Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Robert F. Kennedy och Ben Swann CBS46 tar strid för att få ut kopplingen autism-vaccin

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 20 november 2015
- Torbjörn Sassersson

Robert F. Kennedy Jr. ger CBS46-reportern Ben Swann högsta betyg för att denne vågar gå ut med att amerikanska Center for Disease Control (CDC) mörkat biverkningsdata som visar en koppling mellan vaccin och hjärnskador. Särskilt drabbade är afrikanska svarta pojkar under 36 månaders ålder. De löper 250% större risk att drabbas av autism efter en trippelvaccination, enligt forskningsdata som CDC förstört. 

Text: Torbjörn Sassersson

Robert F. Kennedy, Jr. skriver i en artikel den 1 november 2015:

Robert F. Kennedy,   Jr“Finally, courageous Atlanta CBS reporter Ben Swann tells the truth about the Center for Disease Control (CDC) whistleblower, the most censored story of the millennium. CDC’s senior vaccine safety scientist, Dr. William Thompson, has confessed that the CDC vaccine division has been concealing the link between certain vaccines and brain injuries including tics and autism, particularly in African-American children.”

Kennedy kallar detta för den mest censurerade nyheten i detta millennium och hänvisar till CDC-forskaren dr William Thompson som hoppade av CDC för att avslöja myndighetens folkhälsobrott.

William Thompson“Jag ångrar att jag och mina medförfattare uteslöt statistiskt signifikant information i vår artikel från 2004 publicerad i tidskriften “Pediatrics”. Uteslutna data visar att afrikanska pojkar som får trippelvaccin (MMR) innan en ålder av 36 månader löper en förhöjd risk att få autism” — CDC Senior Vaccine Safety Scientist, Dr. William Thompson, via sin advokat i augusti 2014

Afrika “injiceras” med autism?

CDC-forskaren dr William Thompson, som arbetar via en advokat för att få ut denna information, säger att risken för afrikanska pojkar under 36 månaders ålder löper hela 250% större risk att drabbas av autism på grund av trippelvaccin (MMR).

Thompson har framfört till den amerikanska kongressmannen Bill Posey att författarna till studierna vid ett möte beslöt sig för att förstöra forskningsmaterialet och istället 2004 publicera ett fabricerat resultat i “Pediatrics”.

Thompson:

“I have a boss who is asking me to lie … I’m not going to lie. I basically have stopped lying.”

“I have great shame now when I meet a family with kids with autism, because I have been a part of the problem.”

“You know, in the United States, the only mercury containing vaccine is for pregnant women. I can say confidently I do think thimerosal causes tics (Tourette’s syndrome). So I don’t know why they still give it to pregnant women. Like that’s the last person that I would give mercury to.”

Dr William Thompson pekar särskilt ut vaccintillsatsen tiomersal (thimerosal) som innehåller 49% kvicksilver som orsak till att vaccinerade barn får autism och “tics” (ofrivilliga spasmer).

Thompson beskriver att den amerikanska myndigheten Center for Disease Control (CDC), som i Sverige motsvaras av Folkhälsomyndigheten och European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) i Solna, inte varit transparenta när det gäller riskerna med vaccin och att CDC istället blir paralyserat så fort frågan om kopplingen vaccin-autism kommer på tal.

“I shoulder that the CDC has put the research ten years behind. Because the CDC has not been transparent, we’ve missed ten years of research, because the CDC is so paralyzed right now by anything related to autism.”

“The higher ups wanted to do certain things and I went along with it. I was, in terms of chain in command, I was number four out of the five. Colleen was the Division Chief … Frank is the Director of Immunization Safety. They are still all much more senior than me.”

Amerika “injiceras” med autism?

Flera kanaler i USA, tex CBS46, försöker få ut information, men journalister skriver att den amerikanska kongressen och industrin bjuder på maximalt motstånd. Enorma belopp står på spel, intriger, förlorad prestige och en ångest kring förringad läkemedelssäkerhet vänder upp och ner på allt.

Huvuden kommer att rulla om kopplingen mellan vaccin och autism exponeras.

Samtidigt ökar autismen i USA explosionsartat och orsakerna är okända, heter det. Skeptiker menar att autismen inte alls ökar, men CDC:s egen statistik visar motsatsen. Se tabellen. År 2010 uppvisade i USA 1 av 68 barn symptom inom spannet autism spectrum disorder.

CDC-autism_statistics-2012

Mörkning pågår även i Sverige

I Sverige råder en kontrollerad tystnad. Det visar åtskilliga påstötningar som gjorts av NewsVoice och hälsoaktivister som vill att bla Folkhälsomyndigheten ska ta ansvar för läkemedelssäkerheten för vacciner. Folkhälsomyndigheten presenterade i juni 2015 sina bevis för att vacciner fungerar, men myndigheten duckar konstant inför riskerna med vacciner.

NewsVoice rekommenderar videon nedan där hela historien beskrivs om hur dr William Thompson avslöjade CDC:s mörkning. Presentatör och berättarröst är dr Andrew Wakefield som NewsVoice, Vaccin.me, Celia Farber och Pål Bergström producerat en videointervju med.

Wakefield gick ut redan 1998 med att varna för en misstänkt koppling mellan mässlingsvirus, vaccin och en tarmsjukdom hos barn. Dr Andrew Wakefield har sedan dess utsatts för en smutskastningskampanj i media, precis som William Thomson nu går igenom.

I Sverige har de journalister som allra mest motarbetat Wakefields forskningsresultat varit Karin Bojs på DN och Inger Atterstam på SvD. NewsVoice har uppmanat journalister på flera svenska större medier att granska fallet med både Thompson och Wakefield, men de vägrar. Dessa journalister arbetar därmed för att skydda organiserad brottslighet inom läkemedelsindustrin genom att luta sig på pseudovetenskap och auktoritära uttalanden från myndigheterna där Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten är tongivande.

Text: Torbjörn Sassersson

The CDC Whistleblower

Relaterat

Robert F. Kennedy, Jr. CBS Reporter Ben Swann Tells the Truth About CDC Vaccine Cover-Up

The Thompson Transcripts: Shocking Revelations by the CDC Whistleblower

The Links between Vaccines and Autism: Congressman Bill Posey Calls For Investigation Of CDC Whistleblower William Thompson

BioMed Research International: Methodological Issues and Evidence of Malfeasance in Research Purporting to Show Thimerosal in Vaccines Is Safe

CDC vaccine whistleblower William Thompson: Will he maintain silence for the rest of his life?

CDC Scientist: ‘We scheduled meeting to destroy vaccine-autism study documents’

CBS Reporter Ben Swann Tells the Truth About CDC Vaccine Cover-Up

Key CDC scientist who downplayed vaccine-autism connection is now fleeing from justice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq