ETC träffade Naomi Klein i Toronto – “Jag är inte för en utplåning av marknader”

publicerad 16 oktober 2015
- av NewsVoice

ETC-Naomi-Klein-2015Journalisten Erik Augustin Palm träffade Naomi Klein i Toronto för ETC:s räkning. Mötet kom att handla om Kleins bok “This Changes Everything”, som handlar om klimatförstörande kapitalism. Klein hoppas idag att bokens filmmotsvarighet i regi av hennes man Avi Lewis ska bidra till förändring på bredare front skriver Palm.

Tanken var:

“…att “This Changes Everything” skulle resultera i just både en film och en bok. Det berättar paret när jag träffar dem i hemstaden Toronto, en sensommartisdag i september. Filmen har två dagar tidigare haft världspremiär på Toronto International Film Festivals 40:e upplaga, och entusiasmen hos båda är påtaglig – vilket är förståeligt av flera överlappande anledningar.”

Läs mer i ETC


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Naomi Klein

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *