Erdogan and his family involved in ISIS oil trade – Russian MoD

2

RT: “Turkish leadership, including Erdogan & his family are involved in ISIS oil trade, Russian MoD announced on Wednesday, showcasing satellites images and footage from oil facilities and Syrian-Turkish border.”

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Danne
Gäst
7 december 2015 kl 12:54

Enligt financial times så hämtar Israel en mycket stor del av den olja som importeras till landet från just Turket.

Ungefär 75% av den nationella importen kommer därifrån. Detta uppmärksammades av FT under augusti i år. Global research och Russia insider skrev artiklar som berörde det häromdagen.

Det finns eller fanns ytterligare aktörer som vill göra lukrativa affärer med den stulna oljan. Detta enligt samma tidning. Bla. Grekland, Italien och Frankrike. Enligt dom så har Kurder i Turket också berikats av smugglingen. Det hela tycks vara en osalig röra. Man undrar isåfall hur det ser ut idag i och med att Frankrike valt att samarbeta med Ryssarna gällande operationer i Syrien.

Pinsamt-pinsamt om det stämmer! Misstänker att det blir “locket på” kring detta..

http://www.ft.com/cms/s/0/150f00cc-472c-11e5-af2f-4d6e0e5eda22.html
http://www.globalresearch.ca/israel-is-the-main-purchaser-of-isis-oil

castoropollux
Gäst
5 december 2015 kl 16:51

Hur smutsigt är oljans konglomerat? De som hålla världsmarknadspriserna uppe för nöjes skull och hysa verkligheten med krigen för vinsternas. Det är ju inte bara vi i bekvämligheten som drabbas. Det är priset vi betala utpressarna för att hålla en kriminell ekonomi uppe i skyarna och molnen. http://www.rots.com/video/13502/how-war-changed-one-girl039s-life-in-a-year

Bojkotta Turkiet istället för ösa turister och smutsiga eupengar över dem.