Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Mexikanska flickor fick feberkramper efter HPV Gardasil-vaccinering

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 4 september 2015
- Torbjörn Sassersson

Gardasil vaccin HPVDEBATT. InfoWars rapporterar om hur en grupp av flickor i Mexiko drabbas av akuta feberkramper omedelbart efter att de unga kvinnorna i en skolklass fått vaccinet Gardasil. Förespråkarna för vaccinet menar att det är inget fel på Gardasil utan felet beror på att vissa personer har genetiska arv som gör att de reagerar negativt.

Vilka genfel det skulle handla om finns ingen säker vetenskap om. Vaccinkritiker menar att den genetiska förklaringen bara är industrins och hälsomyndigheternas desperata och ovetenskapliga bortförklaring. Man väljer att urskulda vaccinet och istället skylla på de som fått injektionerna.

Samma taktik kunde observeras efter Pandemrix- och narkolepsiskandalen. Ansvariga myndigheter och industrin skyllde även då på genfel.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq