Canal 2nd Opinion: Indien har en homeopatiminister

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 december 2015
- NewsVoice redaktion

Varför finns en skepsis mot homeopati i Sverige? Den indiske homeopaten Dr. Dinesh Chauhan svarar. Det skriver Canal 2nd Opinion som intervjuat Chauhan.

“Natur- och alternativmedicin är högt värderat i Kina och Indien. Uråldrig respekterad naturläkekunskap ledde nyligen till ett Nobelpris i medicin. Den kinesiska forskaren Youyou Tu prisades för att hon lyft fram läkeväxten artemisinin (sommarmalört) och utifrån det skapat ett botemedel mot malaria.”

Källa: Canal2ndOpinion


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Okej, det verkade inte gälla mannen som intervjuades som skulle vara homeopatiminister. Hur som helst kan jag inte finna någon sådan med annat namn heller, däremot en hälso- och sjukvårdsminister (Panabaka Lakshmi), något jag antar finns i alla länder.

  • När jag letar efter Dinesh Chauhan på indiska regeringens officiella sida så finns han inte med där.
    Det kan naturligtvis bero på att jag stavar fel, att han är nytillträdd eller något liknande, men finns det någon mer officiell källa en Canal2ndOpinion?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *