ETC träffade Naomi Klein i Toronto – “Jag är inte för en utplåning av marknader”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 oktober 2015
- NewsVoice redaktion

ETC-Naomi-Klein-2015Journalisten Erik Augustin Palm träffade Naomi Klein i Toronto för ETC:s räkning. Mötet kom att handla om Kleins bok “This Changes Everything”, som handlar om klimatförstörande kapitalism. Klein hoppas idag att bokens filmmotsvarighet i regi av hennes man Avi Lewis ska bidra till förändring på bredare front skriver Palm.

Tanken var:

“…att “This Changes Everything” skulle resultera i just både en film och en bok. Det berättar paret när jag träffar dem i hemstaden Toronto, en sensommartisdag i september. Filmen har två dagar tidigare haft världspremiär på Toronto International Film Festivals 40:e upplaga, och entusiasmen hos båda är påtaglig – vilket är förståeligt av flera överlappande anledningar.”

Läs mer i ETC


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Naomi Klein

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *