Ben Swann (CBS46) varnar för kopplingen mellan antidepressiva läkemedel och mord

5

amerikansk militärBen Swann som är värd för CBS-kanalen “Truth in Media” varnar för kopplingen mellan antidepressiva läkemedel (SSRI) och massmord, självmord och maniskt stört beteende.

I USA tar 10% av befolkningen antidepressiva medel, enligt Swann. Istället för att enbart debattera vapenkontroll efter “mass shootings” uppmanar Ben Swann att samhället ifrågasätter bieffekterna av antidepressiva.

Källa: Truth in the Media YouTube-kanal | Foto: Gage Skidmore, Wikimedia Commons

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
ruben
ruben
Gäst
11 september 2015 kl 21:26

Ja Ove, det är tydligt att man i Sverige anser SSRI som ofarliga. Det som är skumt är att forskningsresultaten inte blir officiella för dessa kroppsmanipulerande piller.
Att pillerfabrikernas reklamfirmor försöker namnge psykiska symtom på ett godtyckligt sätt för att sälja mer, är ett ruttet skämt.

Ove
Ove
Gäst
9 september 2015 kl 02:43

….Men i Sverige anses medicinerna fortfarande ofarliga. Det är skrämmande hur korrupt vårat land är, i alla fall när det gäller mediciner. Vi ligger långt bakom övriga världen här!

ruben
ruben
Gäst
8 september 2015 kl 18:10

Bara det att var tioende svensk behandlas med SSRI-mediciner. Betyder att i princip vi alla, då direkt eller indirekt, dagligen är påverkade av den typen av mediciner. En medicin, som mer eller mindre stänger av förmågan att “bry sig” ( stänger ute samvetet och/eller empatin ). Det ser jag som naturliga skäl till att de här filmerna skall vara obligatorisk utbildning i alla skolor och arbetsplatser.
Har sett andra filmen i länken ovan, “Offren”. Även den lika intressant och upplysande.

ruben
ruben
Gäst
7 september 2015 kl 22:46

Så viktig och bra info om de uppenbara och stora riskerna.
zetatronica! Tack för länken. Har sett första filmen ( av tre ), som var förbluffande pedagogisk och avslöjande. Detta borde alla se. Skall se de följande två så fort jag kan.

zetatronica
Gäst
7 september 2015 kl 04:35

Här finns en otroligt bra svensk dokumentär som belyser samma ämne:
https://www.artimus.se/whocaresinsweden/sv/whocaresinsweden.php