Putin: ” Does anyone even listen to us?”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 oktober 2015
- NewsVoice redaktion

“Putin answers questions from a UK journalist in relation to his intentions of getting along with the US. The treaty that he refers to in the conversation is the The Anti-Ballistic Missile Treaty (ABM Treaty or ABMT) between the United States and the Soviet Union on the limitation of the anti-ballistic missile (ABM) systems used in defending areas against ballistic missile-delivered nuclear weapons. The United States withdrew in 2002.”

Översättningens korrekthet har inte kontrollerats av NewsVoice.

Videokälla: Globalnews.ca enligt YouTube-användaren Inessa S

Putin-2015-Do-anyone-even-listen-to-us

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Putin
 • Bendt Fredriksson. Håller helt med dig. Staten vill in i Nato men inte nationen som utgörs av folket. Staten är alltså inte detsamma som folket. Enligt grundlagen utgår den offentliga makten från folket. Det här är ett lika sant uttryck som “grönt är skönt”. I verkligheten är staten och statsapparaten inkl politiker styrda av andra än folket. Vi har längre utgjort en lydstat till USA som utövat inflytande över landet såväl ekonomiskt, kulturellt, militärt som politiskt.

  Det skulle se väldigt illa ut för företaget/varumärket Sverige, som säger sig vara världsbäst på allt, om de körde över folket i denna fråga. Frågan är hur de ska “krångla sig ur” dilemmat med att folket inte vill ha någon anslutning. Folket är alltid förlorare/kanonmat vid elitisternas krigsföring för att erövra territorier och resurser. Hela Asien, med alla sina råvaror, hägrar för västerländsk exploatering.

  Vi styrs av liberalism som överideologi inom alla samhälleliga fält. Liberalism är inte förenligt med demokrati, dvs majoritetsbeslut, då denna typ av idé inte går att förena med liberalismens tankar om individens fri- och rättigheter; vilket ska läsas företagarnas rättigheter. Västerländsk demokrati handlar om att skapa institutioner som ska se till att inte majoriteten får sin vilja igenom. Det är därför vi har de lagar och myndighetsutövning som vi har – allt i syfte att missgynna folket och ta ifrån dem landets resurser och politiskt inflytande.

  Ska bli intressant hur de fortsättningsvis ska rättfärdiga en natoanslutning. Förmodar att de måste trappa upp sin propaganda. Kanske snart dags för en “false flag”-händelse?

 • Bendt Fredriksson. Håller helt med dig. Staten vill in i Nato men inte nationen som utgörs av folket. Staten är alltså inte detsamma som folket. Enligt grundlagen utgår den offentliga makten från folket. Det här är ett lika sant uttryck som “grönt är skönt”. I verkligheten är staten och statsapparaten inkl politiker styrda av andra än folket. Vi har längre utgjort en lydstat till USA som utövat inflytande över landet såväl ekonomiskt, kulturellt, militärt som politiskt.

  Det skulle se väldigt illa ut för företaget/varumärket Sverige, som säger sig vara världsbäst på allt, om de körde över folket i denna fråga. Frågan är hur de ska “krångla sig ur” dilemmat med att folket inte vill ha någon anslutning. Folket är alltid förlorare/kanonmat vid elitisternas krigsföring för att erövra territorier och resurser. Hela Asien, med alla sina råvaror, hägrar för västerländsk exploatering.

  Vi styrs av liberalism som överideologi inom alla samhälleliga fält. Liberalism är inte förenligt med demokrati, dvs majoritetsbeslut, då denna typ av idé inte går att förena med liberalismens tankar om individens fri- och rättigheter; vilket ska läsas företagarnas rättigheter. Västerländsk demokrati handlar om att skapa institutioner som ska se till att inte majoriteten får sin vilja igenom. Det är därför vi har de lagar och myndighetsutövning som vi har – allt i syfte att missgynna folket och ta ifrån dem landets resurser och politiskt inflytande.

  Ska bli intressant hur de fortsättningsvis ska rättfärdiga en natoanslutning. Förmodar att de måste trappa upp sin propaganda. Kanske snart dags för en “false flag”-händelse?

 • NATO vill in i Sverige, och Sverige vill in i NATO. Vi har varit där alltid, fast inte officiellt. Sverige anses hysa hemliga NATO baser. Troligen under vatten då.

  Problemet styrande har är att man inte har demokratiska mandat för att gå med i NATO, så man får skrämma oss så vi fattar.

 • NATO vill in i Sverige, och Sverige vill in i NATO. Vi har varit där alltid, fast inte officiellt. Sverige anses hysa hemliga NATO baser. Troligen under vatten då.

  Problemet styrande har är att man inte har demokratiska mandat för att gå med i NATO, så man får skrämma oss så vi fattar.

 • Här kommer en förkortad korrekt översättning;

  Ryssland har, efter sovjets upplösning, upphört med att använda sitt försvar, citationstecken försvar, för att verka i annat än nationella intressen, dvs upprätthålla sina nationella gränser.

  Man upphörde [1991] med att provocera och flyga längst andra länders territorium.

  USA fortsatte att flyga längst Ryska gränser och flög och flög och flög.

  fram tills för 3 år sedan [denna interjuv] då slutade de när Ryssland återupptog sina flygningar. Istället började man använda NATO mot Ryska flyg och kallar Ryssland för agressor. Hur frisk är man i huvudet egentligen som påstår att Ryssland är agressor när Ryssland gör samma sak som USA?

  USAs flygningar gör med bestyckade kärnvapen, de har natobaser över hela världen.

  Rysslands militära budget, mätt i dollar, passersde precis 50 miljarder. Det är en 10-del av pentagon. Vår budget räcker bara för nationella försvaret samt ett par baser vi har i länder som bett om hjälp mot terrorism.

  Ktigiztan, som fått problem av terrorister i afghanistan och så samma med tjadikistan. Ryssland blev inbjuden av presidenten att hjälpa dem. Och på detta svarar nato att vi [Ryssland] är agressor? Hur frisk är man i tanken?

  Till oss har man [nato] sagt att vi inte ska lägga oss i deras expansion, vi har inget med det att göra när vi försöker få dialog. Bra då gör vi likadant.

  Det var inte vi som gick ifrån samtalen om nukleära vapen, man sa ingenting till oss utan lämnade oss bara.

 • Här kommer en förkortad korrekt översättning;

  Ryssland har, efter sovjets upplösning, upphört med att använda sitt försvar, citationstecken försvar, för att verka i annat än nationella intressen, dvs upprätthålla sina nationella gränser.

  Man upphörde [1991] med att provocera och flyga längst andra länders territorium.

  USA fortsatte att flyga längst Ryska gränser och flög och flög och flög.

  fram tills för 3 år sedan [denna interjuv] då slutade de när Ryssland återupptog sina flygningar. Istället började man använda NATO mot Ryska flyg och kallar Ryssland för agressor. Hur frisk är man i huvudet egentligen som påstår att Ryssland är agressor när Ryssland gör samma sak som USA?

  USAs flygningar gör med bestyckade kärnvapen, de har natobaser över hela världen.

  Rysslands militära budget, mätt i dollar, passersde precis 50 miljarder. Det är en 10-del av pentagon. Vår budget räcker bara för nationella försvaret samt ett par baser vi har i länder som bett om hjälp mot terrorism.

  Ktigiztan, som fått problem av terrorister i afghanistan och så samma med tjadikistan. Ryssland blev inbjuden av presidenten att hjälpa dem. Och på detta svarar nato att vi [Ryssland] är agressor? Hur frisk är man i tanken?

  Till oss har man [nato] sagt att vi inte ska lägga oss i deras expansion, vi har inget med det att göra när vi försöker få dialog. Bra då gör vi likadant.

  Det var inte vi som gick ifrån samtalen om nukleära vapen, man sa ingenting till oss utan lämnade oss bara.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *