2016 kommer det att finnas 5,5 miljoner stridsdugliga muslimska män i Tyskland

publicerad 15 november 2015
- av NewsVoice
George Igler - Photo: Dale Hurd

George Igler - Photo: Dale HurdDEBATT. Libyen hotade nyligen med att deportera miljontals migranter till Europa om inte EU erkänner landets islamistiska regering och enligt kalkyler kommer det 2016 att finnas 5, 5 miljoner stridsdugliga muslimska män i Tyskland. Det skriver George Igler som är politisk analytiker och chef för the Discourse Institute. Han varnar för att Europas flyktingkris bara har börjat. 

Text: George Igler | Svensk ansvarig utgivare: Ingrid Carlqvist och översättning Maria Celander | Foto: Dale Hurd | Texten är en återpublicering, källa: Gatestoneinstitute.org

[Gatestoneinstitutet har sagt upp samarbetet med Ingrid Carlqvist (SD) och meddelar det i slutet av de artiklar som skrivits av Carlqvist för institutet. Bloggen interasistmen.se skriver att orsaken är att Carlqvist öppnade upp för ett samarbete mellan SD och nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen. - NewsVoice, 9 okt 2016]

I ett Europa där politikerna verkar förtrollade av multikulturalismen verkar ungrarna, efter sekler av invasioner och försök till invasioner, skamlöst immuna mot politisk korrekthet. Det tar sig till och med uttryck i det ungerska språket, där det vardagliga uttrycket för rättframhet är magyarul mondva, vilket bokstavligen betyder "tala ungerska".

Över 400 000 migranter, företrädesvis muslimer, tog sig in i Ungern illegalt innan man byggde gränsstaketet som stoppade dylika räder i slutet av oktober. Världspressen har gjort sitt bästa för att antingen förvränga denna verklighet eller mörklägga den helt.

  • "Hälften av alla migranter som kommer under vilket givet år som helst, har kommit redan i början av oktober. Den andra halvan kommer mellan oktober och december... Om denna tendens står sig kan vi vänta oss raka motsatsen till ett vinterlov och bör i stället förbereda oss på en ökande ström av människor." — Ungerns president Viktor Orbán, 21 september 2015.
  • FNs flyktingkommission meddelade 2 november att antalet människor som tagit sig in i Europa illegalt i oktober (218 394) nästan tangerade antalet som kom under hela 2014 (219 000).
  • Verkligheten på centralstationen i Budapest måste ses för att man ska kunna förstå den. Det går 200 migranter, företrädesvis unga muslimska män, på varje ungrare. Nykomlingarna ägnar sig åt sporadiskt våld, startade upplopp då de fick syn på en kamera och lämnade högar med avföring efter sig på stationen.
  • Enligt Björn Höcke, företrädare för populistiska Alternative für Deutschland, (AfD), kommer det 2016 att finnas lika många stridsdugliga muslimska män i Tyskland (5,5 miljoner) som det finns unga tyska män i samma ålder.
  • 2 november hotade Libyen att skicka miljoner afrikanska migranter till Europa om inte EU erkänner dess självutnämnda (islamistiska) regering.

Text: George Igler

Läs hela artikeln på svenskspråkiga Gatestone Institutets hemsida