Socialdemokratisk Radio försökte få socialsekreterare sparkad

publicerad 28 november 2015
- av NewsVoice

En ny form av journalistik framträder. Det handlar om angiverijournalistik, denna gång utförd av Sveriges Radio. Personer med fel åsikter baktalas och sedan är det upp till lyssnarna att agera utifrån ryktesspridningen. Ungefär så beskriver folkrörelsen Granskning Sverige hur public service-kanalen SR lagt upp det.

Alla som granskat svensk public service vet att den byggts upp och färgats av Socialdemokraterna. En person som hörde av sig till NewsVoice för en tid sedan menar att Socialdemokraterna sedan minst 30 år placerat sitt folk på viktiga beslutsfattande public service-positioner. Granskning Sverige anser att public service styrs av marxistiska kommunister.

I videon beskrivs hur sju personer samtidigt skrev nästan identiska mail med syftet att få SD-medlemmen Nina Drakfors sparkad på grund av vad hon skrivit på Facebook. Drakfors hängdes ut för att hon påstås ha spridit rasistiska åsikter, något som hon förnekar.

NewsVoice tar upp fallet som observatör av hur gammelmedierna använder sina maktpositioner för att “skita nedåt” i samhället. Problemet är att det stänker tillbaka på de som “sket först”. Ett annat syfte med att publicera Granskning Sveriges komiska självförsvar av sin lagliga åsiktsfrihet är även för att visa hur de sju angivarna och SR försvarar sig. Helt plötsligt är flera på semester. I ett samtal går en ansvarig på semester mitt under telefonsamtalet.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Vilken fasa att behöva höra hur journalister på SR beter sig. Jag är inte alls förvånad, maktens språkrör har betett sig så här mig veterligen, rätt länge. De har haft makt att förvränga och tillintetgöra intelligenta, och väl behövliga, från PK-eliten, avvikande åsikter och kunskaper, som ofta är mer faktagrundade och angelägna för mänskligheten än det som maktens språkrör levererar. Det som är bra för makten är som bekant inte alltid bra för folket. De har trollat bort alt avvikande genom att klistra epitet på sina åsiktsmotståndare med känsloladdade ord, som drar med rullgardinen på alla som inte vet hur spelet spelas. Därmed kommer fullt legitima och angelägna kunskaper och åsikter i skym undan och kvar finns bara PK-eliten.

  • “En person har hört av sig” med inte analyserad hörsägen; “marxistiska kommunister”, “skita neråt”, “skita först”… Vad är det för pottnivå denna admin sänkt Newsvoice till?

    Newsvoice tar upp nya ämnen och infallsvinklar – alltid instämmer jag inte i men onekligen breddas den svenska debatten och nyhetsförmedlingen och därmed insikt och kunskap. Mycken kritik kan också riktas mot flera gammelmedia och timidheten mot etablerade myndigheter, forskare och så vidare – samtidigt gör enskilda redaktioner och journalister där ett bra arbete.

    Att nå fler och ta upp nya ämne och gamla på nya sätt är en uppgift för nya nätmedia, inte minst Newsvoice. MEN! De som ramlade in på Newsvoice idag för första gången lär inte göra om det – och hade ovanstående varit mitt första intryck av Newsvoice hade jag aldrig återkommit – och då hade jag missat åtskilligt.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *