Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Terrorismen är en kampanj för att splittra och ta kontroll över befolkningar

publicerad 21 november 2015
- K. Reporter
Gearoid O'Colmain - RT.com - 16 nov 2015

Gearoid O'Colmain - RT.com - 16 nov 2015

Gearoid O´Colmain, journalist och författare, säger i en intervju med RT angående terrorattentatet i Paris att det som nu händer i själva verket är en propagandakampanj för att ta kontrollen över allmänheten.

Text: K. Reporter, uppd. kl 10:57, 21 nov 2015

”Vi måste ha klart för oss ursprunget till kriget mot terrorismen. Terroarttentatet i Paris är orkestrerat utomlands, enligt president Francois Hollande. Men attackerna som har skett kontinuerligt mot Syrien för att söndra landet och massakrera befolkningen har också orkestrerats utomlands, från NATO. De har utfört dessa attacker mot det Syriska folket under 4 år nu. Det är också en terroristkampanj som orkesterats från utlandet” säger O’Colmain.”

Människor i Europa måste förstå att det pågår ett världskrig som riktas mot befolkningar som är en form av nykolonialism för att splittra och erövra länder i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Målsättningen är att länderna ska böja sig för en global makt som inte tjänar människors intressen utan endast en liten elit, konstaterar han.

”Det finns inget krig mot terrorismen. Det är ett krig som bedrivs genom att använda ”proxygrupper” som används mot nationella stater som motsätter sig USA:s och Israels politik och de används också för att kontrollera arbetarna i Europa”, säger O’Colmain.

Terrorgrupperna är själva verket understödda av säkerhetstjänsten i väst och används för att störta eller utöva kontroll över regeringar som inte stödjer västs linje. Dessa terrorgrupper har finansierats av västerländska underrättelseorganisationer. Dokument från den amerikanska underrättelsetjänsten visar att ISIS skapats av USA.

O’Colmain varnar också för en tilltagande ”intellektuell terrorism” där självständigt tänkande människor terroriseras eller ifrågasätts. Han ger exempel på lärare som fått sparken för att de pekat på samband mellan Frankrikes utrikespolitik och terrorism.

Ryssland har försvagat ISIS i Syrien.

“Frankrike gå in i spelet som nästan är helt förlorat för att stödja de så kallade ”mjuka rebellerna” [rebelles modérés] och nu kommer en rad ISIS-krigare in i Europa för att destabilisera Europa”, säger O’Colmain.

En 10 minuter lång intervju med O’Comain.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq