Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Socialdemokratisk Radio försökte få socialsekreterare sparkad

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 november 2015
- NewsVoice redaktion

En ny form av journalistik framträder. Det handlar om angiverijournalistik, denna gång utförd av Sveriges Radio. Personer med fel åsikter baktalas och sedan är det upp till lyssnarna att agera utifrån ryktesspridningen. Ungefär så beskriver folkrörelsen Granskning Sverige hur public service-kanalen SR lagt upp det.

Alla som granskat svensk public service vet att den byggts upp och färgats av Socialdemokraterna. En person som hörde av sig till NewsVoice för en tid sedan menar att Socialdemokraterna sedan minst 30 år placerat sitt folk på viktiga beslutsfattande public service-positioner. Granskning Sverige anser att public service styrs av marxistiska kommunister.

I videon beskrivs hur sju personer samtidigt skrev nästan identiska mail med syftet att få SD-medlemmen Nina Drakfors sparkad på grund av vad hon skrivit på Facebook. Drakfors hängdes ut för att hon påstås ha spridit rasistiska åsikter, något som hon förnekar.

NewsVoice tar upp fallet som observatör av hur gammelmedierna använder sina maktpositioner för att “skita nedåt” i samhället. Problemet är att det stänker tillbaka på de som “sket först”. Ett annat syfte med att publicera Granskning Sveriges komiska självförsvar av sin lagliga åsiktsfrihet är även för att visa hur de sju angivarna och SR försvarar sig. Helt plötsligt är flera på semester. I ett samtal går en ansvarig på semester mitt under telefonsamtalet.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq