“Online-fitta” – Företag vill att kvinnor ska ha bluetooth i vaginan

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 8 oktober 2015
- NewsVoice redaktion

Looncup-vagina-bluetooth2En ny potentiell produkt för världsmarknaden använder sajten Kickstarter för att utveckla en teknisk lösning som ska placeras i vaginan. Tanken är att den bluetooth-uppkopplade koppen “Looncup” ska förmedla information till en smartphone om menstruationsblodets mängd, även data om sömnkvalitet och stress kan förmedlas till appen.

Using Bluetooth, the product will alert users when their cup is 50 percent and 70 percent full. As well as notifying users of their cup capacity, the Looncup can alert women to potential problems such as sleep loss or stress by analyzing the color of the blood.”

“We believe that each tiny Looncup can make a huge impact on the lives of women around the world, and we need your help. Looncup is safe, convenient and so smart, with a securely embedded sensor that talks to your smartphone.” / Looncup, Kickstarter

Företaget lämnar inga garantier för att “apparaten” inte skapar genförändringar eller ger cancer pga strålningen som vagina och äggstockar utsätts för.

Läs mer på RT.com

Läs mer på Kickstarter

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • “Feministrörelsen” kommer aldrig vinna kampen om uttrycket fitta. Det är och har tyvärr alltid smutsat livets egen källa och ursprung. Det är som porren. Den kan aldrig bli rumsren, medan erotiken med sin laddning utan problem tankeöverför minsta antydan, sinnesrörelse och förväntan om sinnlig njutning och för mänskligheten till allt större rumsupplevelser. https://www.youtube.com/watch?v=uX_8d-XwSyc

  …………………….

  Bland porrens ikoner står fysiken blek och betraktar storleken överträffas av hastigheten i motorriken…

  Objektifieringen tar bort all spänning, fantasi och lust. Panga på i rödbetan har aldrig fungerat annat än tabubelagda kulturer.. Ett förtryck skapar sin antites i ett annat..
  …………………….

  Blåtand i vaginan? Tekniken biter tillbaka…

 • Jag vet inga detaljer om uppfinningen, men det låter som en “BH-produkt”. Sedan tonåren har jag varit övertygad om att det är män som designar bh-ar. De är utformade på sätt som ser gulligt/sexigt ut, men när man har stor byst skär smala bh-band in i axlarna och skadar på sikt nervkommunikationen med nackproblem som följd. För några år sen kom en studie om att, ja, det är mest män som designar bh-ar. Metallbyglar i kupan gör att bysten ser rundad och vacker ut, men metallen skadar och för några år sen kom en studie som visar att metallbågar i bh-har ger ökad risk för bröstcancer.

  Så, BT-menskoppen är inte ett nypåfund, rent konceptuellt. Det är en förlängning av en flerhundraårig önskan om att kuva naturen. Drivkraften att klämma in, begränsa och göra sig “vacker” på bekostnad av hälsa, komfort och personliga preferenser har styrt oss länge. I fallet med bh-n har jag kastat den sen många år, trots att “mjölkbutikerna” hänger ner över magen. Min egen mor brukar gräla på mig att jag måste använda dessa tortyrredskap, och anser att det är viktigare att göra sig vacker för omgivningen än att må bra själv. Och det är där jag tror att navet i problematiken ligger – att vi är så programmerade att omforma oss och bli något vi inte är för att duga.

  Menskoppen är ett led i att fjärma oss från livet, ja. Därför att liv och natur tolkas som farligt, smutsigt och äckligt. På så sätt kommer vår “kultur” att ta död på sig själv. Det kanske bara är naturens självläkande funktion som hela tiden söker balans?

 • Hittar inga referenser till att denna manick skulle stamma från Japan. Annars är ju det landet förlovat med hygienuppfinningar som kan få ögonbryn att svaja..

  Smartphonekonceptet har tydligen obegränsade möjligheter att ta över sina användares (under)liv.. Misfit? Vi behöver inte uppfinna robotar. Vi blir dem…

  Mänskligheten stirrande ner i backen kan numer se framtiden för sina fötter i telefonen.. Den ena handen vet inte vad den andra gör med laddaren..

 • Miriam@ Tycker att du för en pseudodiskussion för att lägga ut dimridåer som förtar artikelns centrala problemställning. Håller med redaktören om att vi bör återta ordet och avsnuska det samt hålla oss till ämnet dvs den “transhumanistiska idén med att sätta in bluetooth i vaginan”.

 • @Birgitta: Med samma argumentation försöker folk försvara sin rätt att använda ordet negerboll, där neger påstås vara gammalt och folkligt och härledas till ordet svart, trots att massor med människor blir kränkta av det rasistiska ordet. Varför är det så viktigt att det skall stå online-fitta i rubriken? Det kvinnliga könsorganet är så mycket mer än en menstruationen.

 • Miriam@ Här agerar du som en språkpolis med ett normativt synsätt på språkbruk. Ordet fitta är ett folkligt uttryck med anor långt tillbaka i tiden.Olika språkliga uttryck stod i korrespondens med naturen och gav en intersubjektiv förståelse. Ordet uppfattades som vulgärt och anstötligt i borgerliga kretsar på 1800-talet. Under denna tid var man också tvungen att täcka välsvarvade bordsben för att inte de borgerliga herrarna skulle bli alltför upphetsade. En kvinnas könsdelar kom därför att kallas för framstjärt. Kanske hade du inte blivit lika upprörd om redaktören valt detta ord?

  Substantivet fitta har varit stigmatiserat länge och upptogs “först i SAOL 11 (1986) trots att ordet enligt SO (2009) är belagt redan på mitten av 1600-talet och torde ha varit brukligt sedan dess.”

  Jag tycker att redaktören gjort ett bra val när han satt rubriken då han språkspelar med olika, underförstådda, associativa betydelser av ordet fitta.

  Tycker att det är anmärkningsvärt, och ganska typiskt får kulturmarxister, att blanda bort korten och fokusera på marginella saker för att leda bort uppmärksamheten från centrala huvudfrågor. I det här fallet handlar det om att ge uppmärksamhet åt ordet fitta istället för att bli upprörd över industrins försök att normalisera en wifi-menskopp. Vilken normal kvinna har behov av detta?

  http://scripta.kotus.fi/www/verkkojulkaisut/julk39/antologi2015.pdf

 • @Birgitta: Varför inte skriva vad det är? En online-menskopp. Istället använder man en vulgär benämning på det kvinnliga könet för att göra det hela slafsigare. Det hjälpet inte att försöka härleda det till “våt ängsmark”. Fitta är ett vulgärt ord som även kan användas som skällsord för personer, eller vill ni påstå att når ni talar med era döttrar och mödrar om deras kön så säger ni “fittan”? Att radikala feminister brukar det är naturligtvis ett sätt att medvetet provocera utifrån normen. Det finns fortfarande en beröringsskräck kring kvinnors menstruation som något fult eller obehagligt. Man behöver inte gilla en blåtandsmenskopp, men sluta upp med att göra allt slaffsigare än det är. Det luktar kvinnoförakt.

 • Miriam@ Kan du försöka att utveckla på vilket sätt som “kvinnoföraktet lyser igenom”….

  Jag är kvinna och jag förstår inte riktigt vad du menar. Jag samläser rubrik och innehåll samt läser mellan raderna och förstår mycket väl redaktörens goda intentioner.

  Det är, åtminstone för mig, helt klart att produktutvecklaren hyser inte bara ett kvinnoförakt utan även ett kvinnohat mot vår reproduktiva förmåga. Produkten verkar syfta till att skada livets källa – hos så många som möjligt. Producenten visar därmed en politiskt korrekt förakt för den reproduktiva förmågan i likhet med den feministiska rörelsens aggressiva agitation för abort och misstycke över att kvinnor är hemma och när familjen. Varför ska feminister och online-fitta-producenter bestämma över våra kroppar?

 • Helt vansinningt…ett nytt tips till Big Pharma att tjäna pengar sör det är väl till dem det är tänkt att säljas så småningom. Samtidigt varnar 190 forskare för att vi kommer att dö i förtid p g a tekniken med surfplattor m fl liknande strålprylar.

 • Bloggekarl, rubriken är kanske snaskig eftersom ordet fitta förfulats, men nu får den stå kvar. Glöm dock inte vad ordet betyder etymologiskt: fitta/fittja = fuktig/våt ängsmark eller strandäng.

  Ref
  http://www.tusenord.com/read.php?6,8020,10643

  Jag noterar i övrigt att feminister använder ordet mycket och ogenererat. Bra att man vill avsnuska ordet…

  Låt oss gå tillbaka till den transhumanistiska idén med att sätta in bluetooth i vaginan.

 • Uppfattar inte alls något kvinnoförakt. Däremot det bestialiska att stråla sönder vårt lilla heliga. Förakt mot allt vad liv innebär.

 • Jag är kvinna och håller med de mesta kommentatorer, helt idiotisk och pga strålning säkert cancerframkallande. Åter igen ett produkt ingen behöver.
  Intressant att så få kvinnor svarar. Miriam verkar har fått det om bakfoten. Produktet visar kvinnoförakt men inte artikeln, den informerar.

 • Tydligt exempel på NWO-diktaturens steg för att kontrollera och förslava mänskligheten.
  Att sätta in tekniska prylar i kroppen ingår.

 • Miriam, det var jag som satte rubriken. Jag är medveten om att den kan missuppfattas eller betraktas som stötande. Du kan dock vara säker på att det inte finns något förakt mot kvinnor. Tvärtom. Jag anser att denna typ av teknisk utveckling i sig är ett förakt mot kvinnan och allmänt mot individens förmåga att utan teknikens hjälp veta hur denne mår etc.

  Vi måste passa oss för denna teknikstyrda utveckling anser jag som fri debattör. Sprid gärna artikeln till alla kvinnor du känner.

  Nästa artikel i ämnet kommer att heta “Online-kuken” och den är inte föraktfull mot mannen.

 • Vi utsätts för mobil- och WIFI-strålning dagligen som är farlig. Ska vi utsätta kvinnans vagina för strålning är mänskligheten illa ute…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *