(M)-motion om tvångsvaccinering väcker ont blod i sociala medier – Namninsamling mot tvång återstartas

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 oktober 2015
- Torbjörn Sassersson red.
Sofia Arkelsten (M) pressfoto

Sofia Arkelsten (M) pressfotoDEBATT. Det allmänna vaccinationsprogrammet bör bli obligatoriskt, ansåg nyligen riksdagsledamot Sofia Arkelsten (M). Det har väckt ont blod hos personer insatta i vaccinernas baksida. De förstår även att detta innebär tvångsvaccinering en form av preventiv tvångsmedicinering.

Den ibland kontroversiella tidningen Dagens Medicin, publicerade den 6 oktober en intervju med Sofia Arkelsten, men kommentarsfältet stängdes av redan efter ett 10-tal kommentarer, samtliga var negativa till förslaget. Ute i sociala medier där vacciner diskuteras är de flesta övervägande negativa för att inte säga, förbannade.

Några kommentarer:

“Varför inte lag på bantning, regelbunden motion och max en bakelse i veckan, när man ändå är igång?”

“Förr blev du straffad när du använde sprutor. Snart blir du straffad om du inte gör det. Vidriga människor som förespråkar denna skiten!”

“God och tillgänglig information är nog en bättre taktik än tvång. Jag vill gärna tro att folk är kapabla att ta rätt beslut kring vaccination om de får riktig information. “

Sofia Arkelsten pekade inte – i intervjun – på några vetenskapliga bevis för att vacciner fungerar och är säkra. Uppfattningen som Arkelsten har är att sjukdomar kan utrotas med vaccin, trots att nya rön visar att både statistik förfuskats och diagnoser ändrats för att ge sken av att vaccin fungerar. Uppgifterna kommer från sajten Vaccin.me som samlar på data och rapporter som svenska mainstream-medier inte skriver om.

“Det här är en viktig signal, jag ser också att det finns en debatt om att vaccinet inte skulle fungera. Det tycker jag är väldigt olyckligt eftersom det fungerar.”

Arkelsten syftar på ett mässlingsutbrott som startade i nöjesparken Disneyland som en effekt av påstådd bristande vaccintäckning. Andra bedömare menar att de flesta barn i USA redan är vaccinerade och ändå fått mässling.

NewsVoice vill återigen hänvisa till den namninsamling som tidningen startade 2012 mot tvångsvaccinering. Så här långt finns över 7000 namn. Du kan tillföra ditt namn på denna länk. Avsikten är att överlämna listan med namn till Regeringen och inom kort är tiden mogen.

Ha kontroll på när Socialutskottet ska besluta om tvångsvaccinering

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Doktor Suzanne Humphries berättar varför polio är borta – och det är inte tack vare vaccinet

Poliovaccinets dolda historia – huvuden rullade överallt efter att barnen förlamades och dog

History suggests polio was caused by pesticides – then eradicated by their decline

Myten om polio

Polio ökade efter massvaccinering – förändrade diagnoskriterier lurade en hel världspopulation

Polio vaccines now the n:o 1 cause of polio paralysis

Kvinna i USA som dog av mässling var redan vaccinerad mot mässling – Vaccinlobbyn vände på ”storyn”

Bebis med mässling dog i Tyskland – Men barnet led av allvarlig hjärtsjukdom

Hur vi alla blev förvillade under Storbritanniens ”stora” mässlingsutbrott – BBC retuscherar falska nyheter

Walesisk mässlingsepidemi var en bluff

Mässlingsvaccinets oavsiktliga konsekvenser – mässlingen ökar i välvaccinerade befolkningar

Mässlingsvaccinet kom efter att mässlingsdödsfallen minskat med 97% – De vaccinerade drabbas av mässling

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Hur kan man bara va’ så urbota blind som Sofia Arkelsten? Och tydligen inte ta till sig något som helst av vad det handlar om…? Absolut inga moderata tankar från mig så länge den här idiotin pågår!!!

 • Hur kan man bara va’ så urbota blind som Sofia Arkelsten? Och tydligen inte ta till sig något som helst av vad det handlar om…? Absolut inga moderata tankar från mig så länge den här idiotin pågår!!!

 • Staffan Lundberg 16 Jan, 2016 at 19:00

  Jag beklagar din mors insjuknande, Staffan. Hoppas verkligen att du kan få till stånd en IV-behandling med C-vitamin och att det ger önskat resultat.

 • Staffan Lundberg 16 Jan, 2016 at 19:00

  Jag beklagar din mors insjuknande, Staffan. Hoppas verkligen att du kan få till stånd en IV-behandling med C-vitamin och att det ger önskat resultat.

 • Tvångsvaccinering måste vara ett brott mot mänskliga rättigheter. Var och en måste få bestämma över sin egen kropp. Om jag inte vill ha giftiga ämnen insprutade i min kropp så ska jag inte heller behöva ha det. Vad ska de tvinga i mig härnäst? Med alla rapporterade biverkningar från vacciner som finns, inklusive dödsfall, så är det inte försvarbart att man ska tvinga på detta på människor som inte vill. Godkänner politikerna detta så visar det bara att politikerna går pengarnas väg och att läkemedelsbolagen kan styra så mycket de vill. Det är dags att fundera på vilket land man ska flytta till, för det här känns som diktatur.
  Jag tycker att ni som fattar beslut ska titta på den här sidan:http://www.vaxxed.com. Här kan ni se hur många människor har fått ett rent helvete på grund av vacciner.

 • Tvångsvaccinering måste vara ett brott mot mänskliga rättigheter. Var och en måste få bestämma över sin egen kropp. Om jag inte vill ha giftiga ämnen insprutade i min kropp så ska jag inte heller behöva ha det. Vad ska de tvinga i mig härnäst? Med alla rapporterade biverkningar från vacciner som finns, inklusive dödsfall, så är det inte försvarbart att man ska tvinga på detta på människor som inte vill. Godkänner politikerna detta så visar det bara att politikerna går pengarnas väg och att läkemedelsbolagen kan styra så mycket de vill. Det är dags att fundera på vilket land man ska flytta till, för det här känns som diktatur.
  Jag tycker att ni som fattar beslut ska titta på den här sidan:http://www.vaxxed.com. Här kan ni se hur många människor har fått ett rent helvete på grund av vacciner.

 • Min familj har redan haft anafalactiska reaktioner ifrån vaccinationer, min son har testat positiv för en genmutation som visar att han har svårt för att detoxifiera din kropp, att tvångs vaccinera honom skulle vara som att spela rysk roulett med hans framtid och inte något dom jag skulle tillåta. Då flyttar vi hellre ifrån Sverige, till sist och syvene är det ju vi dom får ta smällen – Nej Tack

 • Min familj har redan haft anafalactiska reaktioner ifrån vaccinationer, min son har testat positiv för en genmutation som visar att han har svårt för att detoxifiera din kropp, att tvångs vaccinera honom skulle vara som att spela rysk roulett med hans framtid och inte något dom jag skulle tillåta. Då flyttar vi hellre ifrån Sverige, till sist och syvene är det ju vi dom får ta smällen – Nej Tack

 • Tycker inte om tvångsvaccinering. Har varit mycket tveksam till influensavaccinering trots gratis för oss äldre. Har drabbats för länge sen av amalgamsjuka och vaccin innehöll ju hg som konserveringsmedel och swalen som också är ett gift. Har nu nyligen dock tagit influensasprutan eftersom jag snart åker bort. Den lär ju dock bara skydda till Max 80%. Har inre fått några problem efter.

 • Tycker inte om tvångsvaccinering. Har varit mycket tveksam till influensavaccinering trots gratis för oss äldre. Har drabbats för länge sen av amalgamsjuka och vaccin innehöll ju hg som konserveringsmedel och swalen som också är ett gift. Har nu nyligen dock tagit influensasprutan eftersom jag snart åker bort. Den lär ju dock bara skydda till Max 80%. Har inre fått några problem efter.

 • Nedan publicerar jag som ett ytterligare argument mot den planerade tvångsvaccineringen det brev jag skrev I dag till Umeå medicinkliniks verksamhetschef där min mor nu ligger som ett kolli med dropp och syrgas efter att ha fått en influensaspruta den 15:e december:

  Medicinkliniken Umeå
  Verksamhetschef Cecilia Mattson

  Söndagen den 13:e December 2016 åkte min mor som ensam passagerare i taxi från Solhemmets äldrehem, betalade den samt gick med sin rullator in på Pingströrelsens Second-Hand och fann mig så vi tillsammans kunde glädjas åt att se, diskutera och handla människors donerade klenoder som julklappar till vår familj.

  Men julglädjen försvann på förmiddagen två dagar senare den 15:e December när jag ringde min mor och hörde henne nysa frekvent klagandes på illamående och aptitlöshet. När jag senare samma dag fick reda på att hon tidigare denna förmiddag mig ovetandes hade fått en influensaspruta förstod jag att vi skulle få en annorlunda jul.

  De årliga epidemier med det sjukdomsalstrande och ibland dödliga, men likväl ineffektiva, influensavaccin som den offentliga hälsovården årligen utsätter det godtrogna svenska folket för upplever jag ha sin rot i det inflytande och den makt som de stora företrädesvis amerikanska läkemedelsbolagen har lyckats få över det svenska medicinska etablissemanget.

  I linje därmed vägrar underdånigt de flesta inom hälsovården att ifrågasätta det officiella paradigmet om influensavaccinets förträfflighet och oskadlighet. Vaccinet sägs alltid med svenska ord vara “safe and effective” trots de tusentals svenskar som skadas – eller likt min mor faktiskt kan sägas avdödas – i vaccinreaktioner som regelmässigt åtföljer den årliga vaccinationskampanjen.

  En konsekvens därav i de offentliga sjukhusens behandling av influensavaccinationernas följder för särskilt de äldre i Sverige är att infektionsläkarna i sina resonemang och terapier inte utgår från vad som har utlöst sjukdomen, vilket leder dem till flera felaktiga slutsatser som t.ex. tidig tung antibiotikabehandling av förmodade bakteriella infektioner utan relevanta bevis därom. Vilket jag förstår verkar vara fallet här. Trots att jag vid upprepade tillfällen har omtalat för flera olika läkare att mammas symtom uppkom i direkt anslutning till influensavaccinationen.

  Jag har misslyckats att skydda min gamla mor från den officiella paradigmen om influensavaccinets ofarlighet och fördelar och känner mig därför förtvivlad inte bara för min mors onödiga lidande och alltför tidiga död utan även för min egen del.

  Denna förvivlan har förmått mig att göra en veritabel forskningsinsats på Internet i jakten efter ett botemedel för min mors allt sämre tillstånd.

  Och jag har faktiskt funnit en metod för att bota henne som är i enlighet med vetenskap och beprövad erfarenhet, nämligen intravenös behandling med askorbinsyra enligt de metoder som läkaren Robert Cathcart utvecklade och tillämpade som lärjunge till nobelpristagaren och mikrobiologins medgrundare Linus Pauling och hans mångåriga forskning i C-vitaminets baktericida och antivirala egenskaper.

  Cathcarts behandlingsprotokoll baserade på även hans egna mer än 20.000 behandlingar sen år 1970 är enkla och billiga att utföra samt har lett till många spektakulära resultat i form av oväntade tillfrisknanden från svåra sjukdomar.

  Med detta sagt ber jag dig läsa framför allt bifogat dokument av mig betitlat “Cathcart om oralt och intravenöst intag av C-vitamin”, Cathcarts egen mer medicinskt orienterade titel är naturligtvis en annan.
  I detta dokument imponeras jag av Cathcarts behandlingsresultat och stringenta logik givet de knappa ekonomiska förutsättningar han hade då det amerikanska medicinska etablissemanget förefaller ovilligt att finansiera ej vinststyrd forskning.

  Om du även kastar en blick å det andra bifogade dokumentet så ser du genast att ni snabbt, enkelt och billigt i eget lab skulle kunna tillverka natriumaskorbat för intravenös tillförsel till min mor.
  Och vad kan ni förlora på att ge henne del av det ?
  Även om chansen för hennes tillfrisknande nu bara är en på 100 så tycker jag ni borde göra det. Inte bara för min mor utan kanske framför allt därför att Paulings och Cathcarts forskning förtjänar uppmärksamhet även i det visavi USA´s medicinska etablissemang politiskt korrekta Sverige.
  Och jag tror givetvis att chansen är många, många gånger större än en på 100. Behandlingsstatistiken förefaller indikera det och människor i väsentligt värre tillstånd än mamma har tillfrisknat i dessa behandlingar på ett för dess tvivlare mirakulöst sätt.

  Med detta sagt är det min förhoppning att du ska ändra din mening om möjligt utfall av sådan å MAVA utförd behandling INNAN min livsglada mamma avlider.

 • Nedan publicerar jag som ett ytterligare argument mot den planerade tvångsvaccineringen det brev jag skrev I dag till Umeå medicinkliniks verksamhetschef där min mor nu ligger som ett kolli med dropp och syrgas efter att ha fått en influensaspruta den 15:e december:

  Medicinkliniken Umeå
  Verksamhetschef Cecilia Mattson

  Söndagen den 13:e December 2016 åkte min mor som ensam passagerare i taxi från Solhemmets äldrehem, betalade den samt gick med sin rullator in på Pingströrelsens Second-Hand och fann mig så vi tillsammans kunde glädjas åt att se, diskutera och handla människors donerade klenoder som julklappar till vår familj.

  Men julglädjen försvann på förmiddagen två dagar senare den 15:e December när jag ringde min mor och hörde henne nysa frekvent klagandes på illamående och aptitlöshet. När jag senare samma dag fick reda på att hon tidigare denna förmiddag mig ovetandes hade fått en influensaspruta förstod jag att vi skulle få en annorlunda jul.

  De årliga epidemier med det sjukdomsalstrande och ibland dödliga, men likväl ineffektiva, influensavaccin som den offentliga hälsovården årligen utsätter det godtrogna svenska folket för upplever jag ha sin rot i det inflytande och den makt som de stora företrädesvis amerikanska läkemedelsbolagen har lyckats få över det svenska medicinska etablissemanget.

  I linje därmed vägrar underdånigt de flesta inom hälsovården att ifrågasätta det officiella paradigmet om influensavaccinets förträfflighet och oskadlighet. Vaccinet sägs alltid med svenska ord vara “safe and effective” trots de tusentals svenskar som skadas – eller likt min mor faktiskt kan sägas avdödas – i vaccinreaktioner som regelmässigt åtföljer den årliga vaccinationskampanjen.

  En konsekvens därav i de offentliga sjukhusens behandling av influensavaccinationernas följder för särskilt de äldre i Sverige är att infektionsläkarna i sina resonemang och terapier inte utgår från vad som har utlöst sjukdomen, vilket leder dem till flera felaktiga slutsatser som t.ex. tidig tung antibiotikabehandling av förmodade bakteriella infektioner utan relevanta bevis därom. Vilket jag förstår verkar vara fallet här. Trots att jag vid upprepade tillfällen har omtalat för flera olika läkare att mammas symtom uppkom i direkt anslutning till influensavaccinationen.

  Jag har misslyckats att skydda min gamla mor från den officiella paradigmen om influensavaccinets ofarlighet och fördelar och känner mig därför förtvivlad inte bara för min mors onödiga lidande och alltför tidiga död utan även för min egen del.

  Denna förvivlan har förmått mig att göra en veritabel forskningsinsats på Internet i jakten efter ett botemedel för min mors allt sämre tillstånd.

  Och jag har faktiskt funnit en metod för att bota henne som är i enlighet med vetenskap och beprövad erfarenhet, nämligen intravenös behandling med askorbinsyra enligt de metoder som läkaren Robert Cathcart utvecklade och tillämpade som lärjunge till nobelpristagaren och mikrobiologins medgrundare Linus Pauling och hans mångåriga forskning i C-vitaminets baktericida och antivirala egenskaper.

  Cathcarts behandlingsprotokoll baserade på även hans egna mer än 20.000 behandlingar sen år 1970 är enkla och billiga att utföra samt har lett till många spektakulära resultat i form av oväntade tillfrisknanden från svåra sjukdomar.

  Med detta sagt ber jag dig läsa framför allt bifogat dokument av mig betitlat “Cathcart om oralt och intravenöst intag av C-vitamin”, Cathcarts egen mer medicinskt orienterade titel är naturligtvis en annan.
  I detta dokument imponeras jag av Cathcarts behandlingsresultat och stringenta logik givet de knappa ekonomiska förutsättningar han hade då det amerikanska medicinska etablissemanget förefaller ovilligt att finansiera ej vinststyrd forskning.

  Om du även kastar en blick å det andra bifogade dokumentet så ser du genast att ni snabbt, enkelt och billigt i eget lab skulle kunna tillverka natriumaskorbat för intravenös tillförsel till min mor.
  Och vad kan ni förlora på att ge henne del av det ?
  Även om chansen för hennes tillfrisknande nu bara är en på 100 så tycker jag ni borde göra det. Inte bara för min mor utan kanske framför allt därför att Paulings och Cathcarts forskning förtjänar uppmärksamhet även i det visavi USA´s medicinska etablissemang politiskt korrekta Sverige.
  Och jag tror givetvis att chansen är många, många gånger större än en på 100. Behandlingsstatistiken förefaller indikera det och människor i väsentligt värre tillstånd än mamma har tillfrisknat i dessa behandlingar på ett för dess tvivlare mirakulöst sätt.

  Med detta sagt är det min förhoppning att du ska ändra din mening om möjligt utfall av sådan å MAVA utförd behandling INNAN min livsglada mamma avlider.

 • Det här är ju ett beställningsjobb från någon lobbyist som arbetar för läkemedelsindustrin. Undrar om Arkelsten blivit erbjuden anställning när den obefintliga politiska karriären är över eller om det tickat in lite cash på något nummerkonto?

 • Det här är ju ett beställningsjobb från någon lobbyist som arbetar för läkemedelsindustrin. Undrar om Arkelsten blivit erbjuden anställning när den obefintliga politiska karriären är över eller om det tickat in lite cash på något nummerkonto?

 • Man kanske skall undersöka om hennes bankkonto på sistone har fått en liten boost i form av en donation. Tyvärr finns det alltid lydiga idioter utan information och i yttringsfriheten får man säger vad man vill, men att Bonnier stänga av kommentarerna förvånar inte , han är Illuminati och detta betyder en viss inställning till livet ffa. av andra människor

 • Sofia Arkelsten är korkad. När hon var partisekreterare för Moderaterna påstod hon att partiet varit drivande i kampen för införande av allmän rösträtt och i kampen mot Apartheid. Direkta lögner. Efter dessa grodor fick hon sparken av Reinfeldt.

 • Arkelstens/Moderaternas propagerande för tvångsvaccinering är fruktansvärt upprörande. Detta uttalande är sannolikt en testballong som skall sondera terrängen, en form av inledande opinionsundersökning i syfte att kolla hur människor reagerar. Fler makthavare kommer garanterat att följa i Arkelstens vaccinfotspår. Det finns en lavin av forskning och tragiska erfarenheter av vad vacciner gör med människors hälsa. Inte minst skrämmande är de mentala och fysiska förändringar som många forskare anser drabbar alla vaccinerade, även de som verkar ha klarat sig utan biverkningar; sänkt IQ, försämrat immunförsvar, degenerativa sjukdomar som Alzheimers och Parkinsons, organskador, genetiska förändringar på avkomma, för tidig död och så vidare. Viktigt att förstå är att en allmän IQ-sänkning hos mänskligheten får katastrofala följder för vår samlade förmåga att tänka kritiskt och genomskåda manipulation.

  Mike Adams från Natural News berättar kort om vacciningrediensernas negativa inverkan på människors hälsa: https://www.youtube.com/watch?v=3AgKBVaPKWo

  “Det har aldrig funnits ett säkert vaccin” http://poisontruth.com/vaccines-safe-toxic

 • Man kanske skall undersöka om hennes bankkonto på sistone har fått en liten boost i form av en donation. Tyvärr finns det alltid lydiga idioter utan information och i yttringsfriheten får man säger vad man vill, men att Bonnier stänga av kommentarerna förvånar inte , han är Illuminati och detta betyder en viss inställning till livet ffa. av andra människor

 • Sofia Arkelsten är korkad. När hon var partisekreterare för Moderaterna påstod hon att partiet varit drivande i kampen för införande av allmän rösträtt och i kampen mot Apartheid. Direkta lögner. Efter dessa grodor fick hon sparken av Reinfeldt.

 • Arkelstens/Moderaternas propagerande för tvångsvaccinering är fruktansvärt upprörande. Detta uttalande är sannolikt en testballong som skall sondera terrängen, en form av inledande opinionsundersökning i syfte att kolla hur människor reagerar. Fler makthavare kommer garanterat att följa i Arkelstens vaccinfotspår. Det finns en lavin av forskning och tragiska erfarenheter av vad vacciner gör med människors hälsa. Inte minst skrämmande är de mentala och fysiska förändringar som många forskare anser drabbar alla vaccinerade, även de som verkar ha klarat sig utan biverkningar; sänkt IQ, försämrat immunförsvar, degenerativa sjukdomar som Alzheimers och Parkinsons, organskador, genetiska förändringar på avkomma, för tidig död och så vidare. Viktigt att förstå är att en allmän IQ-sänkning hos mänskligheten får katastrofala följder för vår samlade förmåga att tänka kritiskt och genomskåda manipulation.

  Mike Adams från Natural News berättar kort om vacciningrediensernas negativa inverkan på människors hälsa: https://www.youtube.com/watch?v=3AgKBVaPKWo

  “Det har aldrig funnits ett säkert vaccin” http://poisontruth.com/vaccines-safe-toxic

 • Svagt av Dagens Medicin, som ägs av Bonnierskoncernen, att stänga av kommentarsfältet. Har de aktier eller släktingar inom vaccinindustrin?

  Det här var inget vidare intelligent förslag av moderaterna som nu skjuter sig själva i foten. Ska de lämna walk-over till andra partier?

 • Svagt av Dagens Medicin, som ägs av Bonnierskoncernen, att stänga av kommentarsfältet. Har de aktier eller släktingar inom vaccinindustrin?

  Det här var inget vidare intelligent förslag av moderaterna som nu skjuter sig själva i foten. Ska de lämna walk-over till andra partier?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *