Sky News: “Varoufakis: Why Corbyn Is Like Thatcher”

4

Yanis Varoufakis“Former Greek finance minister Yanis Varoufakis has said new Labour leader Jeremy Corbyn is a “conviction politician” like Margaret Thatcher was”, Sky News wrote in September.

“He said anti-austerity and anti-war MP Mr Corbyn is someone viewed as extreme but who could shift the political scenery like the former Conservative prime minister.”

Read more

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
castoropollux
Gäst
3 november 2015 kl 11:26

Vore Sverige “moget” för en adekvat opposition så finns ju V redan här. Men Sverige är istället omoget och inte oväntat tar den rudimentära delen allt större plats under “larmar och gör sig till”… Medan de som kallar sig opposition röstar på jobbskatteavdrag och släppa vinstintressena och finansen fria.. Vilks målade väl rätt. Inhemska talibaner, sverigevänner (?) kunde göra processen bra mycket kortare och ge den politiska ambitionens krut tillräckligt med sprängkraft för att skjuta moder Sveas välfärd, trygghetssystem i sank. Om nu liberalerna gör allt för att ge fel sorts människor allt mer makt varför är sd deras otäcka värdekonservativa svans?

castoropollux
Gäst
3 november 2015 kl 11:06

“Prime Minister David Cameron has issued a stark warning that Labour under him posed “a threat to our national security, our economic security and your family’s security”.”

Camerons ryggdunkare o vänner, grisägare osv vet att hota med avgrunder i ekonomi, militärt och för familj. Annars betyder ju Arrestera, åtala och fängsla de riktiga skurkarna som man gjorde på Island att man tar tillbaka både initiativet och makten och slutar vara en svans åt banksters, privata vinstintressen osv..

Det här är inget tips åt SD’s furiosa väljarskara. De är fullständigt nöjda med att det är “invandrarnas” fel och bryr sig inte om hur fattiga vi blir eller hur mycket makt de skänker åt just kapitalets godtycke…

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
2 november 2015 kl 19:11

Ja, det är inte utan att man börjar känna ett litet spirande hopp ..av flera positiva anledningar den senaste tiden! 🙂

Agneta Norberg
Gäst
2 november 2015 kl 15:14

Tänk, det känns som om något positivt håller på att hända i världen. Ryssland säjer ifrån i Syrien, Maduro säjer ifrån i FN, Jeremy Corbyn får högerkrafterna inom Labour att skälva. Jag hoppas att de orkar fortsätta på den inslagna vägen och att vi ger dem vårt stöd och sprider goda nyheter om dem. Vi här i Sverige måste sätta press på våra vänster- sosse- och miljöpolitiker så att inte Sverige blir ett land som glider iväg mot höger och in i Natos famn.