Du kan bota cancer med alternativa metoder – Det är vanligt i andra länder

publicerad 12 november 2015
- Torbjörn Sassersson red.
Kerstin Unger-Salén

INTERVJU. Kerstin Unger-Salén som botade sin egen cancer helt med alternativa metoder, diet, livsstilsförändring och kosttillskott intervjuas om hennes syn på cancer och problemen inom svensk cancersjukvård i jämförelse med den betydligt mer framgångsrika cancervården i Tyskland och Spanien.

Hennes budskap är tydligt. Du kan bota cancer med alternativa metoder utan risker för skadliga biverkningar. Hon är även öppen för integrativ medicin där man tar det bästa både från skolmedicinen och den alternativa vården.

Kerstin Unger-Salén berättar även om hur läkaren Henning Saupe kastades ut av svenska Socialstyrelsen, men istället startade en framgångsrik klinik i Tyskland där han arbetar med värmeterapi för att behandla cancer.

Kerstins blogg: Alltomcancer.com | Läs Kerstin artiklar

Text: Torbjörn Sassersson

Kerstin Unger-Salén, Cas Bernats, Port de Sóller, Mallorca

Intervjun med Unger-Salén spelades in den 7 okt 2015 på hälsogården Cas Bernats strax utanför kuststaden Port de Sóller på Mallorca. Intervjun gjordes av Torbjörn Sassersson, redaktör för NewsVoice.se. Resan till Mallorca sponsrades av en privatperson (inte Kerstin) som läser NewsVoice.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *