Terrorismen är en kampanj för att splittra och ta kontroll över befolkningar

publicerad 21 november 2015
- av K. Reporter
Gearoid O'Colmain - RT.com - 16 nov 2015

Gearoid O'Colmain - RT.com - 16 nov 2015

Gearoid O´Colmain, journalist och författare, säger i en intervju med RT angående terrorattentatet i Paris att det som nu händer i själva verket är en propagandakampanj för att ta kontrollen över allmänheten.

Text: K. Reporter, uppd. kl 10:57, 21 nov 2015

”Vi måste ha klart för oss ursprunget till kriget mot terrorismen. Terroarttentatet i Paris är orkestrerat utomlands, enligt president Francois Hollande. Men attackerna som har skett kontinuerligt mot Syrien för att söndra landet och massakrera befolkningen har också orkestrerats utomlands, från NATO. De har utfört dessa attacker mot det Syriska folket under 4 år nu. Det är också en terroristkampanj som orkesterats från utlandet” säger O’Colmain.”

Människor i Europa måste förstå att det pågår ett världskrig som riktas mot befolkningar som är en form av nykolonialism för att splittra och erövra länder i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Målsättningen är att länderna ska böja sig för en global makt som inte tjänar människors intressen utan endast en liten elit, konstaterar han.

”Det finns inget krig mot terrorismen. Det är ett krig som bedrivs genom att använda ”proxygrupper” som används mot nationella stater som motsätter sig USA:s och Israels politik och de används också för att kontrollera arbetarna i Europa”, säger O’Colmain.

Terrorgrupperna är själva verket understödda av säkerhetstjänsten i väst och används för att störta eller utöva kontroll över regeringar som inte stödjer västs linje. Dessa terrorgrupper har finansierats av västerländska underrättelseorganisationer. Dokument från den amerikanska underrättelsetjänsten visar att ISIS skapats av USA.

O’Colmain varnar också för en tilltagande ”intellektuell terrorism” där självständigt tänkande människor terroriseras eller ifrågasätts. Han ger exempel på lärare som fått sparken för att de pekat på samband mellan Frankrikes utrikespolitik och terrorism.

Ryssland har försvagat ISIS i Syrien.

“Frankrike gå in i spelet som nästan är helt förlorat för att stödja de så kallade ”mjuka rebellerna” [rebelles modérés] och nu kommer en rad ISIS-krigare in i Europa för att destabilisera Europa”, säger O’Colmain.

En 10 minuter lång intervju med O’Comain.


Så här kan du stötta Newsvoice

  • det kan dags att ta upp denna artikel igen, då tiden går fort och många unga har inte tillräcklig historia för att lägga kunskapspusslet.
    Walter Veith kan också vara värd en studie..

  • Det här är ingen nyhet. Först bedriver väst krig mot den muslimska världen och sen släpper de in den muslimska flyktingströmmen i väst. När samhället är tillräckligt polariserat iscensätter de ett antal “muslimska-terrorattentat” vilket leder en ren samhällsparanoia. Den erbjudna lösningen blir då utökad övervakning, mer militariserad polis och även militärer på våra gator och torg, som man kan se i både Frankrike som Belgien. Rädslan får även bort människor från allmänna platser så de slipper eventuella protester, då rädda människor hellre sitter hemma och trycker.

    Det här är Zbigniew Brzezinskis “The Grand Chessboard” in action.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *