Vaken.se ökar i popularitet

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 6 augusti 2015
- NewsVoice redaktion

Sedan lanseringen av nya vaken.se så läser markant fler människor dagligen alternativa nyheter via oss. Detta är ofta nyheter som den vanliga massmedian inte rapporterar om alls, eller som inte ges tillräckligt med utrymme, skriver Vaken.se.

“Aktiviteten och diskussionerna i den öppna facebookgruppen har också ökat och där finns det nu snart 11 000 personer som diskuterar, vaken.se:s sida på facebook nådde under denna vecka 10 000 likes.”

Läs mer

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Vaken.se
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *