2016 kommer det att finnas 5,5 miljoner stridsdugliga muslimska män i Tyskland

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 november 2015
- NewsVoice redaktion
George Igler - Photo: Dale Hurd

George Igler - Photo: Dale HurdDEBATT. Libyen hotade nyligen med att deportera miljontals migranter till Europa om inte EU erkänner landets islamistiska regering och enligt kalkyler kommer det 2016 att finnas 5, 5 miljoner stridsdugliga muslimska män i Tyskland. Det skriver George Igler som är politisk analytiker och chef för the Discourse Institute. Han varnar för att Europas flyktingkris bara har börjat. 

Text: George Igler | Svensk ansvarig utgivare: Ingrid Carlqvist och översättning Maria Celander | Foto: Dale Hurd | Texten är en återpublicering, källa: Gatestoneinstitute.org

[Gatestoneinstitutet har sagt upp samarbetet med Ingrid Carlqvist (SD) och meddelar det i slutet av de artiklar som skrivits av Carlqvist för institutet. Bloggen interasistmen.se skriver att orsaken är att Carlqvist öppnade upp för ett samarbete mellan SD och nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen. – NewsVoice, 9 okt 2016]

I ett Europa där politikerna verkar förtrollade av multikulturalismen verkar ungrarna, efter sekler av invasioner och försök till invasioner, skamlöst immuna mot politisk korrekthet. Det tar sig till och med uttryck i det ungerska språket, där det vardagliga uttrycket för rättframhet är magyarul mondva, vilket bokstavligen betyder “tala ungerska”.

Över 400 000 migranter, företrädesvis muslimer, tog sig in i Ungern illegalt innan man byggde gränsstaketet som stoppade dylika räder i slutet av oktober. Världspressen har gjort sitt bästa för att antingen förvränga denna verklighet eller mörklägga den helt.

ArcanumSkolan 2024
 • “Hälften av alla migranter som kommer under vilket givet år som helst, har kommit redan i början av oktober. Den andra halvan kommer mellan oktober och december… Om denna tendens står sig kan vi vänta oss raka motsatsen till ett vinterlov och bör i stället förbereda oss på en ökande ström av människor.” — Ungerns president Viktor Orbán, 21 september 2015.
 • FNs flyktingkommission meddelade 2 november att antalet människor som tagit sig in i Europa illegalt i oktober (218 394) nästan tangerade antalet som kom under hela 2014 (219 000).
 • Verkligheten på centralstationen i Budapest måste ses för att man ska kunna förstå den. Det går 200 migranter, företrädesvis unga muslimska män, på varje ungrare. Nykomlingarna ägnar sig åt sporadiskt våld, startade upplopp då de fick syn på en kamera och lämnade högar med avföring efter sig på stationen.
 • Enligt Björn Höcke, företrädare för populistiska Alternative für Deutschland, (AfD), kommer det 2016 att finnas lika många stridsdugliga muslimska män i Tyskland (5,5 miljoner) som det finns unga tyska män i samma ålder.
 • 2 november hotade Libyen att skicka miljoner afrikanska migranter till Europa om inte EU erkänner dess självutnämnda (islamistiska) regering.

Text: George Igler

Läs hela artikeln på svenskspråkiga Gatestone Institutets hemsida

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • SvD (25 juli 2016): Fyra dödliga attacker i Tyskland – på en vecka

  “Tyskland har skakats av flera dödliga attacker den senaste veckan. I söndags utlöstes en explosion i närheten av en musikfestival, en gravid kvinna dödades av en man med machete och fredagens blodiga dåd i ett köpcenter i München tog nio liv. SvD sammanfattar de senaste händelserna som chockat Tyskland.”

  Guardian (25 juli 2016): Germany boosts police presence and warns of further terrorism

  “Germany will boost police presence at airports and train stations and carry out stop-and-search operations close to border areas, as residents were told to brace themselves for more acts of terrorism.”

 • Glöm inte bort att stridsdugliga män också är vad som behövs för barnproduktion. Och eliterna menar verkligen allvar med att förpassa den europeiska etniska typen till historien.
  Kanske som straff för att nazisterna förknippas med att vilja bevara den.
  Givetvis är de ett hot om Usa utnyttjar sitt inflytande över radikala islamister. Men vad händer om europeiska politiker och media öppet och ilsket anklagar Usa för att vara den verklige aktören? Tystnad om detta lär inte göra risken mindre.

 • Tanken är nog att Europa skall tvingas bidra med dessa stridsdugliga muslimer till Usas krig mot Kina Ryssland och Indien, annars tar de över helt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *