Ben Swann (CBS46) varnar för kopplingen mellan antidepressiva läkemedel och mord

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 6 september 2015
- Torbjörn Sassersson red.

amerikansk militärBen Swann som är värd för CBS-kanalen “Truth in Media” varnar för kopplingen mellan antidepressiva läkemedel (SSRI) och massmord, självmord och maniskt stört beteende.

I USA tar 10% av befolkningen antidepressiva medel, enligt Swann. Istället för att enbart debattera vapenkontroll efter “mass shootings” uppmanar Ben Swann att samhället ifrågasätter bieffekterna av antidepressiva.

Källa: Truth in the Media YouTube-kanal | Foto: Gage Skidmore, Wikimedia Commons


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Ja Ove, det är tydligt att man i Sverige anser SSRI som ofarliga. Det som är skumt är att forskningsresultaten inte blir officiella för dessa kroppsmanipulerande piller.
  Att pillerfabrikernas reklamfirmor försöker namnge psykiska symtom på ett godtyckligt sätt för att sälja mer, är ett ruttet skämt.

 • ….Men i Sverige anses medicinerna fortfarande ofarliga. Det är skrämmande hur korrupt vårat land är, i alla fall när det gäller mediciner. Vi ligger långt bakom övriga världen här!

 • Bara det att var tioende svensk behandlas med SSRI-mediciner. Betyder att i princip vi alla, då direkt eller indirekt, dagligen är påverkade av den typen av mediciner. En medicin, som mer eller mindre stänger av förmågan att “bry sig” ( stänger ute samvetet och/eller empatin ). Det ser jag som naturliga skäl till att de här filmerna skall vara obligatorisk utbildning i alla skolor och arbetsplatser.
  Har sett andra filmen i länken ovan, “Offren”. Även den lika intressant och upplysande.

 • Så viktig och bra info om de uppenbara och stora riskerna.
  zetatronica! Tack för länken. Har sett första filmen ( av tre ), som var förbluffande pedagogisk och avslöjande. Detta borde alla se. Skall se de följande två så fort jag kan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *