Mamma valde homeopati i stället för amfetamin för sin son

  0

  Maria MibsonFrån skolans utpekade, och stundtals kraftigt mobbade, buse, till idag framgångsrik entreprenör. “Utan homeopatisk behandling hade det inte gått”, säger Maria Mibson bestämt. Hon är en stridbar mamma, som fått ta många fajter för sin son. Det skriver Margot Granvik för Dagens Homeopati.

  “Pelle var en liten och livlig kille, vetgirig, tyckte om att läsa, vara ute i skog och mark och att röra på sig. Han hade glimten i ögat och var god och kärleksfull”, berättar mamma Maria Mibson.

  Den första fajten hon fick ta för sin busiga grabb var att han skulle slippa sova middag på dagis. Det hade han slutat med när han var 1,5 år. Han fick lugnare nätter med bättre sömn när han inte sov middag.

  Med det inledde Maria Mibson en mångårig kamp för att få omgivningen att göra rätt för sonen.

  Läs mer i Dagens Homeopati


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikelStudie: Magnetisk manipulation av hjärncentra minskar tron på Gud och fördomar mot immigranter påstår forskare
  Nästa artikel“The Drone Papers” – Obamas drönarkrig avslöjat som extremt blodigt och ineffektivt
  NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer