Vad du bör veta om Rockefellers och läkemedelsindustrins investeringar på sjukdomar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 31 december 2015
- NewsVoice redaktion

Dr RathVissa människor menar att läkemedelsindustrin inte kan vara så bedrövlig. Tyvärr är den det, men lyckligtvis är det mycket lätt för alla att förstå varför denna industri har en sådan skadlig effekt på miljontals människoliv. Det handlar inte om enskilda mediciner eller enskilda företag. Det handlar om de principer, de lagar, som styr läkemedelsindustrins syn på affärsverksamhet och sjukdom, ”business with disease”.

Så inleder dr Matthias Rath sin analys av Rockefellers inflytande på hela läkemedelsindustrin i Väst och vad du bör känna till om bedrägerierna kring läkemedelsföretagens investeringsverksamhet och vinster på sjukdomar. Författaren och skribenten Pia Hellertz har översatt Raths artikel från 2007. 

Text och foto (th): dr Rath | Översättning: Pia Hellertz

Principerna för läkemedelsindustrins syn på sjukdom

Vissa människor menar att läkemedelsindustrin inte kan vara så bedrövlig. Tyvärr är den det, men lyckligtvis är det mycket lätt för alla att förstå varför denna industri har en sådan skadlig effekt på miljontals människoliv. Det handlar inte om enskilda mediciner eller enskilda företag. Det handlar om de principer, de lagar, som styr läkemedelsindustrins syn på affärsverksamhet och sjukdom, ”business with disease”.

De viktigaste av dessa lagar kan sammanfattas på följande sätt:

 1. Läkemedelsindustrin är inte en “hälsoindustri”, utan en “investeringsverksamhet” som bygger på att sjukdomar måste fortsätta och även utvidgas.
 2. Läkemedelsindustrin har mer än 500 miljarder dollar i vinst varje år [2007] – men bara så länge som sjukdomar fortsätter existera som marknader.
 3. Läkemedelsindustrin har byggt den största bedrägeriverksamheten i mänsklighetens historia: den lovar hälsa för miljoner människor, men – i stället för att ge hälsa – levererar läkemedelsindustrin allt fler sjukdomar, eftersom sjukdomar är den ekonomiska grunden för existensen för läkemedelsföretagens verksamhet.
 4. För att skydda sin mångmiljarddollarmarknad när det gäller sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, aids och andra sjukdomar, gör läkemedelsindustrin allt för att behålla dessa sjukdomar och för att undvika deras utrotning.
 5. Mångmiljardsprodukterna från läkemedelsindustrin är syntetiska droger som är patenterade, i syfte att säkerställa enorma vinster från patentavgifter. Endast nyuppfunna syntetiska molekyler kan patenteras, vilket förklarar dessa läkemedels toxicitet och dödsfall hos människor
 6. Genom att bygga upp denna verksamhet ”business with disease” under det senaste århundradet, har läkemedelsindustrin håvat in så mycket pengar från sina organiserade bedrägerier, att det har blivit en av de största och mest lönsamma industrierna på vår planet idag.
 7. Läkemedelsindustrin satsar strategiskt flera vinstmiljarder från sin globala bedrägeriverksamhet på att infiltrera alla samhällssektorer och påverka den allmänna opinionen runt om i världen.
 8. För att dölja folkmordsdimensionen av sin bedrägeriverksamhet är läkemedelsindustrins utgifter för att manipulera den allmänna opinionen för att dölja sin ”business with disease” genom att sprida falska löften om helande mediciner, dubbelt så stora som dem man satsar på forskning.
 9. Vitaminer, spårämnen och andra naturliga hälsometoder är ärkefiender inom läkemedelsindustrin, eftersom de inte är möjliga att ta patent på. Ännu viktigare – de bidrar effektivt till att förebygga och kontrollera sjukdomar, eftersom de rättar till fel på miljontals celler i våra kroppar, vilka är den primära orsaken till sjukdomen. Ett halvt dussin Nobelpris har delats ut för vetenskapliga genombrott inom vitaminforskning – men all denna kunskap har blivit bannlyst från att tillämpas som medicin till förmån för patenterade läkemedel för flera miljarder dollar.
 10. Varje land har att besluta om man vill behålla ett läkemedelsorienterat sjukvårdssystem som bygger på ökad utbredning av sjukdomar – eller om man vill utveckla ett nytt hälso- och sjukvårdssystem som bygger på en effektiv, naturlig hälsa med målet att förebygga och så småningom utrota sjukdomar.

Läkemedelsbedrägerierna är naturligtvis inte en naturligt utvecklad verksamhet. Från allra första början, för ungefär ett sekel sedan, skapades och konstruerades läkemedelsindustrin som ett jättestort organiserat bedrägeri som livnärde sig på varje mans och kvinnas hälsa och liv på den här planeten.

Skrupelfria arkitekter i detta största bedrägeri i mänsklighetens historia är listade nedan. Dessa aktörer i läkemedelskartellen och deras marionetter inom medicin, media och politik, är aktiva ännu i denna dag och är ansvariga för flera dödsfall än i alla mänsklighetens krig tillsammans.

Den stora bilden – en översikt

Det är ibland svårt att förstå de komplexa relationer som finns mellan de viktigaste internationella organen, regeringarna, branschorganisationerna och andra som sysslar med hälsa. Medvetenheten om hur dessa organ passar ihop och deras respektive funktioner är dock grundläggande för att förstå helheten och den fulla omfattningen av det hot mot hälsan som orsakas av denna väv av intressegrupper.

Historien om Pharma-kartellen – 15 maj 1911

John D RockefellerHögsta domstolen i USA fann John Rockefeller och hans ”Trust” skyldiga till korruption, illegala affärskontakter och utpressning. Som en följd av detta beslut dömdes hela Rockefeller Standard Oil-Trust, världens största bolag i denna tid, till nedmontering, men Rockefeller var redan ovanför högsta domstolen och brydde sig inte om detta beslut.

Foto på John D Rockefeller

Rockefeller Foundation grundades 1913

För att minska det offentliga och politiska trycket på honom och andra rövarbaroner använder Rockefeller ett trick som kallas “filantropi”: Han använde olagliga vinster från sin rövarverksamhet i oljebranschen och startade Rockefeller Foundation. Detta skatteparadis användes för att strategiskt ta över hälso- och sjukvårdssektorn i USA.

Rockefeller Foundation var frontorganisation för en ny global företagssatsning för Rockefeller och hans medbrottslingar. Denna nya satsning kallades verksamhet för läkemedelsinvesteringar (”the pharmaceutical investment business”).

Rockefeller Foundation hemsida
Rockefeller Foundations hemsida

Donationer från Rockefeller Foundation gick bara till medicinska skolor och sjukhus som hade blivit missionärer för patenterade läkemedel och som utvecklats till en ny typ av företag – tillverkare av patenterade, syntetiska droger.

Detta var också den tid, då de första vitaminerna upptäcktes. Det stod snart klart att dessa naturliga molekyler hade läkande och livräddande hälsofördelar och kunde förhindra många kroniska sjukdomar. De första böckerna som förmedlade kunskap om bortglömd forskning om hälsoeffekterna av vitaminer började dyka upp. Dessa nyupptäckta molekyler hade bara en nackdel: de var inte patenterbara.

Redan under sina första år stod Rockefellers investeringsverksamhet inför ett ödesdigert hot: vitaminer och andra mikronäringsämnen som marknadsfördes som folkhälsoprogram skulle hindra utvecklingen av en betydande investeringsverksamhet baserad på patenterade läkemedel.

Avskaffandet av denna oönskade konkurrens från naturliga mikronäringsämnen blev således en fråga om liv och död för läkemedelsbranschen.

1918

Rockefeller Foundation använde den spanska influensaepidemin, spanska sjukan, och de media som de redan vid denna tid kontrollerade, till att starta en häxjakt på alla former av mediciner, som inte omfattades av deras patent.

Inom de närmaste 15 åren blev i stort sett alla medicinska skolor i USA, de flesta sjukhus och American Medical Association, ”bönder i ett schackspel” för Rockefellers strategi för att lägga hela hälso- och sjukvårdssektorn under sitt monopol på läkemedel.

Förklädd till en “Moder Theresa” användes Rockefeller Foundation också för att erövra främmande länder och hela kontinenter för sin läkemedelsverksamhet – på samma sätt som Rockefeller hade gjort sedan ett par decennier med sin petrokemiska investeringsverksamhet (raffinering av petroleum och naturgaser, övers. anm.).

1925

IG Farbens huvudkontorPå andra sidan Atlanten – i Tyskland – bildades den första kemiska-/ läkemedelskartellen för att kunna konkurrera med Rockefellertrusten och sträva efter kontrollen av den globala läkemedelsmarknaden. Ledd av tyska multinationella Bayer, BASF och Hoechst, bildades IG Farben-kartellen med över 80,000 anställda. Tävlingen för global kontroll hade startat.

Bild: IG Farbens huvudkontor

1929, den 29 november

Rockefellerkartellen (USA) och I.G. Farbenkartellen (Tyskland) beslutade att dela upp hela jordklotet mellan sig i intressesfärer, precis samma brott som Rockefeller dömts för 18 år tidigare, när hans trust hade delat upp USA i “intressezoner”.

1932-1933

I.G. Farbenkartellen, lika omättlig, beslutar sig för att inte längre vara bunden av 1929 års begränsningar. De stöder en upprorisk tysk politiker, som lovar I.G. Farben att militärt erövra världen åt dem. Med miljontals dollar i donationer i valkampanjen, tog denna politiker makten i Tyskland, vände den tyska demokratin till en diktatur och höll sitt löfte om att starta sitt erövringskrig, ett krig som snart blev känt som det andra världskriget.

I varje land som Hitlers försvarsmakt invaderade var den första åtgärden att lägga beslag på den kemiska, petrokemiska och läkemedelsindustrin och ge den – gratis – till I.G. Farbens imperium.

1942-1945

För att befästa sitt globala ledarskap med patenterade läkemedel, testade I.G. Farben sina patenterade läkemedelssubstanser på koncentrationslägerfångar i Auschwitz, Dachau och på många andra platser. Arvodet för att få genomföra dessa inhumana studier överfördes direkt från bankkonton hos Bayer, Hoechst och BASF till bankkonton i SS, som drev koncentrationslägren.

1945

I.G. Farbens plan att ta kontroll över de globala olje- och narkotikamarknaderna misslyckades. USA och de allierade styrkorna vann andra världskriget. Många amerikanska och allierade soldater förlorade sina liv – deras belöning var liten jämfört med belöningen för andra. De förlorande företagens andelar, I.G. Farbens, gick till Rockefellers Trust (USA) och till Rothschild och JP Morgan (U.K.).

1947

I Nürnbergs krigsförbrytelsedomstol åtalades 24 chefer från Bayer, BASF, Hoechst och andra befattningshavare i I.G. Farbenkartellen för brott mot mänskligheten, inklusive ansvar för anfallskrig, slaveri och massmord. I sin sista inlaga sammanfattade US-chefsåklagaren Telford Taylor brott som begåtts av dessa företags brottslingar med följande ord:

“Utan IG Farben skulle andra världskriget inte ha varit möjligt”.

Otroligt nog fick de verkliga gärningsmännen för dödandet av 60 miljoner människor under andra världskriget – I.G. Farbens chefer – de mildaste domarna. Även de chefer som var direkt ansvariga för brotten i I.G. Farben i Auschwitz fick högst tolv års fängelse. Förvånad? Egentligen inte.

Nelson Rockefeller

Nelson Rockefeller - Wikimedia CommonsRedan 1944 hade Nelson Rockefeller kommit in i den verkställande delen av USA: s regering. Han började som Under-Secretary of State och avslutades några år senare som Special Adviser of President Truman for Special Affairs. Med andra ord tog han direkt hand om Rockefellers intressen vid kritiska tidpunkter på 20-talet, formandet av efterkrigsvärlden och fördelningen av världens rikedomar.

Bild: Nelson Rockefeller – Wikimedia Commons

Under påverkan av utrikesdepartementet kan domarna i Nürnberg mot I.G. Farbens chefer enkelt förklaras. I gengäld för att ta över företagens aktier i I.G. Farben och därmed global kontroll av oljan och läkemedelsverksamheten, gjorde Nelson Rockefeller att de verkliga gärningsmännen i andra världskriget inte hängdes. I själva verket behövdes de.

1949

Förbundsrepubliken Tyskland grundades. Detta var första gången i historien som konstitutionen och samhället i en industrialiserad nation skulle kunna planeras och modelleras som en fästning för läkemedelsindustrins verksamhet – en transatlantisk utpost av Rockefeller intressen.

Inom några år släpptes de I.G. Farbenchefer som dömts i Nürnberg från fängelset och kunde sättas tillbaka på sina tidigare positioner som intressenter för Rockefellers intressen.

Fritz Ter Meer, dömd till tolv års fängelse för sina brott i Auschwitz, var tillbaka som ordförande i styrelsen för Tysklands största läkemedelsföretag, multinationella Bayer. Redan 1963!

1945-1949

WTO och WHODen roll som Rockefellerbröderna hade var inte begränsad till att ta över det globala monopolet på kontrollen över den globala olje- och läkemedelsverksamheten. De behövde också på den politiska arenan. Under deras inflytande hade FN grundats redan år 1945 i San Francisco. För att ta den politiska kontrollen över efterkrigsvärlden, använde de tricket att bekämpa andra länder, tre av dem var ledande nationer för läkemedelsexport, medan 200 andra nationer var uppgivna åskådare.

Organisationer grundades som påstods tjäna folkets välbefinnande i världen, FN:s underorganisationer, såsom,

 • Världshandelsorganisationen (WTO) och
 • Världshälsoorganisationen (WHO),

… som snart visade de sig inte vara något annat än bara politiska instrument för de globala olje- och läkemedelsintressena.

1963

På uppdrag av Rockefellers intressen, gick bananrepubliken Tysklands regering i spetsen för en av de mest ökända farmaceutiska insatser som någonsin gjorts inom FN. Under förevändning av konsumentskyddet, lanserade de ett fyra decennium långt korståg för att förbjuda vitaminterapier och andra naturliga, icke-patenterbara hälsometoder för alla medlemsländer inom FN. Målet var att helt enkelt förbjuda all konkurrens mot det flera miljarder dollar värda företaget med patenterade läkemedel.

Planen var enkel: Kopiera för hela världen vad de hade åstadkommit i Amerika på 1920-talet – ett monopol på hälsovård för sin investeringsverksamhet med patenterade läkemedel.

Eftersom marknaden för läkemedelsverksamheten är pågående sjukdomar, var de läkemedel de utvecklade inte avsedda för att förebygga, bota eller utrota sjukdomar. Målet för denna övergripande strategi för att monopolisera hälsa för miljarder människor var således piller som täcker symptomen, men nästan aldrig tar itu med orsaken till sjukdomen.

Att beröva miljarder människor att få tillgång till livräddande information om hälsofördelarna med naturliga hälsometoder samtidigt med inrättande av ett monopol på i stort sett ineffektiva och ofta giftiga patenterade läkemedel orsakade sjukdom och död i folkmordsomfattning. Denna epidemi av invaliditet och onödiga dödsfall på grund av läkemedelsindustrins principer omkring sjukdomar saknar motstycke i historien.

Linus Pauling och andra framstående forskare förtjänar hedersomdöme för att ha hållit kunskapsdörrarna om hälsoeffekterna av vitaminer och andra effektiva fysiska hälsometoder öppna. Om det inte vore för dem, skulle vi leva i ett hälsofängelse redan idag, bevakade av läkemedelsbranschens vakter över dess affärer omkring medicin, politik och media.

Linus Pauling får också hedersomdöme för att ha identifierat betydelsen av min tidiga forskning på vitaminer och hjärt-kärlsjukdomar och har erbjudit mig att få gå med honom under hans sista år och att fortsätta hans livsverk.

1990-92

Åren kommer att gå till historien som början på slutet för läkemedelsindustrins affärer omkring behandling av sjukdomar. I en serie vetenskapliga publikationer – i några av dem bjöd jag in Linus Pauling som medförfattare – kunde jag identifiera mikrobrist som den primära orsaken till sjukdomar.

Dessa sjukdomar inkluderar:

 • hjärtattacker
 • högt blodtryck
 • cirkulationsproblem på grund av diabetes
 • cancer
 • sjukdomar som beror på immunbrister, inklusive AIDS

Som en Sherlock Holmesforskare spårade jag den verkliga orsaken till dessa sjukdomar och fann att dessa orsaker medvetet hade dolts och gömts undan från miljontals människor för ett enda syfte: att tillfredsställa läkemedelsföretagens omättliga girighet.

Text: dr Rath | Översättning: Pia Hellertz

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Klimatångest som också delvis är skapad av samma källor kommer säkert att försörja läkemedelsindustrin i många år.

 • Klimatångest som också delvis är skapad av samma källor kommer säkert att försörja läkemedelsindustrin i många år.

 • Mer om astroturfing på newsVoice: Skeptikerns ordlista: Astroturfing – Budskap maskerat som gräsrotsrörelse

  Astroturfing är en metod där en sponsor eller organisation för fram ett budskap maskerat som om det kommer från eller stöds av en gräsrotsrörelse. Det kan handla om att ge sken av trovärdighet, men utan att redovisa bakomliggande ekonomiska bindningar.

  https://newsvoice.se/2016/01/02/skeptikerns-ordlista-astroturfing-budskap-maskerat-som-grasrotsrorelse/

 • Ett nytt ord i sammanhanget är astroturf, vilket betyder förvrängning av surfares verklighet.
  Tekniker utvecklas för att du inte skall finna sanna data på nätet, då i läkemedelssammanhang: TED Talks.

  https://newsvoice.se/2015/02/13/sharyl-attkisson-astroturfing-hur-media-manipuleras-av-foretag-och-intresseorganisationer/

  [NewsVoice la istället in länken till en artikel med samma video som du länkade till. Ursäkta ingreppet i din kommentar /admin]

 • Mer om astroturfing på newsVoice: Skeptikerns ordlista: Astroturfing – Budskap maskerat som gräsrotsrörelse

  Astroturfing är en metod där en sponsor eller organisation för fram ett budskap maskerat som om det kommer från eller stöds av en gräsrotsrörelse. Det kan handla om att ge sken av trovärdighet, men utan att redovisa bakomliggande ekonomiska bindningar.

  https://newsvoice.se/2016/01/02/skeptikerns-ordlista-astroturfing-budskap-maskerat-som-grasrotsrorelse/

 • Ett nytt ord i sammanhanget är astroturf, vilket betyder förvrängning av surfares verklighet.
  Tekniker utvecklas för att du inte skall finna sanna data på nätet, då i läkemedelssammanhang: TED Talks.

  https://newsvoice.se/2015/02/13/sharyl-attkisson-astroturfing-hur-media-manipuleras-av-foretag-och-intresseorganisationer/

  [NewsVoice la istället in länken till en artikel med samma video som du länkade till. Ursäkta ingreppet i din kommentar /admin]

 • Mycket bra översättning från Pia Hellertz!
  Jag har känt Rath´s och Paul Linus kunskap sedan många år och sprider den vart jag kan inte minst till patienterna.
  Tyvärr finns det många människor som Ella@ ,om hon nu inte var ett troll, men jag är van att mötas av ifrågasättande och misstro, samt försök att förminska min kunskap, trots gedigen dubbel specialistkompetens, som alternativ medicin.
  Jag har lärt mig genom åren att vi läkare kan bara upplysa patienterna och ger dem så ingående information som möjligt. Man kan inte tvinga människor till sin lycka.
  Det är glädjande att vi nu närmar oss en tid av upplysning, då alltmer människor vågar öppen skriver om den “alternativa vetenskapen”som länge har undertryckts och förföljts. Det är dags att den kriminella verksamheten blir ordentligt belyst och att de ansvariga tas till domstolen för “crime against humanity2 i den Haag. Jag hoppas att jag har förmånen att uppleva den dag, då har kampen inte varit förgäves. Tack också för Leif Lundberg att påminner om Edmund Burkes kloka ord, så sant så sant.

 • Mycket bra översättning från Pia Hellertz!
  Jag har känt Rath´s och Paul Linus kunskap sedan många år och sprider den vart jag kan inte minst till patienterna.
  Tyvärr finns det många människor som Ella@ ,om hon nu inte var ett troll, men jag är van att mötas av ifrågasättande och misstro, samt försök att förminska min kunskap, trots gedigen dubbel specialistkompetens, som alternativ medicin.
  Jag har lärt mig genom åren att vi läkare kan bara upplysa patienterna och ger dem så ingående information som möjligt. Man kan inte tvinga människor till sin lycka.
  Det är glädjande att vi nu närmar oss en tid av upplysning, då alltmer människor vågar öppen skriver om den “alternativa vetenskapen”som länge har undertryckts och förföljts. Det är dags att den kriminella verksamheten blir ordentligt belyst och att de ansvariga tas till domstolen för “crime against humanity2 i den Haag. Jag hoppas att jag har förmånen att uppleva den dag, då har kampen inte varit förgäves. Tack också för Leif Lundberg att påminner om Edmund Burkes kloka ord, så sant så sant.

 • Läs Peter Götzsches bok Dödliga mediciner oc organiserad brottslighet så får man en bra bild av hur läkemedelsindustrin fungerar.

 • Läs Peter Götzsches bok Dödliga mediciner oc organiserad brottslighet så får man en bra bild av hur läkemedelsindustrin fungerar.

 • ETT VIKTIGT INLÄGG MED STOR INVERKAN PÅ VÅRA LIV.

  Pia Hellertz översättning av artikeln från 2007 som är än mer aktuell idag. Den beskriver hur sjukvården fungerar – en ögonöppnare för många

  När man förstår hur systemet fungerar så inser man att man måste göra något – om man inte vill bli grundlurad. Nedan ett förslag på vad du kan göra redan idag – och samtidigt dra nytta av ett mycket förmånligt erbjudande.

  De som lyckas med att ta in detta tuffa budskap inser att ekonomiska särintressen lurar skjortan av oss – både pengar och livskvalitet (liv och död). De förstår att om vi inte byter kurs så kommer det att gå åt skogen – och det går fort idag. Vården håller på att krackelera – vilken också drabbar vårdens medarbetare där många redan går på knäna.

  Läs de tio lagar som styr sjukvården och om du tycker det är OK så behöver du inte göra någonting.

  ”The only thing necessary for the triumph
  of evil – is for good men to do nothing.”

  (Det enda som krävs för att ondskan ska segra
  är att rättfärdiga medborgare gör ingenting.)

  Edmund Burke (1729 – 1797)

  Om du däremot inser att detta leder till en katastrof för dig, dina barn och för samhället – och om du vill göra något åt det – så finns det nu ett generöst erbjudande fram till 15 januari där du gör en insats för “hälsofrihet” OCH där du själv ökar dina möjligheter att optimera din egen hälsa. Kanske ditt livs bästa investering – för endast en krona och fyra öre per dag för ett hushåll – en investering på både kort och lång sikt.

  Sprid gärna detta inlägg (se länk nedan) till så många som möjligt och om du eller någon av dina vänner slår till senast 15 januari så får ni på köpet två strategiska hälsoprodukter som är värda ungefär lika mycket som medlemsavgifterna för hela 2016 (380 kr).

  Enbart tidningen “2000-Talets Vetenskap” som ingår i paketet (en av Sveriges viktigaste tidningar) – är värd kostnaden för de som vill optimera sin hälsa och slippa bli grundlurade.

  – Kronisk sjukdom som affärsidé – en lysande affär på din bekostnad … http://www.kostdemokrati.se/guests/2016/01/03/kronisk-sjukdom-som-affarside-en-lysande-affar-pa-din-bekostnad/

  – Erbjudande … http://www.thenhf.se/passa-pa-bli-dubbelmedlem-och-fa-kolloidalt-silver-msm/

 • ETT VIKTIGT INLÄGG MED STOR INVERKAN PÅ VÅRA LIV.

  Pia Hellertz översättning av artikeln från 2007 som är än mer aktuell idag. Den beskriver hur sjukvården fungerar – en ögonöppnare för många

  När man förstår hur systemet fungerar så inser man att man måste göra något – om man inte vill bli grundlurad. Nedan ett förslag på vad du kan göra redan idag – och samtidigt dra nytta av ett mycket förmånligt erbjudande.

  De som lyckas med att ta in detta tuffa budskap inser att ekonomiska särintressen lurar skjortan av oss – både pengar och livskvalitet (liv och död). De förstår att om vi inte byter kurs så kommer det att gå åt skogen – och det går fort idag. Vården håller på att krackelera – vilken också drabbar vårdens medarbetare där många redan går på knäna.

  Läs de tio lagar som styr sjukvården och om du tycker det är OK så behöver du inte göra någonting.

  “The only thing necessary for the triumph
  of evil – is for good men to do nothing.”

  (Det enda som krävs för att ondskan ska segra
  är att rättfärdiga medborgare gör ingenting.)

  Edmund Burke (1729 – 1797)

  Om du däremot inser att detta leder till en katastrof för dig, dina barn och för samhället – och om du vill göra något åt det – så finns det nu ett generöst erbjudande fram till 15 januari där du gör en insats för “hälsofrihet” OCH där du själv ökar dina möjligheter att optimera din egen hälsa. Kanske ditt livs bästa investering – för endast en krona och fyra öre per dag för ett hushåll – en investering på både kort och lång sikt.

  Sprid gärna detta inlägg (se länk nedan) till så många som möjligt och om du eller någon av dina vänner slår till senast 15 januari så får ni på köpet två strategiska hälsoprodukter som är värda ungefär lika mycket som medlemsavgifterna för hela 2016 (380 kr).

  Enbart tidningen “2000-Talets Vetenskap” som ingår i paketet (en av Sveriges viktigaste tidningar) – är värd kostnaden för de som vill optimera sin hälsa och slippa bli grundlurade.

  – Kronisk sjukdom som affärsidé – en lysande affär på din bekostnad … http://www.kostdemokrati.se/guests/2016/01/03/kronisk-sjukdom-som-affarside-en-lysande-affar-pa-din-bekostnad/

  – Erbjudande … http://www.thenhf.se/passa-pa-bli-dubbelmedlem-och-fa-kolloidalt-silver-msm/

 • anders, jag läste:

  All sickness and degenerative disease relate to malnutrition. This means that the public is being prescribed drugs for malnutrition and starvation.

  Many researchers in the past and the present know this. But they have no voice in the media, and most of their work is never published. If it is published, it is destroyed or marginalized as quackery or worse.

  Disease and sickness are conditions of our own inner environment, not something caused by attack from foreign entities. It is directly related to malnutrition.

  You’re not sick; you’re starving

 • anders, jag läste:

  All sickness and degenerative disease relate to malnutrition. This means that the public is being prescribed drugs for malnutrition and starvation.

  Many researchers in the past and the present know this. But they have no voice in the media, and most of their work is never published. If it is published, it is destroyed or marginalized as quackery or worse.

  Disease and sickness are conditions of our own inner environment, not something caused by attack from foreign entities. It is directly related to malnutrition.

  You’re not sick; you’re starving

 • Eftersom jag var på plats när Mathias Rath träffade Ingemar Ljungqvist (2000-Talets Vetenskap) i Berlin så vill jag bidra till debatten med mitt intryck av Mathias Rath och hans medarbetare. Själv är jag inte jätteinsatt i läkemedelsindustrins alla turer men jag vet att – när vi talar om vinster i välfärden – så gäller samma sak där som i min “bransch” – skolan. Ingen jublar över en botad patient, lika lite som över en utexaminerad elev.
  Jag är också en f.d. cancerpatient som inte botades av Big Pharma och bland Raths medarbetare fanns de med samma bakgrund som jag, d.v.s. som botats från svår sjukdom av alternativ till skolmedicinen. Jag upplevde Rath och hans medhjälpare som mycket seriösa.

  Lena Forsberg

 • Eftersom jag var på plats när Mathias Rath träffade Ingemar Ljungqvist (2000-Talets Vetenskap) i Berlin så vill jag bidra till debatten med mitt intryck av Mathias Rath och hans medarbetare. Själv är jag inte jätteinsatt i läkemedelsindustrins alla turer men jag vet att – när vi talar om vinster i välfärden – så gäller samma sak där som i min “bransch” – skolan. Ingen jublar över en botad patient, lika lite som över en utexaminerad elev.
  Jag är också en f.d. cancerpatient som inte botades av Big Pharma och bland Raths medarbetare fanns de med samma bakgrund som jag, d.v.s. som botats från svår sjukdom av alternativ till skolmedicinen. Jag upplevde Rath och hans medhjälpare som mycket seriösa.

  Lena Forsberg

 • Detta måste vara något av det dummaste jag har läst på länge. Att det finns märkliga människor som idag röstar in nazister i riksdagen för att ordna upp landet är skrämmande och fruktansvärt pinsamt. Och nu detta… vad är det för fel på folk? Det står alla fritt att skaffa sig en utbildning och börja forska, publicera resultat och vara med och utveckla läkemedel. Jag kommer inte smula i mig kokosbollar och avkok efter tips från någon som hoppade av skolan i högstadiet den dag jag blir sjuk (ja, vi blev sjuka innan läkemedelsindustrin tog fart). Denna rädsla för allt, hur blinda och inskränkta kan människor bli? Hela artikeln är enormt vinklad. För att ge någon liten nyans, här finns lite C-vitaminer som säljs av de stora läkemedelsföretagen som Bayer, Baxter, Meda (svenskt läkemedelsföretag för de som inte vet, där kan ni säkert träffa många som ägnar mycket tid och energi för att finna bot för att hjälpa sjuka. Ring och prata med dem!) med flera: http://www.fass.se/LIF/substance?userType=2&substanceId=IDE4POBSU904UVERT1
  Och, det delas ut mycket vitaminer inom sjukvården där evidens eller beprövad erfarenhet ligger till grund. .. att jag ens orkar kommentera en artikel som fullständigt missat betydelsen av begrepp som patent och ropar om massmord.. hua…

  • På länken http://www.fass.se/LIF/substance?userType=2&substanceId=IDE4POBSU904UVERT1 kan det konstateras att ett stort flertal av de avregistrerade totalt 166 är en övervägande del av dem just vitamintillskott.

   För snart trettio år sedan berättade Matti Tolonen vad forskningen egentligen hade för kunskap om vitaminers och mineralers inverkan på hälsan. Det får ju anses som besvärande att så lite som möjligt läckt ut eller ens praktiserats i den gängse skolmedicinsk styrda vårdens verksamhet. Att människor trots allt behandlats med kosttillskott i vården måste ses som undantag från reglerna… Att sedan socialstyrelsen jagar/jagat hälsokostbranschen med blåslampa men inte frågar sig varför vården inte öppnar alla sina vitaminskåp är väl ingen gåta direkt.

   Vi kunde ju alla läsa hur socialstyrelsen var tvungen att anmoda läkarskrået att inte skiva ut så mycket antidepressiv medicin? Själva tro vi i brist på bildning och kunnande att det är en märklig sits att som bildad läkare skriva ut ett överflöd av medicin som har så liten effekt på tillfrisknande, medan det däremot med alla riskmoment var förödande för livet för många av de drabbade.

   Stress vilket ju depression orsakar, brist på sömn, koncentrationssvårigheter osv har mig veterligt aldrig orsakat att patienter fått vitamintillskott. Utan när spiralen fått hålla på så långt att sinnet riktigt ordentligt havererar har andra skåp öppnats istället och neuroleptikans förtrollande förtjänster kunnat exaltera alla utom just de behövande..

   Finns Mattit Tolonens bok? Hur kommer det sig att så lite av dess kunskap och forskning praktiseras?

   http://wp.me/p1zCpc-5Q3j

   Slutar Apoteken sälja, slutar Producenterna leverera, bero det kanske av brist på efterfrågan?

 • Detta måste vara något av det dummaste jag har läst på länge. Att det finns märkliga människor som idag röstar in nazister i riksdagen för att ordna upp landet är skrämmande och fruktansvärt pinsamt. Och nu detta… vad är det för fel på folk? Det står alla fritt att skaffa sig en utbildning och börja forska, publicera resultat och vara med och utveckla läkemedel. Jag kommer inte smula i mig kokosbollar och avkok efter tips från någon som hoppade av skolan i högstadiet den dag jag blir sjuk (ja, vi blev sjuka innan läkemedelsindustrin tog fart). Denna rädsla för allt, hur blinda och inskränkta kan människor bli? Hela artikeln är enormt vinklad. För att ge någon liten nyans, här finns lite C-vitaminer som säljs av de stora läkemedelsföretagen som Bayer, Baxter, Meda (svenskt läkemedelsföretag för de som inte vet, där kan ni säkert träffa många som ägnar mycket tid och energi för att finna bot för att hjälpa sjuka. Ring och prata med dem!) med flera: http://www.fass.se/LIF/substance?userType=2&substanceId=IDE4POBSU904UVERT1
  Och, det delas ut mycket vitaminer inom sjukvården där evidens eller beprövad erfarenhet ligger till grund. .. att jag ens orkar kommentera en artikel som fullständigt missat betydelsen av begrepp som patent och ropar om massmord.. hua…

  • På länken http://www.fass.se/LIF/substance?userType=2&substanceId=IDE4POBSU904UVERT1 kan det konstateras att ett stort flertal av de avregistrerade totalt 166 är en övervägande del av dem just vitamintillskott.

   För snart trettio år sedan berättade Matti Tolonen vad forskningen egentligen hade för kunskap om vitaminers och mineralers inverkan på hälsan. Det får ju anses som besvärande att så lite som möjligt läckt ut eller ens praktiserats i den gängse skolmedicinsk styrda vårdens verksamhet. Att människor trots allt behandlats med kosttillskott i vården måste ses som undantag från reglerna… Att sedan socialstyrelsen jagar/jagat hälsokostbranschen med blåslampa men inte frågar sig varför vården inte öppnar alla sina vitaminskåp är väl ingen gåta direkt.

   Vi kunde ju alla läsa hur socialstyrelsen var tvungen att anmoda läkarskrået att inte skiva ut så mycket antidepressiv medicin? Själva tro vi i brist på bildning och kunnande att det är en märklig sits att som bildad läkare skriva ut ett överflöd av medicin som har så liten effekt på tillfrisknande, medan det däremot med alla riskmoment var förödande för livet för många av de drabbade.

   Stress vilket ju depression orsakar, brist på sömn, koncentrationssvårigheter osv har mig veterligt aldrig orsakat att patienter fått vitamintillskott. Utan när spiralen fått hålla på så långt att sinnet riktigt ordentligt havererar har andra skåp öppnats istället och neuroleptikans förtrollande förtjänster kunnat exaltera alla utom just de behövande..

   Finns Mattit Tolonens bok? Hur kommer det sig att så lite av dess kunskap och forskning praktiseras?

   http://wp.me/p1zCpc-5Q3j

   Slutar Apoteken sälja, slutar Producenterna leverera, bero det kanske av brist på efterfrågan?

 • ” I en serie vetenskapliga publikationer – i några av dem bjöd jag in Linus Pauling som medförfattare – kunde jag identifiera mikrobrist som den primära orsaken till sjukdomar.”

  Det vore intressant om det kunde skrivas lite om detta, och peka på var det finns information som är korrekt.

 • ” I en serie vetenskapliga publikationer – i några av dem bjöd jag in Linus Pauling som medförfattare – kunde jag identifiera mikrobrist som den primära orsaken till sjukdomar.”

  Det vore intressant om det kunde skrivas lite om detta, och peka på var det finns information som är korrekt.

 • Hade varit intressant att veta läkemedelsvinsten för i fjol samt vilken vinst de olika företagen gjort.
  “Läkemedelsindustrin har mer än 500 miljarder dollar i vinst varje år [2007] – men bara så länge som sjukdomar fortsätter existera som marknader”.

 • Hade varit intressant att veta läkemedelsvinsten för i fjol samt vilken vinst de olika företagen gjort.
  “Läkemedelsindustrin har mer än 500 miljarder dollar i vinst varje år [2007] – men bara så länge som sjukdomar fortsätter existera som marknader”.

 • En historieskrivning som är lite svår att förstå. Man pekar mot Farben och dess “chefer”, och mot nazisterna.

  Men vilka var inte de högsta cheferna om inte samma personer som artikeln skriver om “USA och de allierade styrkorna vann andra världskriget.”

  Man har skrivit att IG Farben var ”läkemedelsbolagens moder”.

  Dom och nazi ska läsas Wall Street och bankirer.

  Hellre än att peka mot “dumma nazister”, det är mest pk. Utan Wall Street så hade inget WW2 heller uppstått. Hur det var är dokumenterat.

  IG Farben kontrollerade krigsekonomin för tyskarna, och bakom dom stod deras herrar och uppdragsgivare i New York. Ytterst så hamnar man nog på Rothschilds och Wall Street-bankier – de betalade också den ryska bolsjevikrevolutionen.

 • En historieskrivning som är lite svår att förstå. Man pekar mot Farben och dess “chefer”, och mot nazisterna.

  Men vilka var inte de högsta cheferna om inte samma personer som artikeln skriver om “USA och de allierade styrkorna vann andra världskriget.”

  Man har skrivit att IG Farben var “läkemedelsbolagens moder”.

  Dom och nazi ska läsas Wall Street och bankirer.

  Hellre än att peka mot “dumma nazister”, det är mest pk. Utan Wall Street så hade inget WW2 heller uppstått. Hur det var är dokumenterat.

  IG Farben kontrollerade krigsekonomin för tyskarna, och bakom dom stod deras herrar och uppdragsgivare i New York. Ytterst så hamnar man nog på Rothschilds och Wall Street-bankier – de betalade också den ryska bolsjevikrevolutionen.

 • Stort tack till Pia Hellertz för en fantastisk översättning av Mathias Rath. Den bästa sammanfattning som jag någonsin läst! Rekomenderar verkligen 2000-talets vetenskap för deras fantastiska arbete att informera om alternativa metoder till giftvetenskapen från Nazisternas mänskliga medicinska experiment som fortsätter också idag med bland annat massvaccinationer och masspsykos-medicineringar till små barn – Den kriminella medicinska vetenskapen fortsätter men allt fler blir tack vare nämnd tidskrift och vaccin.me och även här på Newsvoice medvetna om den “vetenskapliga?” brottsligheten. Stort tack till alla berörda och ett GOTT NYTT ÅR 2016!

 • Privatpraktiserande terapeuten forskaren Ola Gäfvert myntade psykiatrins nötta mantra “vi jobbar inte med känslor” det garanterade “medicinsk behandling”, mållös praktik, omänskliga kostnader och vinst i 50 år.

  Peter C. Gøtzsche kristallkula är skoningslös i sina avslöjanden.

  http://www.karnevalforlag.se/bocker/dodliga-mediciner-och-organiserad-brottslighet

  Under 2016 kommer Peter C. Gøtzsche med en liknande bok om läkemedelsbranschens metoder att sälja “medicin” till psykiatrin. Medicinen fungerade ju på psykiatrin men inte på patienterna..

 • Helt fantastiskt att denna historieskrivning kommer nu på svenska. Eftersom genmälet om Matthias Rath i Sverige är minst sagt blandat, och dessutom är det bara nästintill 2000-Talets Vetenskap som i pappersmedia förmedlat hans arbete vidare, så är det dubbelt viktigt att denna information sprids. För att ytterligare undersöka vilken personen Matthias Rath är hade undertecknad ett möte i Berlin i slutet av november. Matthias Rath hade enkom för detta möte bilat från Holland, trots att han är en mycket upptagen man.
  Som person visade sig Matthias Rath vara mycket saklig, helt inriktad på en kamp för Frihet till Hälsa. Allt skitsnack om honom som man ibland får höra – är enbart en del av Big Pharma att misskreditera honom.
  Matthias Rath har verkligen axlat Linus Paulings mantel som en advokat för en Naturlig Hälsa. Han vore också värd dubbla Nobelpris : ett för medicin – och ett för fred.
  Nu måste alla vi som debattterar här se till att texter om och av Matthias Rath verkligen sprids.
  För den som fortfarande tvekar är vålkomna till Föreningens SARAs årsmöte i Malmö, då representant från Rath Foundation medverkar bland talarna-
  Ingemar Ljungqvist, http://www.2000tv.se

 • Nu förstår jag oviljan från läkare och läkemedelsindustrin att ta till sig det nyutvecklade diagnostiserings verktyget för att snabba upp och kvalitets säkra diagnosställandet. Det skulle innebära att läkemedelsindustrin tappar hundratals miljarder/år på friskare patienter och kortare medicinerings period!!!

 • Stort tack till Pia Hellertz för en fantastisk översättning av Mathias Rath. Den bästa sammanfattning som jag någonsin läst! Rekomenderar verkligen 2000-talets vetenskap för deras fantastiska arbete att informera om alternativa metoder till giftvetenskapen från Nazisternas mänskliga medicinska experiment som fortsätter också idag med bland annat massvaccinationer och masspsykos-medicineringar till små barn – Den kriminella medicinska vetenskapen fortsätter men allt fler blir tack vare nämnd tidskrift och vaccin.me och även här på Newsvoice medvetna om den “vetenskapliga?” brottsligheten. Stort tack till alla berörda och ett GOTT NYTT ÅR 2016!

 • Privatpraktiserande terapeuten forskaren Ola Gäfvert myntade psykiatrins nötta mantra “vi jobbar inte med känslor” det garanterade “medicinsk behandling”, mållös praktik, omänskliga kostnader och vinst i 50 år.

  Peter C. Gøtzsche kristallkula är skoningslös i sina avslöjanden.

  http://www.karnevalforlag.se/bocker/dodliga-mediciner-och-organiserad-brottslighet

  Under 2016 kommer Peter C. Gøtzsche med en liknande bok om läkemedelsbranschens metoder att sälja “medicin” till psykiatrin. Medicinen fungerade ju på psykiatrin men inte på patienterna..

 • Helt fantastiskt att denna historieskrivning kommer nu på svenska. Eftersom genmälet om Matthias Rath i Sverige är minst sagt blandat, och dessutom är det bara nästintill 2000-Talets Vetenskap som i pappersmedia förmedlat hans arbete vidare, så är det dubbelt viktigt att denna information sprids. För att ytterligare undersöka vilken personen Matthias Rath är hade undertecknad ett möte i Berlin i slutet av november. Matthias Rath hade enkom för detta möte bilat från Holland, trots att han är en mycket upptagen man.
  Som person visade sig Matthias Rath vara mycket saklig, helt inriktad på en kamp för Frihet till Hälsa. Allt skitsnack om honom som man ibland får höra – är enbart en del av Big Pharma att misskreditera honom.
  Matthias Rath har verkligen axlat Linus Paulings mantel som en advokat för en Naturlig Hälsa. Han vore också värd dubbla Nobelpris : ett för medicin – och ett för fred.
  Nu måste alla vi som debattterar här se till att texter om och av Matthias Rath verkligen sprids.
  För den som fortfarande tvekar är vålkomna till Föreningens SARAs årsmöte i Malmö, då representant från Rath Foundation medverkar bland talarna-
  Ingemar Ljungqvist, http://www.2000tv.se

 • Nu förstår jag oviljan från läkare och läkemedelsindustrin att ta till sig det nyutvecklade diagnostiserings verktyget för att snabba upp och kvalitets säkra diagnosställandet. Det skulle innebära att läkemedelsindustrin tappar hundratals miljarder/år på friskare patienter och kortare medicinerings period!!!

 • En strålande insats av Pia Hellertz att översätta och dela med sig av detta ovärderliga dokument som är en sammanfattning av en destruktiv verksamhet av enorma dimensioner.
  Denna bild av historien är viktigt att ha klar för sig för att förstå.

 • Denna artikel är mycket viktig för att förstå dagens sjukvårds-system i Sverige och andra länder. Den som vill lära sig mer om USA och deras agerande, rekommenderar jag boken
  “Hotet mot livet” av William Engdahl. Den boken beskriver framför allt GMO-industrins historia, men den sammanfaller med ovanstående. Det är samma oligarker som ligger bakom.

 • En strålande insats av Pia Hellertz att översätta och dela med sig av detta ovärderliga dokument som är en sammanfattning av en destruktiv verksamhet av enorma dimensioner.
  Denna bild av historien är viktigt att ha klar för sig för att förstå.

 • Denna artikel är mycket viktig för att förstå dagens sjukvårds-system i Sverige och andra länder. Den som vill lära sig mer om USA och deras agerande, rekommenderar jag boken
  “Hotet mot livet” av William Engdahl. Den boken beskriver framför allt GMO-industrins historia, men den sammanfaller med ovanstående. Det är samma oligarker som ligger bakom.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *