Incontrovertible – Brittisk och mycket välgjord dokumentär om WTC 9/11

publicerad 16 januari 2016
- av NewsVoice
Documentary: Incontrovertible WTC 911

INCONTROVERTIBLE är en seriös brittisk dokumentär från 2015 som låter poliser, brandmän och militär öppet och ärligt uttrycka sina åsikter om byggnad 7 i New York som den officiella 911 Kommissionen inte ens nämnde.

Byggnad 7 (Salomon Brothers Building 7) träffades inte av ett flygplan och hade endast drabbats av en mindre eldsvåda, ändå föll byggnaden ned i sitt eget fotavtyck på 7 sekunder de 11 september 2001. Dokumentären är producerad av Tony Rooke.

Filmens hemsida: Incontrovertible911evidence.co.uk


Så här kan du stötta Newsvoice

  • WTC ,1,2 o. 7 är ju tydliga false flag händelser och nu senast två “stridsbåt 90” navigerar fel in på Iranskt vatten några dagar innan sanktionerna lyfts mot Iran? Enligt formeln kanske dessa två båtar var tänkta som offer för att få igång WWlll, men nu blev de inte sänkta.
    Googla “burning skyscraper” så står många höghus efter omfattande brand.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *