Erdogan and his family involved in ISIS oil trade – Russian MoD

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 december 2015
- NewsVoice redaktion

RT: “Turkish leadership, including Erdogan & his family are involved in ISIS oil trade, Russian MoD announced on Wednesday, showcasing satellites images and footage from oil facilities and Syrian-Turkish border.”


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: ISISTurkey
Stöd NewsVoice 2024
 • Enligt financial times så hämtar Israel en mycket stor del av den olja som importeras till landet från just Turket.

  Ungefär 75% av den nationella importen kommer därifrån. Detta uppmärksammades av FT under augusti i år. Global research och Russia insider skrev artiklar som berörde det häromdagen.

  Det finns eller fanns ytterligare aktörer som vill göra lukrativa affärer med den stulna oljan. Detta enligt samma tidning. Bla. Grekland, Italien och Frankrike. Enligt dom så har Kurder i Turket också berikats av smugglingen. Det hela tycks vara en osalig röra. Man undrar isåfall hur det ser ut idag i och med att Frankrike valt att samarbeta med Ryssarna gällande operationer i Syrien.

  Pinsamt-pinsamt om det stämmer! Misstänker att det blir “locket på” kring detta..

  http://www.ft.com/cms/s/0/150f00cc-472c-11e5-af2f-4d6e0e5eda22.html
  http://www.globalresearch.ca/israel-is-the-main-purchaser-of-isis-oil

 • Hur smutsigt är oljans konglomerat? De som hålla världsmarknadspriserna uppe för nöjes skull och hysa verkligheten med krigen för vinsternas. Det är ju inte bara vi i bekvämligheten som drabbas. Det är priset vi betala utpressarna för att hålla en kriminell ekonomi uppe i skyarna och molnen. http://www.rots.com/video/13502/how-war-changed-one-girl039s-life-in-a-year

  Bojkotta Turkiet istället för ösa turister och smutsiga eupengar över dem.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *