Homeopati en effektiv behandlingsmetod mot biverkningar vid cellgift- och strålbehandling

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 oktober 2015
- NewsVoice redaktion
Homeopati-medel

Homeopatin i Frankrike har fått en alltmer framträdande roll inom cancervården. Användningen av homeopatiska medel  har ökat med 100 % de senaste fyra åren. Det skriver Dagens Homeopati.

“Varje år använder ca 400 000 franska cancerpatienter homeopati som ett komplement till den vanliga sjuk-vården. Eftersom homeopatisk behandling verkar snabbt och effektivt, är prisvärd och rätt använd saknar biverkningar, har den blivit den populäraste alternativa behandlingsmetoden i Frankrike.”

Läs mer på Dagens Homeopati

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq