ETC träffade Naomi Klein i Toronto – ”Jag är inte för en utplåning av marknader”

0
181

ETC-Naomi-Klein-2015Journalisten Erik Augustin Palm träffade Naomi Klein i Toronto för ETC:s räkning. Mötet kom att handla om Kleins bok ”This Changes Everything”, som handlar om klimatförstörande kapitalism. Klein hoppas idag att bokens filmmotsvarighet i regi av hennes man Avi Lewis ska bidra till förändring på bredare front skriver Palm.

Tanken var:

”…att ”This Changes Everything” skulle resultera i just både en film och en bok. Det berättar paret när jag träffar dem i hemstaden Toronto, en sensommartisdag i september. Filmen har två dagar tidigare haft världspremiär på Toronto International Film Festivals 40:e upplaga, och entusiasmen hos båda är påtaglig – vilket är förståeligt av flera överlappande anledningar.”

Läs mer i ETC


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här