Dr Peter Fisher: Recent clinical research in homeopathy – Part 1

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 november 2015
- NewsVoice redaktion
Peter Fisher, 2013

I detta föredrag berättar dr Peter Fisher om den senaste forskningen fram till år 2013 inom homeopati.

Bakom föredraget finns ArcanumSkolan som arrangerade symposiet: “Nordic Homeopathic Symposium 2013”. ArcanumSkolan publicerar samtliga 18 föredrag på sin hemsida.

Dr Peter Fisher (FRCP, FFhom) är Clinical Director och Director of Research vid Royal London Hospital for Integrated Medicine. Peter Fisher är medlem i The External Advisory Panel vid The National Institute for Health and Care Excellence (NICE). Han är även chefsredaktör för den medicinska tidningen Homeopathy.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *