NewsVoice har nått 5000 publiceringar och 30,000 kommentarer

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 22 december 2015
- Torbjörn Sassersson
Torbjörn Sassersson, selfie

Torbjörn Sassersson Idag firar NewsVoice den 5000:de publicerade artikeln (inkl notiser) och i förrgår nådde NewsVoice 30 000 kommentarer. Det blir en bra avslutning på 2015 att nå dessa nivåer inför NewsVoice fjärde år som frispråkig svensk nättidning.

Jag vill passa på att tacka alla som bidragit med artiklar samt ekonomiskt med donationer, annonsering och sponsring.

God Jul till alla NewsVoice-läsare önskar redaktören

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: NewsVoice