Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Homeopati botade patienter med vaccinskada, allergi, ulcerös kolit, eksem

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 december 2015
- NewsVoice redaktion

Gunnars-seminarium-1Homeopaten Gunnar Jansson i Norrköping arrangerde nyligen ett videoseminarium. Ett fall var ett barn som vid 18 månaders ålder efter en vaccination tappade all språkförstående, ögonkontakten försvann, slutade växa och började leva i sin egen värld. Barnets tillstånd förbättrades med homeopati.

Åhörarna fick följa barnets tillfrisknande under 8 uppföljningar. Vid sista uppföljningen är det ett helt annat barn som nu pratar, kommunicerar och har vuxit markant.

“Underbart både för barnet och familjen att se sådana resultat och få tillbaka kommunikationen som de förlorat så abrupt.”

Exempel på patientfall

En patient med gräsallergi, besvär från maj till augusti. Hade svårt att ta allergimedicin då denna gav svår trötthet. Vid första uppföljningen hade patienten hostat slem i ca 3 veckor, Gunnar ökade då på dosen och denna reaktionen försvann. Efter tre uppföljningar känner sig patienten frisk.

En patient med ulcerös kolit, såg vi tillfriskna på bara en uppföljning. Allmän oro i kroppen som gnagt under många år, svårighet att prata inför grupp försvann som en bonus och patienten är ”jättenöjd och mår bra i mage och tarm”.

En patient med eksem på händer, fötter, armar, vader och lår. Bröt ut i tonåren, men förvärrades kraftigt i samband med en skilsmässa för 1.5 år sedan. Vid första uppföljningen känner sig patienten mer stabil psykiskt, men eksemen är förvärrade. Vid den andra uppföljningen är patienten sjukskriven pga klåda, men trots detta mår hon bättre! Vid den tredje uppföjlningen är klådan nästan helt borta och även eksemen på armar och ben.

Läs hela artikeln på Dagens Homeopati

Text: Dagens Homeopati


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq