“Online-fitta” – Företag vill att kvinnor ska ha bluetooth i vaginan

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 oktober 2015
- NewsVoice redaktion

Looncup-vagina-bluetooth2En ny potentiell produkt för världsmarknaden använder sajten Kickstarter för att utveckla en teknisk lösning som ska placeras i vaginan. Tanken är att den bluetooth-uppkopplade koppen “Looncup” ska förmedla information till en smartphone om menstruationsblodets mängd, även data om sömnkvalitet och stress kan förmedlas till appen.

Using Bluetooth, the product will alert users when their cup is 50 percent and 70 percent full. As well as notifying users of their cup capacity, the Looncup can alert women to potential problems such as sleep loss or stress by analyzing the color of the blood.”

“We believe that each tiny Looncup can make a huge impact on the lives of women around the world, and we need your help. Looncup is safe, convenient and so smart, with a securely embedded sensor that talks to your smartphone.” / Looncup, Kickstarter

Företaget lämnar inga garantier för att “apparaten” inte skapar genförändringar eller ger cancer pga strålningen som vagina och äggstockar utsätts för.

Läs mer på RT.com

Läs mer på Kickstarter

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq