Terrorismen är en kampanj för att splittra och ta kontroll över befolkningar

3

Gearoid O'Colmain - RT.com - 16 nov 2015

Gearoid O´Colmain, journalist och författare, säger i en intervju med RT angående terrorattentatet i Paris att det som nu händer i själva verket är en propagandakampanj för att ta kontrollen över allmänheten.

Text: K. Reporter, uppd. kl 10:57, 21 nov 2015

”Vi måste ha klart för oss ursprunget till kriget mot terrorismen. Terroarttentatet i Paris är orkestrerat utomlands, enligt president Francois Hollande. Men attackerna som har skett kontinuerligt mot Syrien för att söndra landet och massakrera befolkningen har också orkestrerats utomlands, från NATO. De har utfört dessa attacker mot det Syriska folket under 4 år nu. Det är också en terroristkampanj som orkesterats från utlandet” säger O’Colmain.”

Människor i Europa måste förstå att det pågår ett världskrig som riktas mot befolkningar som är en form av nykolonialism för att splittra och erövra länder i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Målsättningen är att länderna ska böja sig för en global makt som inte tjänar människors intressen utan endast en liten elit, konstaterar han.

”Det finns inget krig mot terrorismen. Det är ett krig som bedrivs genom att använda ”proxygrupper” som används mot nationella stater som motsätter sig USA:s och Israels politik och de används också för att kontrollera arbetarna i Europa”, säger O’Colmain.

Terrorgrupperna är själva verket understödda av säkerhetstjänsten i väst och används för att störta eller utöva kontroll över regeringar som inte stödjer västs linje. Dessa terrorgrupper har finansierats av västerländska underrättelseorganisationer. Dokument från den amerikanska underrättelsetjänsten visar att ISIS skapats av USA.

O’Colmain varnar också för en tilltagande ”intellektuell terrorism” där självständigt tänkande människor terroriseras eller ifrågasätts. Han ger exempel på lärare som fått sparken för att de pekat på samband mellan Frankrikes utrikespolitik och terrorism.

Ryssland har försvagat ISIS i Syrien.

“Frankrike gå in i spelet som nästan är helt förlorat för att stödja de så kallade ”mjuka rebellerna” [rebelles modérés] och nu kommer en rad ISIS-krigare in i Europa för att destabilisera Europa”, säger O’Colmain.

En 10 minuter lång intervju med O’Comain.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
1 juli 2019 kl 08:55

det kan dags att ta upp denna artikel igen, då tiden går fort och många unga har inte tillräcklig historia för att lägga kunskapspusslet.
Walter Veith kan också vara värd en studie..

anders
anders
Gäst
23 november 2015 kl 10:30

Nu kommer nästa steg, ta bort de legala vapnen från samhället.
The EU will publish a TOTAL semi-auto rifle ban proposal tomorrow

https://ukshootingnews.wordpress.com/2015/11/17/the-eu-will-publish-a-total-semi-auto-rifle-ban-proposal-tomorrow/

Sture B
Sture B
Gäst
22 november 2015 kl 14:28

Det här är ingen nyhet. Först bedriver väst krig mot den muslimska världen och sen släpper de in den muslimska flyktingströmmen i väst. När samhället är tillräckligt polariserat iscensätter de ett antal “muslimska-terrorattentat” vilket leder en ren samhällsparanoia. Den erbjudna lösningen blir då utökad övervakning, mer militariserad polis och även militärer på våra gator och torg, som man kan se i både Frankrike som Belgien. Rädslan får även bort människor från allmänna platser så de slipper eventuella protester, då rädda människor hellre sitter hemma och trycker.

Det här är Zbigniew Brzezinskis “The Grand Chessboard” in action.