Ottawa-rapport: Maidan var en false flag

publicerad 29 januari 2016
- K. Reporter

Maidan-2014-Wikimedia-Commons

En rapport skriven av professor Ivan Katchanovski vid University of Ottawa drar slutsatsen att massakern i Ukraina 2014 på demonstranter var en så kallad ”false flag” utförd av den nuvarande ledningen i Ukraina. Syftet var att ta makten vilket också uppnåddes.

Text: K. Reporter | Foto från Maidan 2014: Wikimedia Commons

Undersökningen fann bevis för inblandning av högerextrema organisationer, särskilt Right Sector och Svoboda samt oligarkiska partier som Fatherland. Krypskyttar fans placerade vid åtminstone 20 Maidan-kontrollerade byggnader eller områden. Det finns bildbevis på dessa krypskyttar.

Läs mer på Jinge.se: Dödsskjutningarna på Maidan – vetenskaplig rapport: USA-stödd ”false flag”

Relaterat

Rapport: The “Snipers’ Massacre” on the Maidan in Ukraine (Ivan Katchanovski)

Daily Mail: Harrowing footage emerges of UNARMED protesters being cut down by sniper fire on a day of violence in Kiev that has brought today’s death toll to at least 70

Kiev.Ukraina.snipers.2014

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • bo@ Det är nog som du säger ang “Riks”-banken. Under kriget, 1941, skickade Sverige 40 miljoner till nazisterna. Mönstret upprepar sig nu kanske mot bakgrund av att pronazister deltog i maidan 2014. Nationalsocialismen står socialismen mycket nära.

  Socialdemokratin har “rötter inom frimureri och dess kontakter med utlandet och internationella globalistiska institutioner. Redan på 20-talet diskuterades avskaffandet av guldmyntfoten bland vänsterns ekonomer och politiska eliter, så väl socialister som liberaler var överens om att avskaffa guldmyntfoten till förmån för pappersmyntfoten. Alltså där man skulle kunna få trycka sedlar hur mycket man ville utan begränsningar.”

  “Sverige skulle inte bara spendera skattebetalarnas pengar, eller låna sig till sina nya utgifter; Sverige skulle nu under vänsterns ledning ta Sverige från en guldbaserad ekonomi till en skuldbaserad ekonomi.

  Används “Riks”-bankens pengar av den Ukrainska staten för att bygga koncentrationsläger för oliktänkande som det nu kommer rapporter om? Sverige hade 14 koncentrationsläger i landet under kriget där man först internerade antinazister och senare nazister när det stod klart att nazisterna skulle förlora slaget.

  Krigen i Syrien och på andra ställen i världen kan ses som “false flags” som ska ge anledning till stora folkförflyttningar och land grabbings av maffiaväldet. Inte konstigt att svensk militär deltar i olika operationer utomlands.

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/02/socialdemokraternas-ruttna-historia-del.html

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2016/01/ukraina-bygger-klassiska-nazi.html#links

 • Birgitta
  Tittar på din kommentar:
  “Riksbanken inte har fattat sitt beslut i samråd med regering och riksdag.”

  lurar på att “Riksbanken” är som Amerikas Federal Reserve” en entitet som är oligarkernas skapelse. Kanske Sveriges “riksbank” ger sken av att vara oberoende när det i praktiken är ett transnationellt maffiavälde.

 • Mer bränsle i brasan. Sverige läcker som ett såll finansiellt pga av alla stora lån som regeringen tar för att täcka migrationen. Till detta har Riksbanken fattat ett självständigt beslut att stödja Ukrainas centralbank utan att ha förankrat detta med regeringen eller riksdagen. Riksbanken har agerat på uppmaning av IMF. Har IMF haft ett finger med i spelet när det gäller de senaste månadernas helt huvudlösa politiska beslut?

  “Riksbankens träffade i september ett så kallat swappavtal med Ukrainas centralbank som innebär att Riksbanken på begäran byter upp till 500 miljoner i dollar mot motsvarande belopp i hrynia. Avtalet löper på sex månader.”

  “Sverige stödjer Ukraina politiskt och militärt men det är inte Riksbankens sak att fatta beslut som kan påverka Sveriges förhållande till främmande makt.”

  http://ekonomistas.se/2016/01/11/riksbankens-stod-till-ukraina/

 • Vi som varit vakna, har vetat det sedan länge. Då inställer sig den stora frågan, som är så het att få vill ta i den. Hur kommer det sig att våra s.k. medier inte vet om detta?
  Eller att dom inte ens spekulerar i ämnet?
  Tja, vi som är vakna vet ju svaret även på denna frågan.
  Hur bär ni er åt som innerst inne också vet, men tiger o tittar bort?
  Hoppas ni patetiskt att verkligheten försvinner, bara för er moral försvunnit?
  Måtte speglarna ni ser era falska ögon i, spricker av vämjelse.

 • Zbigniew Brzezinskis bok : The Grand Chessboard, American Primacy and its Geostrategic Imperatives,1997. På sid.85 finns en karta över vilka länder som är strategiskt viktiga för USA att ha makten över: Frankrike, Tyskland, Polen och Ukraina. Undertexten är: Den kritiska kärnan för Europas säkerhet.
  På sid 95 finns en tidtabell för olika länders anslutning till NATO i 4 punkter. Jag tar punkt 4: Somewhere between 2005 and 2010, Ukraine…..should become ready for serious negotiation with both the EU and NATO.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *