Vaken.se ökar i popularitet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 augusti 2015
- NewsVoice redaktion

Sedan lanseringen av nya vaken.se så läser markant fler människor dagligen alternativa nyheter via oss. Detta är ofta nyheter som den vanliga massmedian inte rapporterar om alls, eller som inte ges tillräckligt med utrymme, skriver Vaken.se.

“Aktiviteten och diskussionerna i den öppna facebookgruppen har också ökat och där finns det nu snart 11 000 personer som diskuterar, vaken.se:s sida på facebook nådde under denna vecka 10 000 likes.”

Läs mer

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Vaken.se
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *