Conny Larssons senaste bok om Palmemordet

7

Conny LarssonBoken berättar om Conny Larssons högst personliga erfarenhet av den förmodade skytten som i boken fiktivt kallas för Lennart. 

Boken som nyligen lanserades har inte skrivits i avsikt att tillföra ett eventuellt bevisvärde utan istället velat informera det svenska folket om den osunda kollegiala och korrupta situation som rått inom Palmeutredningen sedan den 1 mars 1986 då rikspolischefen Hans Holmér kuppade in sig som ledare för den kommande Palmegruppen.

 

https://soundcloud.com/anders-rosenberg/150908-pressrelease-conny-larsson-ulla-keyling

Lyssna på ljudfil från presskonferensen

Beställ boken

Connys sajt: Thewhistleblower.se

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
27 april 2016 kl 19:44

Är Lennart samma individ som den f.d. polisen, sedermera riksdagsmannen för moderaterna?
Notera mig gärna i länken eftersom min prenumerationsförmåga inte fungerar!
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/11/07/vem-mordade-olof-palme-cui-bono-kan-landsforradarsparet-sammankopplas-med-polissparet/

Sten Magnusson
Gäst
27 mars 2016 kl 04:13

En liten rättelse av en uppenbar felaktighet i ovanstående artikel.
Felaktigheten är denna: Artikeln påstår att han var rikspolischef vilket inte var fallet.

Vid övertagandet av utredningen var Holmér länspolismästare för Stockholms län. Från denna post avgick han 10987-03-05.

Samtidigt även från posten som spaningsledare.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Hans_Holm%C3%A9r#Mordet_p.C3.A5_Olof_Palme

ruben
ruben
Gäst
3 oktober 2015 kl 20:32

“För snart 30 år sedan blev Sveriges statsminister Olof Palme skjuten på öppen gata. Hans baneman går fortfarande lös. Man har inte ens försökt lösa mordet. Det är en skandal. Inte nog med det – mördaren skyddas från högre ort. Anledningen sägs vara att man inte vill lösa mordet; det skulle bli en skandal utan all like för Sverige.”
Citat i slutet av boken
Jag har läst boken och ser att det är en skandal utan all like, so what?
Om Palme-mordet är en linje av mörkanden och fortfarande genomsyrar hela Sveriges myndigheter med mental förgiftning, så kan det bara bli friskt om hela dyngan blir avslöjad. Är imponerad av författaren Conny Larsson och hans medspelare.
Tackar!

ruben
ruben
Gäst
26 september 2015 kl 01:18

Jag menar då en “osynlig” myndighet.

ruben
ruben
Gäst
26 september 2015 kl 01:10

Det är en principfråga i förlängningen. Skall “myndigheter” med hjälp av lejda mördare bestämma ordningen i ett samhälle?

ruben
ruben
Gäst
25 september 2015 kl 23:14

Enligt ljudfilen ( presskonferensen ): Sedan 1987 visste spaningen officiellt om det här spåret, ( Det första trovärdiga jag hört hittills ) men avfärdades med att gärningsmannen hade alibi, vilket inte var sant. De hakade envist fast vid de fem andra spåren, som inte ledde någonstans. Ungefär som nog de flesta misstänkte att man nog inte på allvar ville lösa brottet. Det kanske var från den tiden demokratin eller det vi hade kvar, började inskränkas på riktigt. Nu vågar inte tidningarna eller större media ta upp detta, pga. nuvarande typ av skendemokrati. Författaren har haft inbrott och långvarig spaning på sig, samt hot. Det finns även en allmän hotbild mot allmänna mål om boken skulle komma ut tydligen. Mordet är fortfarande ett öppet infekterat sår, som nu har chans att bli utrett och få läkas. Det skulle välkomnas av många miljoner människor, inte bara i Sverige.

ruben
ruben
Gäst
25 september 2015 kl 15:40

Oj oj oj! Det här verkar vara den största skandalen jag hört i Sverige. Större än IB-affären. Har inte sett något i någon av de större tidningarna, trots att de kallade alla till presskonferens ville väldigt få komma. Att det verkligen finns en “skuggregering” verkar bli avslöjad. Palmemordet är i princip avslöjat. Ingen av etablissemanget vill veta sanningen om detta varför? En visselblåsare i Snowdens kaliber. Hur skall detta sluta?