Tidigare DIA-chef Michael Flynn erkänner att USA gav stöd till IS föregångare

publicerad 8 september 2015
- Torbjörn Sassersson red.

Anders Romelsjö (Jinge.se) skriver att även etablerade massmedier ibland hävdat att USA och dess allierade militärt och ekonomiskt stödjer terroristorganisationer som al-Qaida och IS i Mellanöstern, men att USA samtidigt i sitt vokabulär tar avstånd från dem.

“Michael Flynn är före detta chef för amerikanska Defense Intelligence Agency (DIA) [och fd befäl för JSOC]. Han bekräftar äktheten av en omtalad rapport som säger detsamma. Den blev offentlig genom en Freedom of information Act av Judicial Watch.

I ett i våras frisläppt sjusidigt dokument från Defense Intelligence Agency (DIA) i USA från augusti 2012 framgår att USA:s ledning redan då visste att den syriska oppositionen tagit en sekteristisk riktning.

Väl medveten om detta sände man ändå stora mängder vapen till vad man kallade ”moderata rebeller”, en allt svagare grupp till följd av avsaknad av lokal förankring och övergångar till al-Qaida, al-Nusra och senare IS(IS). Det överordnade syftet var att störta den alltför självständige Assad och hålla tillbaka Iran.”

Läs mer på Jinge.se: USA-general, Obama, Biden: ”Vi har medvetet släppt fram al-Qaida och ISIS i Syrien och Irak”

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Lyssna av X22 report om Flynn. Det hela är mest troligt en fälla som MSM gått rakt in i. Flynn kan få en “pardon” av Trump, men hur går det med alla “deep staters”, som nu landar på samma sida som Flynn i narrativet? En fejkad offerbonde och kungen kan inte röra sig!
  Sun Tsu har talat igen!!!

 • Bästa Mona!

  Hur skall vi gå från företagens styrning av våra politiker eller rådande korruption hos våra myndigheter, när t o m jurister i Regeringskansli eller JO tycks vara ovilliga att vilja utreda uppenbart JÄV bland myndigheter, eller att Försäkringsbranschens lobbyister fungerar som rådgivare i Regeringskansliet oavsett vilka partier som “regerar”!

  Att dessa inte behöver underteckna jävsdeklarationer är bara en form av TYSTNAD!

  Att media-monopolen Bonnier och Schibsted “styr” åsikterna i större delen av Sveriges tidningar och TVkanaler tycks ingen vilja eller våga debattera …

  Att Sverige, som lovat att till punkt och pricka följa EUdomstolens domar, låter myndigheter som Försäkringskassan bryta mot dem – varefter skadedrabbade förvägras erhålla utlovade ersättningar för gränsöverskridande vård de kostat på sig – för att bli hjälpta när svensk landstingsvård misslyckats fastställa och behandla deras skador inom EU/EES – tycks aldrig föranleda någon debatt här i landet …

  Hur ser demokratin i Sverige egentligen ut när det enligt AnnMarie Pålssons avslöjande bok “Knapptryckarkompaniet” är partiledningarna – inte de svenska väljarna vilka utser dem som skall representera svenska folket i riksdagen?

  Dessa debatter saknas verkligen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *