Mexikanska flickor fick feberkramper efter HPV Gardasil-vaccinering

publicerad 4 september 2015
- av Torbjörn Sassersson red.

Gardasil vaccin HPVDEBATT. InfoWars rapporterar om hur en grupp av flickor i Mexiko drabbas av akuta feberkramper omedelbart efter att de unga kvinnorna i en skolklass fått vaccinet Gardasil. Förespråkarna för vaccinet menar att det är inget fel på Gardasil utan felet beror på att vissa personer har genetiska arv som gör att de reagerar negativt.

Vilka genfel det skulle handla om finns ingen säker vetenskap om. Vaccinkritiker menar att den genetiska förklaringen bara är industrins och hälsomyndigheternas desperata och ovetenskapliga bortförklaring. Man väljer att urskulda vaccinet och istället skylla på de som fått injektionerna.

Samma taktik kunde observeras efter Pandemrix- och narkolepsiskandalen. Ansvariga myndigheter och industrin skyllde även då på genfel.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Nästa gång ni får frågan om om vaccinering ska ni komma ihåg att fråga vederbörande doktorn / farmacepten om man har RÄTT gener för det vaccin som föreslagits. Det ska bli kul att se vad man får för svar och reaktion på den frågan. Hänvisa till vaccintillverkarna om dom ställer sig frågande till frågan.. Varning! Finns nog En viss risk att man kan bli stämplad som sanningssökare / fritänkare ^^

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *