Incontrovertible – Brittisk och mycket välgjord dokumentär om WTC 9/11

  2
  369

  INCONTROVERTIBLE är en seriös brittisk dokumentär från 2015 som låter poliser, brandmän och militär öppet och ärligt uttrycka sina åsikter om byggnad 7 i New York som den officiella 911 Kommissionen inte ens nämnde.

  Byggnad 7 (Salomon Brothers Building 7) träffades inte av ett flygplan och hade endast drabbats av en mindre eldsvåda, ändå föll byggnaden ned i sitt eget fotavtyck på 7 sekunder de 11 september 2001. Dokumentären är producerad av Tony Rooke.

  Filmens hemsida: Incontrovertible911evidence.co.uk


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  2 Kommentarer
  Äldst
  Nyast Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Åke i Sörmland
  Åke i Sörmland
  Gäst
  17 januari 2016 kl 07:49

  WTC ,1,2 o. 7 är ju tydliga false flag händelser och nu senast två “stridsbåt 90” navigerar fel in på Iranskt vatten några dagar innan sanktionerna lyfts mot Iran? Enligt formeln kanske dessa två båtar var tänkta som offer för att få igång WWlll, men nu blev de inte sänkta.
  Googla “burning skyscraper” så står många höghus efter omfattande brand.

  Hllviken
  Gäst
  19 juli 2017 kl 07:49