Migrantrelaterad våldsvåg att vänta i Sverige – Tyskarna hamstrar vapen

publicerad 25 december 2015
- av Torbjörn Sassersson red.

FLYKTINGAR

Tyskarna köper vapen för att försvara sig mot den våldsvåg som drabbat Tyskland. Orsaken är att flyktingströmmarna omfattar grovt kriminella män som våldtar, rånar och gör inbrott. Det sker över hela landet, rapporterar Gatestone Institutet (GS) som hänvisar till tyska tidningar. 

Tyska myndigheter försöker samtidigt låta påskina att tyskarnas plötsliga vapenintresse inte har någonting alls med massinvandringen att göra, trots talrika bevis på motsatsen, skriver Soeren Kern i artikeln “Germans Stock Up on Weapons for Self-Defense”. Kern är Senior Fellow på New York-baserade Gatestone Institutet.

Den omfattande brottsvågen bekräftas av en hemligstämplad polisrapport som läckt ut till media. Rapporten gör gällande att så många som 38 000 asylsökande misstänks ha begått brott i Tyskland bara under 2014. Siffran motsvara över 100 brott om dagen, men mörkertalet är stort.

“Den som frågar varför vapenförsäljningen ökar möts av tystnad.” / Süddeutsche Zeitung.

Över en miljon asylsökande 2014 i Tyskland

Inflödet av asylsökande till Tyskland är enormt. Det handlar om över en miljon asylsökande från Afrika, Asien och Mellanöstern. Vapnen som köps in är främst icke-dödande vapen som pepparspray, luftpistoler, signalpistoler och elchockvapen. Ökningen ligger på upp till 600% och det är långa köer utanför butiker som säljer vapen och larm. Tyskarna ansöker också om vapenlicens i aldrig tidigare skådad omfattning, skriver Soeren Kern.

Tyska tidningar varnar för utvecklingen. Några exempel:

Det krävs tillstånd i Tyskland för vissa ickedödande självförsvarsvapen. Myndigheter i alla Tysklands 16 delstater har rapporterat en kraftig ökning av den typen av tillståndsansökningar. I delstaten Schleswig-Holstein i norra Tyskland har nu nästan 10 000 människor ett sådant tillstånd, en “rekordhög nivå” enligt regionala myndigheter. Nu är lagren slut på många vapenprodukter. Det skriver Maria Celander i en svensk översättning av Soeren Kerns artikel.

Andreas Reinhardt, ägare till en vapenaffär i den nordtyska staden Eutin, säger:

“Det är tydligt att det är oron i samhället som driver på rusningen efter självförsvar” … “Jag trodde aldrig att rädslan skulle sprida sig så snabbt.” / SHZ.de

En ny tysk opinionsundersökning visar att 55% av tyskarna är pessimistiska inför framtiden. Det är en ökning på 31% sedan 2014 och 28% sedan 2013. 79% av den tyska befolkningen tror att ekonomin kommer att försämras 2016 på grund av migranterna och flyktingkrisen.

NewsVoice kommentar: Sverige några steg efter Tyskland

Den stora frågan för oss svenskar är hur det kommer att utvecklas i Sverige. Inget tyder på att Sverige på något sätt skulle vara undantaget risker och den händelseutveckling som sker i Tyskland. Vi vet att flyktingströmmarna inte bara består av välutbildade kvinnor och män, hederliga familjer och ensamkommande barn. Inbäddat i strömmarna finns även grovt kriminella individer, ISIS-krigare och arbetssökande legosoldater, de senare två grupperna är med andra ord, samvetslösa massmördare.

Våldet ökar inte bara mot den ordinarie tyska befolkningen. Våldet är även riktat mot de asylsökande. Det finns många rapporter som visar att tyska medborgare angriper flyktinganläggningar.

Vi får inte glömma att flyktingströmmarna är resultatet av Västs destabiliseringspolitik i Mellanöstern och Afrika. Här spelar svensk vapenförsäljning och deltagande i europeiska och amerikanska krig samt neokoloinsering av tredje världen en väsentlig roll. Dessa interventioner leds av industrier under förevändningen att det handlar om allt från utvecklingsprojekt till terroristbekämpning.

Det finns skäl att följa vapenförsäljningen och licenssökandet i Sverige samt om antalet migrantrelarerade våldsbrott ökar i landet, som mått på eventuella negativa förändringar. 

Text, re-write och kommentar: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Spiegel: Asylum Shelters in Germany Struggle with Violence

DW: Refugees targeted in violent attacks across Germany

The Guardian: Lorry drivers warn of escalating violence with refugees in Calais


Så här kan du stötta Newsvoice

 • @castro

  Såg att du ville mig något när jag scrollade förbi ditt inlägg, men jag har dessvärre slutat läsa din vänstervridna och verklighetsfrånvända amatörpoesi. Du får gärna läsa och kommentera vad jag skriver. Det skiter jag i.

  • @Sture B. Av ditt svar märks att det finns absolut ingen skillnad i om du påstår dig läst eller inte.. För dig är alla skyldiga till dina anklagelser. Lite väl mycket Gestasi, men alla har ju sin egen favoritkopp.

   Jag är hellre glad en “vänstervriden” än en bitter förblindad högerlem…

   SD kommer nog att slakna antingen före det slutgiltiga övergreppet eller efter… De förstår ändå inte skillnaden..

   Pyromanpolitiken föredrar bensin på alla bränder.

   “Du får gärna läsa och kommentera vad jag skriver. Det skiter jag i.”

   Känner mig föranledd att hjälpa dig med svenskan. Du sk*ter nog i vad du skriver rättare sagt. Enda hindret för vad du tycker verkar vara pennan..

 • När man tittar på individerna i Bilderberggruppen, oavsett härkomst, samt ägarförhållandena av massmedia, oavsett härkomst, samt vilka som gynnas av krig, oavsett härkomst, klarnar det vilka individer som ligger bakom det som sker.

  Det är den extremkapitalistiska adeln och deras satans militärindustriella komplex som ligger bakom. Visserligen många judar, men så enkelt är det ändå inte. Härkomst är inte nyckeln. Nyckeln är att inse vad detta är för typ av individer, se lösningen på problemet och agera på detta.

  Lycka till och Gott nytt år!

 • @Sture B.

  “litterära kräkningsanfall på Alliansen och SD”

  Jag vet inte men blir inte din replik enastående löjlig och avslöjande en numera vanlig överdrift av variabler till att ständigt förvärra, förvrida och karaktärsmörda allt som kan placeras till vänster på skalan. Åtta års Allians och verklighetsbaserad förtryckarpolitik och fyra med stöd av SD måste ju ändå vara mer verkligt förödande än något av mina eller alla samlade ord.

  Alla under tex FAS3 kan verkligen undra vad du är för en typ, men tar du alla dem för kommunister står ju faktum klart. Du kan väl som hemläxa läsa och lära av Karin Pettersson. https://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/karinpettersson/article21981109.ab Utförsäljningen är väl mer orsaken till de små kassakistorna än något annat. Bostadskrisen är Alliansens och liberalernas uppfinning. Alla krisen är neoliberalsiternas bästa kirurgiska instrument. Varför inte se Naomi Clein’s The Chock Doctrine på UR.PLAY den går där till Juni….

  “I bolagstermer behöver inte moderbolaget sänka sin egen filials kreditbetyg, såvida det inte sker utav några eventuella skattetekniska skäl. Men även detta bildliga bolagsexempel kan vara lite för långsökt för någon som bara förstår sig på ren planekonomi. ”

  De behöver inte göra någonting om de inte vill utsätta politikerna för hot och folk för en kris. Före Shitler ägde inte landets finans och industri politikerna. Men när de fick bestämma blev det Shitler…?!?!?!?!?!

  Det är väl självklart att USA måste avlyssna Merkel som inte ville följa med i USA’s krig. Merkel och Tysklands folk som valt bort kärnkraft, kol till förmån för säkrare och bättre energislag. Att terrorn drabbade dem har ju inte med avlyssningen att göra utan att de valde bort deltagandet.. Med tvång tvingar man med dem och vill de dra sig ur kommer terrorn och straffar dem för att de var med..

 • Hank, vems ärenden springer du med denna kommentar? Berätta gärna, ärligt och öppet. Vi kan ju inte kontrollera dina uppgifter så du kan ju säga precis vad som helst. Men dina inlägg andas troll lång väg.
  Vi andra ser vad som sker och tar avstånd från det. Vi förstår vad Bilderbergarna håller på med, men de kommer inte att lyckas. Trist är att i denna suspekta grupp finns även vår statsminister, Mona Sahlin, Reinfeldt och Borg. Att de leds av Rockefeller, Rothschildt och Goldmann-Sachs (vars ursprung vi alla känner) är heller ingen hemlighet.
  Och slutsatsen, Hank, vad blir den…??

 • Hank!
  Du skriver som det anstår en maktelitens gullgosse.
  Hoppas du får bra betalt för det! Vi andra ser igenom dina försök.

  Men minns att vad de än försöker göra (med dig som ombud) så kommer det att misslyckas. De slåss mot krafter de inte ens förstår, än mindre kan styra. vad de än gör så har det tagits med i planeringen. Den som leder till en fri planet.
  Bilderberggruppen har vid två tillfällen försökt “göra sig av” mig, men misslyckats pga det skydd jag har. Liksom många andra som är med och driver utvecklingen mot en fri planet.
  Din tid har försvunnit liksom Bilderberggruppens. de kan bara misslyckas!

 • Vetenskapliga studier visar en migrantrelaterad ökning av de fyra allra vanligaste brotten; våldtäkter, överfall, stölder och mord i Europa under perioden 1990-2000. Efter 2000 har migrantströmmarna blivit allt större och förväntas öka i än högre grad än dagens nivåer, vilket med all sannolikhet resulterar i en tillika avsevärd ökning av migrantrelaterad brottslighet inte minst för att de inte har någon välfärd att se fram emot.

  Strut Harald säger “Det vi ser i Europa ligger helt i linje hur man vill att Europa ska utvecklas.”. De som vill “utveckla” Europa är OECD som använder sig av “demographic engineering”, dvs politisk planering av ökade migrantströmmar (tillsammans med förpanerade krig, terror och oro) för att främja sina egen ekonomi. OECD både framtidsplanerar och ser, via världsbanken m fl andra institutioner som FN och EU, till att deras planer uppfylls.

  OECD:s projektion av Europa 2030-2050:

  “The OECD performs projections for a number of European countries (Austria, England and Wales, Denmark, Germany, Netherlands, Norway, Sweden) which indicate that the proportion of foreign born can be expected to grow to a much higher level than today – to between 15 and 32 per cent of the total population in these countries by 2050. Countries will become places of residence and not necessarily concentrations of specific nationalities. As social welfare schemes reduce, the role of migrants becomes less of a burden.

  Handbook of European homicide research: https://books.google.se/books?id=T4ulqwBynCIC&pg=PA250&dq=violence+by+migrants+europe&hl=sv&sa=X&ved=0ahUKEwje6tXEqoPKAhXCvnIKHTUEB0cQ6AEINDAD#v=onepage&q=violence%20by%20migrants%20europe&f=false

  http://ec.europa.eu/research/social-sciences/pdf/fla-2030-2050-state-of-the-art-synthesis_en.pdf

 • Låt oss fokusera på roten av problemen.

  Som många med mig ser bör vi se att bankernas i nuvarande struktur är människofientlig. Bankerna som med tillverkning av kapital har extremt stort inflytande hur våra liv formas. Antar att det krävs mer manipulering av s.k. vänsterpolitiken då själva poängen är att den ska representera löntagare gentemot kapitalintresse.

  Iallafall, om man vill kalla sig vänster på något sätt eller är intresserade av att människor ska få vara självbestämmande, bör man logiskt sätt inrikta sig på bankernas skapande av pengar genom skuld. Skuld och dessutom ränta som Aldrig Kan återbetalas, rent tekniskt omöjligt då så mycket pengar inte finns i cirkulation i samhället. Det är därför många uttrycker att vi slavar åt bankerna.

  Alltså bankerna är Inte en institution/företag som jobbar för oss, vi jobbar för dem. När skuldbördan blir för stor blir det “ekonomisk kris” och så kan pengars värde minska till i princip noll, medans land, mineraler och fastigheter behåller sitt inneboende värde. Alltså befäster de riktigt förmögna sina positioner i den ekonomiska kris de själva skapar genom att med några knapptryckningar skapa pengar in i samhället med inbyggd skuld.
  -Vi kan ändra denna struktur.

  http://www.ekonomiskreform.se/index.php?page=blogg&category=Ekonomisk%20Reform&poststartpage=0

  Terrorismen är sponsrad av de som tjänar på det. Inte så väldigt komplicerat egentligen. Turkiet smugglar in vapen till jihadisterna i Syrien, USA tjänar på kaos i världen som de sedan kan “hjälpa” till med. Kanske införa “demokrati”, oftast i länder med stora naturtillgångar. Nato jobbar även på där det behagas. Man kan säga att krigföring är bankernas mest direkta aggressiva gren.

  Alla slags vapen som finns att tillgå används för att härska. Om vi börjar se på varandra med rädsla och i sin förlängning hat? Vilka tjänar på det? När vi blir manipulerade blir vi närsynta. Men låt oss se tillsammans och inte köpa de olika lagren av manipulation.

  Ja det finns terrorister, legoknektar, hur bekämpar vi det? Får väl börja med att sluta leverera vapen och sluta köpa deras olja.

  https://m.youtube.com/watch?v=h9HWQxVqir8

  Och jag kan se båtar komma, och jag kan se rädslan komma. Men peka inte på båten i första hand -peka på hur det kommer sig att båten kommer hit överhuvudtaget.

  Krig och död formar samhällskroppen, besinngslösa attentat -och rädslan att “vem som helst” kan vara terrorist. Och ja, det kan finnas fog för rädsla, men…-Kom ihåg de som sponsrat och skapar terrorister/legoknektar -Och att vi sen “ser” potentiella terrorister bland oss alla är faktiskt huvud/delen/poängen med terrorismen.

  Kriget/terrorismen jobbar på flera plan, ett med människor med bomber och gevär -Och ett in i vårt sinne. Låt oss se båda dessa tydligt.

 • Hank!

  Är din världsbild hotad eller försöker du tysta kritik mot den debatt som förs?
  För inte kan det väl vara så enkelt att du inte hängt med, och bara svalt den propaganda som förts ut?

  Det är så jäkla korkat att bara svälja rakt av som många gör. Hjärntvättade system konfirmatörer som inte vågat dra strecken mellan punkterna, för att man är rädd att hela ens världsbilden riskerar att rasa ihop. Det ställer till det så in i förbaskat att behöva tvingas ändra uppfattning att man låter det vara i stället.

  Om vi inte vågar kritisera och påstå mer än etablissemangets ständiga trallande så bli slav under egen fårskocksmentalitet då.

 • Hank. Kan du konkretisera vad du menar med “falska påståenden och uppenbara lögner om källor”? Det är väl ganska uppenbart att MSM underrapporterar negativa händelser såväl i Sverige som i utlandet. Läget är långt värre än vad de vill göra sken av. Bilden av kriminella migranter som skapar oro såväl inom gruppen som mot andra grupper utgör ett hot mot politikers öppna-famnen-inställning. Sverige som räddare i nöden för all världens folk måste ifrågasättas. Statens uppgift är att skydda befolkningen och inte utsätta den för faror. Dags att utvärdera statens storhetsvansinne.

 • Aha. NewsVoices svar angående denna bluffartikel är att den “har skapat en viktig debatt”.
  Det är alltså den inställningen man har till falska påståenden och uppenbara lögner om källor?
  Jag trodde nog att det låg i NewsVoices intresse att försöka upprätthålla någon slags grad av trovärdighet. I stället ska vi “spana” vidare efter tecken i verkligheten i linje med den främlingsfientliga texten.
  Sen när springer NewsVoice sådana ärenden? Och frågan kvarstår – varför?

 • Det vi ser i Europa ligger helt i linje hur man vill att Europa ska utvecklas. Man vill skrämma skiten ur befolkningen och få till lagar som man inte kunnat genomför annars. Bara titta på vad som händer vid våra gränser. Nu anmäls staten för att inte följa EU lagar då färjerederier får ökade kostnader pga. kontroller. Detta bäddar för det som redan finns här, RFID chippning i handen. Metoden har redan nu lanserats av transhumanisterna som en ny cool innepryl som alla väntat på. Svensk person sitter på patentet, och sedan kan man bara köra. Vi kommer troligen att tvingas in i detta som redan Orwel beskrev i sin bok 1984.

  Detta som sker händer inte okontrollerat utan är noga planlagt av eliten, och beskrevs vid senaste Bilderbergsmötet.

  Var vaksam och tro inte för mycket på den propaganda som man vill få oss att bli styrda av.

  http://2op.se/?s=Bilderberg

  Kolla när det skrevs. Vi är där nu.

 • @NewsVoice

  Vi har redan en delfacit i den här frågan. I gängkrigen i förorterna består krigarna till huvuddel av första- och andra-generationens invandrare, vilket redan gett stora förändringar i brottsstatistiken. Fyller man då på med ännu fler människor i dessa områden, så kommer det knappast få någon lugnande effekt. Prognosen är redan given och med facit i hand kommer vi få se hur stora förändringar det blir i brottsstatistiken.

 • Denna artikel har skapat en viktig debatt. Vi kommer att få facit i hand inom en nära framtid. Skonas Sverige av det våld som tydligen drabbat Tyskland? Vi får se. Spana vidare. Lyssna efter förändringar i brottsstatistiken.

 • @castor

  Jag hittade faktiskt ännu en schackmatt-pårla bland alla grymtande inlägg.

  Du skrev: “Att sedan kritikerna, försökte lasta de stora Lenin, Trotsky och föregångarna för att de la jordmånen för Stalin är ju en grov efterkonstruktion.”
  https://newsvoice.se/2015/11/14/brasiliansk-man-sager-att-han-har-motorcykel-som-gar-pa-vatten-viralgranskaren/#comment-150947

  Vet du verkligen inte hur många miljoner människoliv massmördarna Lenin och Trotsky hade på sina samveten? (och det är en retorisk fråga. Du vet, en sån som redan är besvarad)

 • @Hans Berggren

  Om korruptionen får råda och det gör den ju med dagens EU-anpassade politik så såg korrupt S politik och högerns ganska lika ut. Dagens S står ju trots allt i opposition och V ännu mer. Felet är ju bara att SD röstar mer med högervingen än vad S och vad V gör så fågeln hotar störta om inga högervindar hjälper den.. Nog ser det ut som termiken värmer upp högerpolitiken, extremismen och gör fågeln komplett, men inte mer…

 • @Mayne

  Jag vet precis vad du menar och innerst inne delar jag din uppfattning. Men då jag har lite svårt för att hantera enfald och inte kan höja de enfaldiga till min egen nivå (du vet vem jag syftar på) så måste jag själv nedsänka mig mot detta lilla barns nivå. Även om jag själv aldrig lyckas nå just samma lågvattenmärke.

  Men jag förstår att detta kan vara “smått tröttsamt” för alla er andra och på denna punkt har du min uppriktiga ursäkt. Ska nu försöka att skärpa mig men kan icke lova något för motpartens del, då han är lite “speciell”. 🙂

 • @castor

  Du har inte ordagrant skrivit “jag försvarar den kommunistiska läran” (det var en sammanfattning jag gjorde då du är rätt långdragen i dina textmassor) men i olika inlägg har du ändå skrivit just detta, fast via dina egna obegripliga och fragmentariska litterära manifestationer av dina dito tankebanor. Men eftersom du inte förstår att det kommunistiska manifestet är illusionen av kommunism och despoternas version är verkligheten av denna illusion, så går det inte att diskutera med dig. Den begränsande faktorn i vår diskussion är således din “verklighetsuppfattning”. Du är problemet. Punkt.

  Du skrev: “Stalin var inte kommunist, man börjar inte mörda sina egna eller de bästa.”
  https://newsvoice.se/2015/11/20/william-f-engdahl-en-gasledning-genom-syrien-en-orsak-till-att-usa-vill-fa-bort-assad/#comment-150345

  Men det är ju detta kommunister gör, men du inbillar dig att dina egna förvirrade idéer är verkligare än verkligheten själv.

  Vidare skrev du: “Man måste vara hemskt inskränkt för att inte se skillnad på Stalins mord, maktmissbruk och kommunism, såsom folk ville tolka och delta i den.”
  https://newsvoice.se/2015/11/20/william-f-engdahl-en-gasledning-genom-syrien-en-orsak-till-att-usa-vill-fa-bort-assad/#comment-150386

  Återigen dina fantasier kontra verklighetens kommunism men dina fantasier är bara verkliga för dig själv, vilket är ett av dina “små symptom”.

  Och så fortsätter du mala på med: “Det vore ju bättre för folkbildningen att sluta tro att kommunism, måste vara en genetisk kopia av Stalins. Jag förstår inte hur du kan slå samman, nassar o kommunister, när Shitlers och Stalins gärningar inte hade med varken socialism eller kommunism att göra.”
  https://newsvoice.se/2015/11/20/william-f-engdahl-en-gasledning-genom-syrien-en-orsak-till-att-usa-vill-fa-bort-assad/#comment-150503

  Du fabulerar vidare om att dina snedvridna kommunist-teorier är verkligare än de miljontals offer för verklighetens kommunism (som dess offer för verklighetens nationalsocialism). Även här är det din förståelse som begränsar vad alla andra inser.

  Jag skulle kunna fortsätta så här en bra stund till, men jag orkar inte återuppleva ditt smått förvirrade svamlande då det både ger mig huvudvärk som en lätt depression.

  Men kontentan av mitt inlägg är att du försvarar “den rena kommunistiska läran” utan att själv förstå vad du gör, eftersom du inte ens förstår vad kommunism verkligen är. Det är verkligheten kontra din smått bisarra verklighetsuppfattning.

  Detta kallas “Schackmatt” och du behöver själv inte förstå detta, men det gör alla andra.

  PS/ Du och jag skulle, trots våra grava meningsskiljaktigheter, ändå kunna göra en liten överenskommelse. Om du fortsättningsvis lovar att inte kommentera mina inlägg så lovar jag att göra det samma. Vi kan helt enkelt ignorera varandra, så slipper alla andra vårt käbbel. Okej? /DS

  • @Store B.

   Med kommentarer som denna tar du förvånansvärda priser.

   “https://newsvoice.se/2015/11/20/william-f-engdahl-en-gasledning-genom-syrien-en-orsak-till-att-usa-vill-fa-bort-assad/#comment-150345

   Men det är ju detta kommunister gör, men du inbillar dig att dina egna förvirrade idéer är verkligare än verkligheten själv.”

   Du ger alltså Stalin rätt….. Försök inte för en sekund skilja mellan sak och person. Då rämnar ditt rike…

   “Vet du verkligen inte hur många miljoner människoliv massmördarna Lenin och Trotsky hade på sina samveten?”

   Faktiskt inte? Vet du? Det var ju inte ens frågan. Stalin mördade tydligen tillräckligt många av sin samtids prominenta för att gå till historien mer än de andra. Om Stalin mördade sin samtids stora föregångare var han knappast kommunist. Om de före sin död varnade för honom är saken glasklar.

   Det gör inte mig till kommunist att konstatera ett så enkelt faktum. Det är heller inget försvar för maktövergrepp. Inte ens av kommunister. Om landets folk har valt det är det deras rättighet. Som på Kuba. Du anser tydligen att alla som går emot USA och dina drömmar är kommunister. Du måtte ha en grundläggande militär utbildning som ser rött överallt.. Att SD galoscher passar fastän de är små och trånga är din plåga.

   Om jag var redaktör skulle jag gråta.

  • Det är ingen hemlighet att stor arbetslöshet kan ge sociala störningar växande till våld. Det kan vilket folk som helst bidra med, luras till. Värre blir det om fascism ska in i spelet och skapa rasistiska och politiska motsättningar. Det kan historien i USA lära..

   Krig, oro, rashets, folk mot folk. Allt är de medel för kapitalet att störa arbetarklassens kraft, krav på försörjning, framtidstro, trygghet.

   Med all kunskap, all teknik vi ha kan vi undvika blodbad men inte om fascisterna får styra.. Vi kan gå emot de destruktiva krafterna och kräva bank, finans på de berg av kapital de tillskansat sig..

 • Under artikeln står bl a detta: “Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas…”

  Oförskämdheter ‘kommentatörer’ emellan är både onödigt och barnsligt. Skärp er hör ni! 😉

 • @castor

  Sen glömde jag att tillägga följande. Författare är något du vill vara men aldrig blir. Du är för osammanhängande och enkelspårig. Den lilla skara av läsare som då råkat köpa din hypotetiska bok skulle snabbt bli både förvirrade som starkt uttråkade. Men om du lever tills du blir hundra kanske du lyckas utveckla talang nog för att författa en barnbok och som vi alla vet är detta åldersspann lite mer lättledda, vilket även gäller de “äldre” barnen. 🙂 🙂 🙂

 • @castor

  Att ägaren kontrollerar det den äger är inte konstigare än att man sätter än GPS-sändare på sin hund eller att man sätter upp övervakningskameror som bevakar ens anställda. Ägaren behöver inte varken lita eller tro på sina ägodelar, eftersom blind tro mer är en ren vänsterföreteelse.

  Sen är det inte jag som skriker kommunist utan det är om dig det skriker kommunist, i inlägg efter inlägg. Du är till och med förvirrad nog att påstå dig vara kristen och inte känna till något om kommunism, men i samma mening försvarar du ändå “den rena kommunistiska läran”. Du är en självmotsägelse i total avsaknad av såväl en fungerande retorik som logik. Resten av din rent intetsägande svammel orkar jag inte ens kommentera då det mer baktalar sig självt. Men jag har ändå en avslutande fråga. Är du verkligen bara så här lite eller gör du dig till din vandrande partipamflett?

  • @StureB. Jag har ALDRIG försvarat den rena kommunistiska läran någonstans. Är du öht riktigt frisk?

   Var i hela friden kommer du fram till att jag vill bli författare? Man kan skriva många böcker och ändå varken bli eller syfta till att kalla sig författare.. För min räkning finnes ingen. Däremot har jag fått rådet från flera håll att skriva om socialens, BUP och andra instansers övergrepp, maktmissbruk, stigmatisering, tjänstefel, brott och vanvård. Senast var det en chefsläkare. Inte ens efter det skulle jag vilja kalla mig författare. Förlåt den överflödiga informationen som du alls inte kan koppla annat än på ett negativt sätt.. Du måste ju var en far och förälder ingen önskar sig..

   Ditt antiintellektuella särdrag klär dina inskränkta nedsättande omdömen.. Egentligen är du ju avundsjuk och missunnsam. Karaktärsmord är ditt gebit. Ett diktatorsämne? Sådana måste ju med viss envist intresse missförstå precis allt och där lyckas du med förvåning och över förväntan.. Du vet att för hammare ser alla problem ut som spik?

   Vidare betyder din logik att läser du på fascistsidor har du hittat alla argument du använder och ska jag gå efter hur du uttrycker dig syns tillståndet vara ett prekärt faktum.

   Sedan är ju faktum gång efter annat konstaterat att SD-tillhöriget och usel smak går hand i hand.. Du är ju som klippt och skuren att ge dig på arbetarklassen… Den behöver sådana som du så att lönerna kan sänkas än mer..

   Trodde att “March of the Morons” bara var en gammal science fiction…

  • @Birgitta. De fyras gäng styr vinsterna den liberala politiken som utraderar allt genuint av samhörighet, rätt, bestående och demokrati till förmån för vinsternas ångvältar. Visst är de främmande för allt annat normalt.. En främmande existens “en privat resistent bakterie” i Moder Sveas Kropp.. kallade jag det någon gång någonstans.

 • Castorpollux skriver om “Sveriges välfärd hotas mest av Alliansens, de fyras gäng”. Jag tycker att vi ska börja kalla alliansen för “aliens” som i mitt tycke verkar vara en mer korrekt beskrivning av deras politik. Vilka bestämmer egentligen deras politik?

  En sökning på adjektivet “Alien” på nätet visade sig att detta adjektiv kan hittas inom olika ekonomiska och politiska områden som medicin, juridik och finans. Med tanke på att partierna för en politik, som den stora breda allmänheten inte gillar, kan de också ses som “kommande ifrån en helt annan värld”.

  Ett axplock av betydelser av alien:
  1. Owing political allegiance to another country or government; foreign: alien residents.
  2. Belonging to, characteristic of, or constituting another and very different place, society, or person; strange.
  9. (Law) (tr) to transfer (property, etc) to another (nationens resurser och pengar från folket till bankirer och transnationella företag)

  http://www.thefreedictionary.com/alien

 • “Både vänstra vingen och den högra tillhör samma fågel. Utan båda kan den inte flyga”, påpekade en hövding för länge sedan. Att den högra, sponsrad av AB Söndra & Härska, nu håvar in allt, har gett hela världssamfundet (stilig glosa)” svår slagsida. Framåt eller uppåt kommer vi inte, högervingen är för tung och det går bara runt runt. Runt banken.

  Mark, du får dagens trollsvans. Brunare historia än Israels kan jag svårligen tänka mig, men dina chefer jobbar på det. Det är inte judehat att påpeka att våra mest hejdlösa kapitalister först säljer vapen och satsar på krig och sen höstar in ockerhyror för att flyktingarna de har skapat ska få tak över huvudet. Jag struntar i om de är judar eller inte, det angår mig inte, vad de gör är lika skändligt vilken tro de än kan påstå sig ha. Verka men inte synas, minsann. Perfekt motto för en maffia. Och läs Kalergiplanen om du vill veta mer. Eller kolla zinonistagenten Barbara Spectre när hon förklarar varför svenskarna ska finna sig i att få sin kultur utplånad och vara politiskt korrekta under behandlingen.

 • @StureB.

  Du kan ju försöka förklara nödvändigheten av att spionera på Merkels telefon om man är ägd..? Uppenbarligen går inte politiken riktigt de amerikanska intressenas… Då skiljer jag på de politiska och ekonomiska vilket du verkar strunta i. Det gör tydligen sällan demokratisk politik i US heller. Så när Snowden förklarar att NSA kan avlyssna Obama ringer väl dina ödesklockor..

  Av dina rader måste det ju vara busenkelt och en barnlek att förstå hur amerikanska intressen både före och efter stöttade Shitler i kriget mot arbetarklassen. Det gjorde de amerikanska och har aldrig slutat med på hemmaplan.. Konspirationerna regnar ner över arbetarklassen men du kan inte skilja makten från folken ens..

  Så du tycker jag är fast i vänster/höger ändå är det du som skriker KOMMUNIST. Du kanske inte varken ser eller hör dig själv? Vänsterprosa? Det kulturella skelett du vill företräda har bara plats för skrammel alltså vare sig det hänger i garderoben eller rasslar ut på golvet.. De som kan hantera språket inte som om det var hammare eller skära utan som Tage Danielsson, Povel Ramel, Galenskaparna eller Robban Broberg och många andra skulle jag aldrig förfalla till spydigheter kring.. Författarskaran är för mig lång av alla de som tänjt tanken, öppnat upp för djupen, fått känslorna dallra, rämna, tröstas och barnet glatt titta fram. Ändå läser jag alldeles för lite jämfört med vad jag borde, men jag skulle inte sakna något om jag läst så lite som du..

  Det vore ju praktiskt om du själv betraktade dig som mänsklig..

  Du kan väl titta på Fascist Inc http://infowarproductions.com/download/ och sedan förklara var dina rötter finns, om de ens existerar… DebtOcracy och Catastroika finns bara där som ytterligare exempel på hur du känner igen folk visavi makten.. Hur makten använder de mest korkade för att bekämpa och splittra arbetare…. Arbetare bör tänka på varandra vett duh! Inte bara sig själva…

  Det vet du väl Sture lilla att NÄRINGSLIVET när som helst vrider åt kranarna för att sätta folk och eller politiker på plats.. Du kanske inte såg sambandet i USA och Europa under trettitalet, att svälta arbetarklassen tillbaka på knä, men dessa rader kanske hjälper..

  SD hamstrar pengar som vapen mot demokratin. Åkesson tar ut 350 000 per år från statliga partistödet som extra påslag på en saftig rikdsdagsmannamån.. Jomshofs 140 000 i extra påslag kanske inte är så blygsamt men partiet säger ju sig arbeta mot de sjuklövern som föröder Sverige ekonomiskt och politiskt. Det måste vara skitjobbigt att vara hycklare.. och visst är målande att göra allt mycket värre..

 • Visst, man kan ju försöka med tricket med källangivelser som man hoppas att ingen ska kunna eller orka läsa igenom, men det håller sällan särskilt länge.
  Har du ens läst artiklarna själv?
  Ex.v. står att mängden brott mot tyskar av flyktingar är obetydlig, att det inte begås fler brott av flyktingar än av tyskar, och att något som ökat brottsstatistiken är angrepp mot flyktingboenden. Och i flera av artiklarna anges att anledningen till ökningen av vapenförsäljning är skolskjutningar och terrordåden i Frankrike.

  Es gibt nicht einmal einen statistisch evidenten Anstieg der Gewaltkriminalität. – Die Welt

  Die Zahl der Flüchtlinge, die Straftaten gegen die einheimische Bevölkerung verüben, ist verschwindend gering. – RTL

  Demgegenüber stellte das Bundeskriminalamt kürzlich klar, dass Flüchtlinge genauso häufig straffällig werden wie Deutsche. Was in den letzten Monaten rapide anstieg, ist aber die Zahl der Delikte gegen Flüchtlingsheime. – Süddeutsche Zeitung

  “Artikeln” är alltså inget mer än främlingsfientlig smörja med påhittade lögner om källhänvisningarna.
  Varför vill Newsvoice basunera ut sånt? Jag har svårt att tro det finns så stora brister i källgranskningsförmågan.

 • En migrant, som hotar, eller använder våld för att nå ett mål, är ingen välkommen migrant och bör omgående utvisas ur vårt land! Vi har lagar och regler, som måste respekteras om vårt land skall kunna fungera på ett bra sätt. Låt inte våldet bestämma, hur man skall leva!

 • @castoropollux

  Du skrev: “Din sedvanliga gråtmilda vänsterprosa där du avslutar med dina ständiga återupprepningar av litterära kräkningsanfall på Alliansen och SD.”

  Jag skrollade snabbt igenom detta längre tröttsamma reprisinlägg och råkade fastna i det kortare inlägget, där jag bara behövde genomlida tre rader av vad du skriver. Vad du inte har förstått, vilket är förståeligt med tanke på dina ideologiska begränsningar, är att USA (oligarkins militära-verktyg) har ägt Tyskland enda sedan slutet av andra världskriget (precis på samma sätt som detta oligarki-verktyg äger Japan).

  I bolagstermer behöver inte moderbolaget sänka sin egen filials kreditbetyg, såvida det inte sker utav några eventuella skattetekniska skäl. Men även detta bildliga bolagsexempel kan vara lite för långsökt för någon som bara förstår sig på ren planekonomi.

  Men i din kommande textmassa förväntar jag mig inte något rationellt svar, då min ovanstående text är något av en överkurs för någon som fortfarande är fast i höger/vänster-tänket, med en “lätt fixering” vid vänsterdelen av detta uppenbara feltänk.

 • Ett osäkert land som Tyskland börjar likna kan ju uppfattas som enastående likt det USA genomlidit sedan decennier. Destabilisering har givetvis grader i det helvete behandlingen innebär men förmågan att styra folk, politiker och andra ska inte underskattas. Det gör man ju inte i det stora landet ens och inte i dess lillebror heller.. Det gäller ju bara att mer eller mindre ta ansvar för att omgivningen ser ut som man vill. Att i det så split, rädsla osäkerhet, motsättningar och vanföreställningar kan ju bara gynna en utveckling..

 • USA’s intresse att sänka Tysklands kreditbetyg kan vara hur stort? Landet som tagit flera beslut på energinivå som hjärntrusten och en globala eliten inte vill se… Landet som inte frivilligt men genom terror tvingades med i krigsdansen..

 • Ett amerikansk dilemma och trauma överfört till Europa. Önskemålet om nästintill gratis arbetskraft, sociala marodörer till att sänka, dränka administrationen i utgifter känns igen.

  Det har ju givetvis inget med multikultur att göra utan brottslighet förblir brottslighet.

  Politiska påtryckningsmedel i form av flyktingströmmar, migranter har ju prövats från Kuba. Extremisterna i Us påstår ju på fullt allvar att Kuba ligger bakom detta och finner givetvis bara bekräftelserna i dumhetens bästa företrädare..

  Dagdrivare, kriminella, arbetsskygga har övergett moderlandet för 15000 lättförtjänta dollar i Miami. Att dessa strömmar orsakade lokala problem i det stora landet i väst brydde man sig inte om och nu synes väl om något strömmarna vara politiskt betinga murbräckor till att spräcka dörrar och fylla politiska mardrömmare med allt vad innehåll de främlingsfientliga kunde föreställa sig.

  Att Tyskland ingått avtal med Putins Ryssland om Gaspipelines, lägger ner kärnkraft, satsar på alternativ, backar i kriget mot terrorismen, mot Putin kostar översvämningar, av alla de slag.

  Att Sveriges välfärd hotas mest av Alliansens, de fyras gäng, nämner SD aldrig utan har sina köer av lämpliga syndabockar uppradade som slående exempel för den reflekterande massans alla varianter av psykoser. https://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/karinpettersson/article21981109.ab

 • Det ökande våldet får medborgarna att själva kräva polisstats-åtgärder som skulle vara helt omöjliga att såväl motivera som implementera under normala förhållanden. Och i en inbördeskrigsliknande situation hoppar man över polisstaten och går direkt mot en militärstat/diktatur. Söndra och härska är ledordet och den rådande agendan.

  Av de hitintills ca 160 000 st nyanlända “migranter” består dessa till 70-80 % av unga män till män i ung medelålder, vilket betyder mellan ca 112 000 till 128 000 st eventuellt krigsskadade män i vapenför ålder. Enligt Migrationsverkets egna uttalande är ca 60 % av alla s.k. “migranter” oidentifierade vilket betyder att mellan 67200 till 76800 st av alla dessa vapenföra män kan vara allt i från fiskare, fåraherdar, bagare, legoknektar till rena terrorister. Vi kan ju inte veta, eftersom vi inte ens vet vilka dessa män är. Men av dessa ca 60-80 tusen män har det säkerligen slunkit in alltifrån några 100 st till i värsta fall ett antal 1000 st mindre trevliga “element”. Det behöver man ju inte vara Einstein för att förstå, men en PK-psykos kan dock blockera denna förståelse totalt så att självförnekelsen fortsätter.

  Vi kan jämföra med den misslyckade självmordsbombningen som Taimour Abdulwahab försökte utföra julen 2010 och det var ju ren tur att det bara blev just ett självmord. Hade han lyckats i hans uppsåt skulle säkert en 40-50 st julhandlare ha dött i julrushen. Hur tror ni Sverige skulle sett ut om han hade lyckats? Om vi tar Taimour Abdulwahab gånger 100 eller gånger 1000, så har vi ett recept på kaos.

  Men vi svenskar behöver inte vara alltför oroliga då vi t.ex. kan skydda oss med brödkavel eller färgspray som färglägger eventuella våldtäktsmän/terrorister och sen har även vår dialog-polis en god beredskap. Men hursomhelst kan vi alltid trösta oss med att de troligtvis kommer ta de aningslösa PK-människorna först och då kan vi i alla fall dö med den lite tröstande minnesbilden på våra näthinnor.

 • Den här artikeln har väckt starka känslor även när jag postade den på min FB-sida.

  Så här löd en kommentar som gav artikeln medvind:

  “Min svägerska bor i provinsen nära Berlin! Hon berättar fasansfulla historier om mord, våldtäckter etc! Folk går in i husen, affärer och gör vad dem behagar! Gör man motstånd blir man uppsprättad med knivar!”

  Kritiken mot min artikel handlar om att det är fel på Gatestoneinstitutet, men deras artikel baseras i sin tur på tysk press alltså skulle en rad av tyska tidningar ha fel, vilket jag finner osannolikt.

  Något skrämmande pågår i Tyskland, det blir min slutsats och DET har stort nyhetsvärde för Sverige som tar emot stora mängder flyktingar varav vissa är grovt kriminella.

  Visst, vi kan tänka positivt och sjunga We shall overcome, vi kan också ta tyskarnas problem på stort allvar eftersom vad som tycks ske där kan ske här.

 • ja hmmm oj vad svårt att lista ut varför detta pågår. Det är en elefant i rummet men ingen pratar om den.

  Expressen – bonnierfamiljen – vilken grupp av människor?

  Aftonbladet – Goldman Sachs – vilken grupp av människor.

  Hmm ja oj vad svårt att räkna ut vad som pågår. Sverige kollapsar medans det är stora propagandauppslag och snyfthistorier i alla drakarna varje dag.

  Kallergiplanen kan vara bra att börja läsa på om och the Samson option. Jepp får dom inte som dom vill så blir dom som små griniga barn och ska skjuta kärnvapen på oss.

  Torbjörn för fn du är ju mer vaken än så här. Invandringen är en trojansk häst för att sänka skandinavien.Den är inte ett resultat av västs destabilisering av väst och en slumpmässig folkvandring från afrikanska länder utan krig. Invandringen är en del av en ondskefull plan för ett större Israel och ett svagt insuveränt Europa.

  Elefanten i rummet äger 95 procent av världens media men dominerar 100. Om Elefanten har en agenda så kommer den ut i media. Om Elefanten säger att du inte får kritisera hans agenda så stampar han ned dig.

  Elefanten är inte vanliga israeler utan zionister som är en elit som är skilt från folket. Precis som vi inte har något att göra med Wallenbergarnas delaktighet i detta.

  Bankerna och media samt läkemedelsbolagen ägs av elefanten. Vad heter elefanten Torbjörn och har du guts att peka på den?

 • @Mark

  “Det är knappas med artiklar som dessa som vi kommer bygga det nya Sverige”.

  Vi kommer ännu mindre kunna bygga ett bättre Sverige genom att stoppa huvudet i sanden och förtiga sanningen.

 • Våldskulturen med migranter som våldtar, rånar och gör inbrott har pågått ett tag i Sverige, vilket kan uppfattas som väldigt otacksamt då de hålls med såväl husrum, mat som pengar.

  Ett stort problem är att tidningarna så sällan skriver om våldsaktiviteter så snart en migrant är inblandad. Jag får min information via alternativa medier som är mycket snabba med att rapportera om sådana här händelser pga sina nätverk. Det känns mycket olustigt med tystnaden i gammelmedian då vissa migrantrelaterade aktiviteter är av den graden att dessa borde hamna på löpsedlarna.

  Det är inte bara enskilda individer som drabbas av missdådare utan varje kriminell handling utförd av migranter kan uppfattas som en kriminell handling/våldtäkt på Sverige med politikers goda minne.

  Själv har jag börjat bli ängslig för att vara ute på kvällarna och går omvägar får att slippa möten med de andra. Det här är det nya Sverige som politiker sedan en tid talat om. Ängslan och oro är nu vår arvedel.

 • Tragiskt att man inte gjort mer research vad för sorts organisation Gatestone International är. Eller har man köpt Avpixlats kategorisering som “dissidentsida” rakt av? Så länge det finns ett uns av sanning så verkar det inte spela någon roll om lejonparten är islamofobisk skräckpropaganda. Det är knappas med artiklar som dessa som vi kommer bygga det nya Sverige. Antietablissemangskritiken verkar tyvärr över lag bli allt brunare och jag är inte ens säker att utövarna närkt glidningen över tid. För tre år sedan hade denna artikel aldrig publicerats på NV, under den tid redaktören förtfarande höll rent i den totalitära undervegitationen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *