Mamma valde homeopati i stället för amfetamin för sin son

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 oktober 2015
- NewsVoice redaktion
ArcanumSkolan

Maria MibsonFrån skolans utpekade, och stundtals kraftigt mobbade, buse, till idag framgångsrik entreprenör. “Utan homeopatisk behandling hade det inte gått”, säger Maria Mibson bestämt. Hon är en stridbar mamma, som fått ta många fajter för sin son. Det skriver Margot Granvik för Dagens Homeopati.

“Pelle var en liten och livlig kille, vetgirig, tyckte om att läsa, vara ute i skog och mark och att röra på sig. Han hade glimten i ögat och var god och kärleksfull”, berättar mamma Maria Mibson.

Den första fajten hon fick ta för sin busiga grabb var att han skulle slippa sova middag på dagis. Det hade han slutat med när han var 1,5 år. Han fick lugnare nätter med bättre sömn när han inte sov middag.

Med det inledde Maria Mibson en mångårig kamp för att få omgivningen att göra rätt för sonen.

Läs mer i Dagens Homeopati

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Homeopati

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *