Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

SvD trollar för läsarna om sju orsaker till flyktingströmmarna

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 september 2015
- Torbjörn Sassersson

Frida-Svenssons-sju-orsaker-till-flyktingar-SvDNOTERAT. SvD lyckas återigen publicera en artikel om flyktingkatastrofen utan att uppge en av de huvudsakliga anledningarna till de enorma flyktingsströmmarna från Mellanöstern, trots allt fler bevis, nämligen USA:s destabiliseringspolitik i regionen.

Frida Svenssons sju-orsaks-artikel är bara ytterligare ett exempel på PR-artikel för att skingra allt tvivel kring USA:s interventioner och stödjande av ISIS.

Istället utpekas: Assad, ISIS, billigare resvägar, Syriens grannländer, kyla, enklare att få pass i Syrien, hårdare EU och bristande resurser i tex FN som orsakerna.

Kommentera gärna denna notis och Frida Svenssons artikel i SvD.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq