Canal 2nd Opinion: Indien har en homeopatiminister

3
291

Varför finns en skepsis mot homeopati i Sverige? Den indiske homeopaten Dr. Dinesh Chauhan svarar. Det skriver Canal 2nd Opinion som intervjuat Chauhan.

”Natur- och alternativmedicin är högt värderat i Kina och Indien. Uråldrig respekterad naturläkekunskap ledde nyligen till ett Nobelpris i medicin. Den kinesiska forskaren Youyou Tu prisades för att hon lyft fram läkeväxten artemisinin (sommarmalört) och utifrån det skapat ett botemedel mot malaria.”

Källa: Canal2ndOpinion

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. När jag letar efter Dinesh Chauhan på indiska regeringens officiella sida så finns han inte med där.
    Det kan naturligtvis bero på att jag stavar fel, att han är nytillträdd eller något liknande, men finns det någon mer officiell källa en Canal2ndOpinion?

  2. Okej, det verkade inte gälla mannen som intervjuades som skulle vara homeopatiminister. Hur som helst kan jag inte finna någon sådan med annat namn heller, däremot en hälso- och sjukvårdsminister (Panabaka Lakshmi), något jag antar finns i alla länder.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här