turkiet. Medelhavet är ett Nato-hav. Ryssland är alltså helt kringränt.

  Slå upp en världskarta så blir det tydligare. Ryssland har inte konventionella vapen tillräckligt för att kunna försvara sig. De har endast taktiska och interkontinentala kärnvapen. USA väntar bara på att Ryssland ska göra en obetänksam rörelse så att de kan slå till från sina baser.

  Jag är oerhört rädd för vad som pågår. Jag ser ett krig komma. Och de flesta förefaller oberörda på grund av stor okunskap om det faktiska läget. Våra dagstidningar är de största krigshetsarna. Agneta

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *